❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar sag da kistim cikti doktor bana yasmin verdi napsam acaba. Hamilelik istyrm ama o bana dogum kontrol hapi verdi

Allah rahmet eylesin canim insallah
Dualarimiz sizlerle

Kızlar çoook teşekkür ederim iyi ki varsınız sanal ortamda olsa varlığınızı hissetmek gerçekten çok güzel hepinizi çok sevşyorum çok çok öpüyorum Allaha emanet olun canlarım tek tek cevap veremedim kusura bakmayın Allah sizlerden razı olsun canözlerim

Kizlar gelemedim yatak dosek yattım bugun dinlenmek en iyi ilac ama topikte yazilari görünce cok üzüldüm bi arkdasimiz bosaniyomus muzusumde esnitesi vefat etmis cok üzüldüm

Son düzenleme:
-Lavinia kuzum benim eminimiisniz biraz zamana birakin oturup guzelce konussaniz kuzum sorun cok buyuk degilse çözülür INŞALLAH ❤

Seskes bitanem basiniz sagolsun mekani cennet olsun balimmmmm ALLAH rahmet eylesin❤ seni cok seviyorum kendine cok iyi bak canim kardesim ❤

Kizlar gelemedim yatak dosek yattım bugun dinlenmek en iyi ilac ama topikte yazilari görünce cok üzüldüm bi arkdasimiz bosaniyomus muzusumde esnitesi vefat etmis cok üzüldüm
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de minik meleğini de korusun

Sakinleşince bir daha konuşmanız birbirinize olan sevgimiz bitmemiş ise bir çözüm mutlaka bulunur hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…