Amin yaaa bilmem bukadar yeniden doğmuş gibi olacağımı hiç düşünmemiştim. Allahım burdaki bekleyen herkese nasip etsin tez zamandaİnşallah canım inşallahayy ben bile heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile yeni bebek haberi çok iyi geliyor insana inşallah burdaki herkesin müjdelerini alırız sırayla
AminnnnnAmin yaaa bilmem bukadar yeniden doğmuş gibi olacağımı hiç düşünmemiştim. Allahım burdaki bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda
Amiinnn inşallahAmin yaaa bilmem bukadar yeniden doğmuş gibi olacağımı hiç düşünmemiştim. Allahım burdaki bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda
6 yada 7 ay oldu canım. Ama sadece geçen ay yumurtlama gününe öncesi ve sonrasına denk getirdik. Ondan önce hep gelişi güzel ilişki oldu. Geçen ay Dr.a gitmeye başlamıştım. Tahliller vs yapıldı bu regli sonrası rahim filmi cektirecektim.asilama tüp bebek hepsini araştırmaya başlamıştım. Kısmet işte inşallah sağlıklı geçerBenim de 3 gun kaldı batima şuan yeni haber aldın bizede de dua edermisn canım Rabbim bize de nasıp etsin bu mucizeyi.Kaçıncı ayda aldın güzel haberi
İnşallah canım Rabbim korusun güzel bir hamilelik geçir tadını çıkarr ve bizlere de dua et6 yada 7 ay oldu canım. Ama sadece geçen ay yumurtlama gününe öncesi ve sonrasına denk getirdik. Ondan önce hep gelişi güzel ilişki oldu. Geçen ay Dr.a gitmeye başlamıştım. Tahliller vs yapıldı bu regli sonrası rahim filmi cektirecektim.asilama tüp bebek hepsini araştırmaya başlamıştım. Kısmet işte inşallah sağlıklı geçer
Amin Allah razı olsun darısı başınaİnşallah canım Rabbim korusun güzel bir hamilelik geçir tadını çıkarr ve bizlere de dua et
Hayrlı olsun canım ne güzel bi duygu inşallah diğer aşamalarında olumlu olur gözün aydın :)Kızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Amin canım Allah razı olsun güzel dileklerin için. Darısı senin ve herkesin başına rabbim yaşatsınHayrlı olsun canım ne güzel bi duygu inşallah diğer aşamalarında olumlu olur gözün aydın :)
Bana sadece dun yazdin ben okadar hastalikla kıvranırken bana ne gecmis olsun yazdin nede hatrimi sordun burdaki herkes bana gecmis olsun dedi ben yatak dosek yatiyorum ALLAH razi olsun diğer kizlar hep hatrimi sordu Sen bilrsin hatayi bence kendinde ara istersen muzeyene sor senden umdum hatrimi sormani . Ben cok kotu hastayim ama sen bana sadece dun yazmissin iki kere yazmadin oda muzos iyiki var ben yokmuyum yazmissin yazdiginida simdi farkettim dikkatli bakınca. Emin ol hastaliktan öluyorum ilk basta gecmis olsun deseydin hic mi gormedin onca insan yazdi Okadar ben hastayim yazdım. Sen blrsn yataktan basimi kaldramiyorum.Ben artik bi topige girmeyecegim
Seda sana dun ve ondan once yazi yazdim cwp verme gereginde bulunmuyorsun
Bosuna girmeye gerek yok
Artik
Diger kizlar sizi tanidigim icin cok mutluyum
Hesabim aktif
Ne ozelden de msj atabilirsiniz
Esralar muzos iyi ki varsiniz kocaman optum sizi
Hamilesin kuzuu hissetmiştim dun bliyomusun ama seni hevslendrmemek icin söylemedim cok sevindimmm yaa hayirli ugurlu olsunnn kan testi ver mutlaka kuzum bana ilac gibi geldi bi guzel mujde ❤Kızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Canım benim Allah razı olsun senden uğurlu geldi herbirimize topik darısı herkesin başına havalara uçuyorum şimdiden inanamiyrm hala.kan verecem yarın. İnşallah sağlıklı geçer Allahım nasip eder herbirimizeHamilesin kuzuu hissetmiştim dun bliyomusun ama seni hevslendrmemek icin söylemedim cok sevindimmm yaa hayirli ugurlu olsunnn kan testi ver mutlaka kuzum bana ilac gibi geldi bi guzel mujde ❤
AMIN kuzumm benimmm ALLAHIM kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH butun isteyen hamiss olur yavrusuna kavusur❤Canım benim Allah razı olsun senden uğurlu geldi herbirimize topik darısı herkesin başına havalara uçuyorum şimdiden inanamiyrm hala.kan verecem yarın. İnşallah sağlıklı geçer Allahım nasip eder herbirimize
Sagol kuzum benim AMIN sende kendine artik dikkat et hamis sultan_Masalim_ bu arada çok çok geçmiş olsun dinlen güzelce şifa versin rabbim
Aminnnn aminnnnAMIN kuzumm benimmm ALLAHIM kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH butun isteyen hamiss olur yavrusuna kavusur❤
Oylemiyim yaaa hamismiyim ayyy çok garipSagol kuzum benim AMIN sende kendine artik dikkat et hamis sultan❤
Kuzum hemen umitsiz olma belkide gec dollenmedir yada daha odrara gecmemistir INŞALLAH sende bana guzel bi mujde verirsin ❤_Masalim_
Geçen ay 35.günde adet oldum yumurtlama gününüde tutturduk ama olmadı biliosun. Bu ay düşünmicem desem de yapamadım ama eminim yine yumurtlama gününde oldu akıntı ve yumurtlama sancılarım oldu. 14 ünde yumurtladım bi gün + ya da bi gün - olabilir ama şüpheli ilişki 14 ünde oldu. Bugün test yaptım negatifbir hafta kasık Agrısı çektim 23 ündede adet sancısı gibi sancım oldu ama neden negatif ya acaba yine mi adet olucam
İnşallah öyledir canım yaaaKuzum hemen umitsiz olma belkide gec dollenmedir yada daha odrara gecmemistir INŞALLAH sende bana guzel bi mujde verirsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?