Kuzumm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi yapmışsın yat dinlen ama dinlenirken beslenmeyi ihmal etme canımKizlar gelemedim yatak dosek yattım bugundinlenmek en iyi ilac ama topikte yazilari görünce cok üzüldüm bi arkdasimiz bosaniyomus muzusumde esnitesi vefat etmis cok üzüldüm
amin bitanem bende öyle yapcam Rabbim herksin yavrusunu korusunHayirlisyla kucagina alcaksin sagliklica balim takma kuzum dua edelim yavrumuza kavusalim INŞALLAH ❤
Sagolun bitanem hepimizin insallahM menis menis kuzummm senn için çok sevindim hayatımm rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemizin
Insallah bitanem benimde adetten bi farki yoktu ama olmadim insallah melegin tutunmusturSelam canlarimmmm..Dua edin lutfeeeen benim bat tarihi yarinnnn insallah olmammmmmm .s adet belirtilerim olsada bi umut iste .s
Sagol bitanem INŞALLAH annem gelince corba falanda içerim kuzum suan biisi yiyemiyorum annemin yemekleri ilac gibi gelcek ALLAHIN izniyle ❤ kuzum yemekte yapamiyorum kuzumKuzumm çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi yapmışsın yat dinlen ama dinlenirken beslenmeyi ihmal etme canımhafta sonu gelsede annene kavuşsan hemen iyi ederdi seni rabbime emanetsiniz minik meleğinle bir an önce iyileşirsin inşallah
AMiN INŞALLAH kuzum benimmm cok sagol❤Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim seni de minik meleğini de korusun
Cok cok cok AMiN kuzuummmamin bitanem bende öyle yapcam Rabbim herksin yavrusunu korusun
Yok canım adet oldu malesefffdeepandfury arkadaşım nerelerdesin sesin çıkmıyo nasılsın bebek var mı merak ettim seni
10 aydr geçti hala bişey yok cnmkızlar kımyasal yasayanlar ne kada rsonra hamıle kaldınız
Malesef şaka demek isterdim ama ciddiyimCiddimisin canım neden ki . Çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?