❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

İnşallah canım inşallah ayy ben bile heyecan yaptım seni düşünemiyorum bile yeni bebek haberi çok iyi geliyor insana inşallah burdaki herkesin müjdelerini alırız sırayla
Amin yaaa bilmem bukadar yeniden doğmuş gibi olacağımı hiç düşünmemiştim. Allahım burdaki bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda

Benim de 3 gun kaldı batima şuan yeni haber aldın bizede de dua edermisn canım Rabbim bize de nasıp etsin bu mucizeyi.Kaçıncı ayda aldın güzel haberi
6 yada 7 ay oldu canım. Ama sadece geçen ay yumurtlama gününe öncesi ve sonrasına denk getirdik. Ondan önce hep gelişi güzel ilişki oldu. Geçen ay Dr.a gitmeye başlamıştım. Tahliller vs yapıldı bu regli sonrası rahim filmi cektirecektim.asilama tüp bebek hepsini araştırmaya başlamıştım. Kısmet işte inşallah sağlıklı geçer

Reactions: FS5
İnşallah canım Rabbim korusun güzel bir hamilelik geçir tadını çıkarr ve bizlere de dua et

Zuzumm00 bitanem ALLAH razi olsun sabah 8e kadar uyuyamadim kuzum ama simdi uyandim terlemisim.ilik bi dus aliym diyorum cok sagol❤

Son düzenleme:
Bana sadece dun yazdin ben okadar hastalikla kıvranırken bana ne gecmis olsun yazdin nede hatrimi sordun burdaki herkes bana gecmis olsun dedi ben yatak dosek yatiyorum ALLAH razi olsun diğer kizlar hep hatrimi sordu Sen bilrsin hatayi bence kendinde ara istersen muzeyene sor senden umdum hatrimi sormani . Ben cok kotu hastayim ama sen bana sadece dun yazmissin iki kere yazmadin oda muzos iyiki var ben yokmuyum yazmissin yazdiginida simdi farkettim dikkatli bakınca. Emin ol hastaliktan öluyorum ilk basta gecmis olsun deseydin hic mi gormedin onca insan yazdi Okadar ben hastayim yazdım. Sen blrsn yataktan basimi kaldramiyorum.

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Hamilesin kuzuu hissetmiştim dun bliyomusun ama seni hevslendrmemek icin söylemedim cok sevindimmm yaa hayirli ugurlu olsunnn kan testi ver mutlaka kuzum bana ilac gibi geldi bi guzel mujde ❤

-Lavinia balim hakkinda hayirlisi olsun emin ol cok üZüldüm hersey gönlünce ve cok guzel olsun INŞALLAH hersey düzelip barisirsiniz hayirlisini diliyorum hakkinda kuzum❤

Hamilesin kuzuu hissetmiştim dun bliyomusun ama seni hevslendrmemek icin söylemedim cok sevindimmm yaa hayirli ugurlu olsunnn kan testi ver mutlaka kuzum bana ilac gibi geldi bi guzel mujde ❤
Canım benim Allah razı olsun senden uğurlu geldi herbirimize topik darısı herkesin başına havalara uçuyorum şimdiden inanamiyrm hala.kan verecem yarın. İnşallah sağlıklı geçer Allahım nasip eder herbirimize

AMIN kuzumm benimmm ALLAHIM kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH butun isteyen hamiss olur yavrusuna kavusur❤

Kuzum hemen umitsiz olma belkide gec dollenmedir yada daha odrara gecmemistir INŞALLAH sende bana guzel bi mujde verirsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…