Saol cnmHakkında hayırlısı olsun canım
Yapılcak bişi yok ömrümün sonuna kadr katlanamam çok sorun var eş kaynaklı deil çoğuda annesi ablası ailesi kaynaklı ben yoruldum artık hayırlısı buymuş diorummKuzum hele az sakin ol
Yapma abi karar verme
Düzelecek gibi deil her konuşmamız yine başa dönüo 2 yıldır katlanıorum artık çok yoruldum düzelecek hiçbir tarsfı yokAaaa canım hakkında hayırlısı olsun ama düzelecek gibi değil mi her ailede huzursuzluk olur bir kez daha oturup konuşsanız sebep ne bilmiyorum ama yuva sonuçta çok üzüldüm inanki
Çok büyük sorunlar var cnm dayanamıorum artık ben artık önüme bakmak mutlu olmak istiyorum mutsuz kötü bi evlilik istemiorum her evde olan sorunlardan deil malesef çok büyük sorunlarınız var düzelecekte bi tarafı yok-Lavinia kuzum benim eminimiisniz biraz zamana birakin oturup guzelce konussaniz kuzum sorun cok buyuk degilse çözülür INŞALLAH ❤
Hayırlısı olsun canım benim. Mutsuz bir hayat yaşamayı kimse haketmez. Kısa sürede toparlanıp güzelce yeni hayatına baslarsin umarımÇok büyük sorunlar var cnm dayanamıorum artık ben artık önüme bakmak mutlu olmak istiyorum mutsuz kötü bi evlilik istemiorum her evde olan sorunlardan deil malesef çok büyük sorunlarınız var düzelecekte bi tarafı yok
Tatlım gözün aydınKızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Nasıl oldun canım birazdaha iyisindir inşallahSagol bitanem INŞALLAH annem gelince corba falanda içerim kuzum suan biisi yiyemiyorum annemin yemekleri ilac gibi gelcek ALLAHIN izniyle ❤ kuzum yemekte yapamiyorum kuzumAMIN bitanem ALLAH razı olsun ❤
Dualarım sizinle . Allahım inşallah herkese yaşatsın.yarin kanda baktircam canım eşim doktor onun çalıştığı sağlık ocağına gidecem ama 1 gün sonra çıkacak olsun tek sağlıklı sonuç ciksinda beklerimTatlım gözün aydınKandada baktır hemen, haberlerini bekliyoruz. Bizede sık sık dua et
Dualarım sizinle . Allahım inşallah herkese yaşatsın.yarin kanda baktircam canım eşim doktor onun çalıştığı sağlık ocağına gidecem ama 1 gün sonra çıkacak olsun tek sağlıklı sonuç ciksinda beklerimTatlım gözün aydınKandada baktır hemen, haberlerini bekliyoruz. Bizede sık sık dua et
Canımm hayırlı olsun çok çokk doğru görünüyorKızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Amin canım . Ayyy nasıl heyecanlanıyorum yazamiyrm bile. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun hala inanamıyorumCanımm hayırlı olsun çok çokk doğru görünüyormaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tahmin ediyorum kuzum yaa süper bişi Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah eğer başlamadıysan hemen folic asite başla sütünü iç kuzum ilk aylar çok önemli miniğin güzel gelişsin :)Amin canım . Ayyy nasıl heyecanlanıyorum yazamiyrm bile. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun hala inanamıyorum
Canim hayırli uğurlu olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin belirti oldu mu kaçıncı gunde test yaptın cnmAmin canım . Ayyy nasıl heyecanlanıyorum yazamiyrm bile. Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun hala inanamıyorum
2 aydır kullaniyrm canım nasıl gzl biseymis bu Allahım herkese nasip etsin aminnnnnn. Hepimiz sağlıklı hayırlı bebekler yetiştirelimTahmin ediyorum kuzum yaa süper bişi Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah eğer başlamadıysan hemen folic asite başla sütünü iç kuzum ilk aylar çok önemli miniğin güzel gelişsin :)
Sağol canım amin hepimiz için. Bi kaç gün sanki kan tadı vardı ağzımda . Birde adet oldugum zamanki yaşadığım ağrılar regli geceli 2 gün olduCanim hayırli uğurlu olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin belirti oldu mu kaçıncı gunde testres yaptın cnm
İnşallah canım inşallah2 aydır kullaniyrm canım nasıl gzl biseymis bu Allahım herkese nasip etsin aminnnnnn. Hepimiz sağlıklı hayırlı bebekler yetiştirelim
Benim de 3 gun kaldı batima şuan yeni haber aldın bizede de dua edermisn canım Rabbim bize de nasıp etsin bu mucizeyi.Kaçıncı ayda aldın güzel haberiSağol canım amin hepimiz için. Bi kaç gün sanki kan tadı vardı ağzımda . Birde adet oldugum zamanki yaşadığım ağrılar regli geceli 2 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?