- 25 Aralık 2016
- 289
- 171
- 23
- 32
Himmiyi ki o var demi sen beni hic sorma zatenSeskes kuzum ben hastayimm bu aralar cok ilgienemiyorum iyiki sen varsin ❤❤❤
Nedennn ???Kızlar ben boşanıyorum haberiniz olsun
Kuzum hele az sakin olBitti sorunlarımız vardı çözemediğimiz çok yorulmuştum artık bitirmeye karar verdim
Allah rahmet eylesin canim insallahKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
Aaaa canım hakkında hayırlısı olsun ama düzelecek gibi değil mi her ailede huzursuzluk olur bir kez daha oturup konuşsanız sebep ne bilmiyorum ama yuva sonuçta çok üzüldüm inankiKızlar ben boşanıyorum haberiniz olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnmKızlaaar sizden ricam var bilenler biliyordur halamın eşi kanserdi sabah vefat haberini aldım çok üzgünüm kuzular bir fatiha okurmusunuz sizleri çok öpüyorum ve ben şimdi yola çıkıyorum memlekete gidiyorum cenaze için
Cok sevindim bitanem demekki artisin önemi yokmuymus bilemedim hep oyle diyolardi cok şükür keseyi gormussun INŞALLAH kalbini duymak nasip olur balim ❤Hastaneden simdi geldim doktor degere takılma herkesin ayni olmaz dedi ultrasondan baktı keseyi gorduk
Insallah bitanem 1326 uzerindeyken karindan muayenede gozuktu artik neye gore gozukuyo bilmiyorum kafaya takmicam artkCok sevindim bitanem demekki artisin önemi yokmuymus bilemedim hep oyle diyolardi cok şükür keseyi gormussun INŞALLAH kalbini duymak nasip olur balim ❤
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de minik meleğini de korusunKizlar gelemedim yatak dosek yattım bugundinlenmek en iyi ilac ama topikte yazilari görünce cok üzüldüm bi arkdasimiz bosaniyomus muzusumde esnitesi vefat etmis cok üzüldüm
Hayirlisyla kucagina alcaksin sagliklica balim takma kuzum dua edelim yavrumuza kavusalim INŞALLAH ❤Insallah bitanem 1326 uzerindeyken karindan muayenede gozuktu artik neye gore gozukuyo bilmiyorum kafaya takmicam artk
AMIN bitanem ALLAH razı olsun INŞALLAH ❤Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de minik meleğini de korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?