❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aaaa canım hakkında hayırlısı olsun ama düzelecek gibi değil mi her ailede huzursuzluk olur bir kez daha oturup konuşsanız sebep ne bilmiyorum ama yuva sonuçta çok üzüldüm inanki
Düzelecek gibi deil her konuşmamız yine başa dönüo 2 yıldır katlanıorum artık çok yoruldum düzelecek hiçbir tarsfı yok

-Lavinia kuzum benim eminimiisniz biraz zamana birakin oturup guzelce konussaniz kuzum sorun cok buyuk degilse çözülür INŞALLAH ❤
Çok büyük sorunlar var cnm dayanamıorum artık ben artık önüme bakmak mutlu olmak istiyorum mutsuz kötü bi evlilik istemiorum her evde olan sorunlardan deil malesef çok büyük sorunlarınız var düzelecekte bi tarafı yok

Hayırlısı olsun canım benim. Mutsuz bir hayat yaşamayı kimse haketmez. Kısa sürede toparlanıp güzelce yeni hayatına baslarsin umarım

_Masalim_
Geçen ay 35.günde adet oldum yumurtlama gününüde tutturduk ama olmadı biliosun. Bu ay düşünmicem desem de yapamadım ama eminim yine yumurtlama gününde oldu akıntı ve yumurtlama sancılarım oldu. 14 ünde yumurtladım bi gün + ya da bi gün - olabilir ama şüpheli ilişki 14 ünde oldu. Bugün test yaptım negatif bir hafta kasık Agrısı çektim 23 ündede adet sancısı gibi sancım oldu ama neden negatif ya acaba yine mi adet olucam

Sagol bitanem INŞALLAH annem gelince corba falanda içerim kuzum suan biisi yiyemiyorum annemin yemekleri ilac gibi gelcek ALLAHIN izniyle ❤ kuzum yemekte yapamiyorum kuzum AMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤
Nasıl oldun canım birazdaha iyisindir inşallah

Tatlım gözün aydın Kandada baktır hemen, haberlerini bekliyoruz. Bizede sık sık dua et
Dualarım sizinle . Allahım inşallah herkese yaşatsın.yarin kanda baktircam canım eşim doktor onun çalıştığı sağlık ocağına gidecem ama 1 gün sonra çıkacak olsun tek sağlıklı sonuç ciksinda beklerim

Tatlım gözün aydın Kandada baktır hemen, haberlerini bekliyoruz. Bizede sık sık dua et
Dualarım sizinle . Allahım inşallah herkese yaşatsın.yarin kanda baktircam canım eşim doktor onun çalıştığı sağlık ocağına gidecem ama 1 gün sonra çıkacak olsun tek sağlıklı sonuç ciksinda beklerim

Canımm hayırlı olsun çok çokk doğru görünüyor maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım . Ayyy nasıl heyecanlanıyorum yazamiyrm bile. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun hala inanamıyorum

Amin canım . Ayyy nasıl heyecanlanıyorum yazamiyrm bile. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun hala inanamıyorum
Tahmin ediyorum kuzum yaa süper bişi Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah eğer başlamadıysan hemen folic asite başla sütünü iç kuzum ilk aylar çok önemli miniğin güzel gelişsin :)

Tahmin ediyorum kuzum yaa süper bişi Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah eğer başlamadıysan hemen folic asite başla sütünü iç kuzum ilk aylar çok önemli miniğin güzel gelişsin :)
2 aydır kullaniyrm canım nasıl gzl biseymis bu Allahım herkese nasip etsin aminnnnnn. Hepimiz sağlıklı hayırlı bebekler yetiştirelim

Canim hayırli uğurlu olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin belirti oldu mu kaçıncı gunde testres yaptın cnm
Sağol canım amin hepimiz için. Bi kaç gün sanki kan tadı vardı ağzımda . Birde adet oldugum zamanki yaşadığım ağrılar regli geceli 2 gün oldu

2 aydır kullaniyrm canım nasıl gzl biseymis bu Allahım herkese nasip etsin aminnnnnn. Hepimiz sağlıklı hayırlı bebekler yetiştirelim
İnşallah canım inşallah ayy ben bile heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile yeni bebek haberi çok iyi geliyor insana inşallah burdaki herkesin müjdelerini alırız sırayla

Sağol canım amin hepimiz için. Bi kaç gün sanki kan tadı vardı ağzımda . Birde adet oldugum zamanki yaşadığım ağrılar regli geceli 2 gün oldu
Benim de 3 gun kaldı batima şuan yeni haber aldın bizede de dua edermisn canım Rabbim bize de nasıp etsin bu mucizeyi.Kaçıncı ayda aldın güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…