Hamisss sultan oldun cok şükür ALLAHIN izniyle kuzum❤Oylemiyim yaaa hamismiyim ayyy çok garip
Cok AMiN INŞALLAH kuzum ❤İnşallah öyledir canım yaaa
Öpptümm balımm bende. Seniii ama gerçekden topiği ilk açdığmz zamanki tat yok şimdiiBen artik bi topige girmeyecegim
Seda sana dun ve ondan once yazi yazdim cwp verme gereginde bulunmuyorsun
Bosuna girmeye gerek yok
Artik
Diger kizlar sizi tanidigim icin cok mutluyum
Hesabim aktif
Ne ozelden de msj atabilirsiniz
Esralar muzos iyi ki varsiniz kocaman optum sizi
Gözün aydın caanım rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindimKızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Sağolasın canım benim Allah razı olsun aminÖpptümm balımm bende. Seniii ama gerçekden topiği ilk açdığmz zamanki tat yok şimdii
Gözün aydın caanım rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Ben topigi seviyorum insanlar sadece ihtiyacı olduğunda degilde ihtiyaci olan var mi yardim ederim diye gelirse topige ozaman topigin tadida olur tuzuda olur. Ben elimden geldigince gelmeye çalışıyorum hastada olsam yaziyorum gelen arkdaslar buraya gelmeye devam ettigi surece ben hep gelirim❤Öpptümm balımm bende. Seniii ama gerçekden topiği ilk açdığmz zamanki tat yok şimdii
Gözün aydın caanım rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
bi kan testi ver negatf vikarsa dr a gidersn adet söktürücü verir canim gecmis olsun strestende olurKızlar ya 16 gün geçti adetim. Test yapıyorum yine negatif yine negatif... Sinir oldum. Acaba hamilelik değilde bir hastaligim mı var. Testte çıkmayınca kanda veresim gelmedi ..Nediyorsunuz bu konuda
Kızlar ya 16 gün geçti adetim. Test yapıyorum yine negatif yine negatif... Sinir oldum. Acaba hamilelik değilde bir hastaligim mı var. Testte çıkmayınca kanda veresim gelmedi ..Nediyorsunuz bu konuda
Canım kan ver ona göre tedaviye başlar Dr.Kızlar ya 16 gün geçti adetim. Test yapıyorum yine negatif yine negatif... Sinir oldum. Acaba hamilelik değilde bir hastaligim mı var. Testte çıkmayınca kanda veresim gelmedi ..Nediyorsunuz bu konuda
Walla sana bir halker olmus bastaki masum seda yok acikcasi gelene atar gidene atarBana sadece dun yazdin ben okadar hastalikla kıvranırken bana ne gecmis olsun yazdin nede hatrimi sordun burdaki herkes bana gecmis olsun dedi ben yatak dosek yatiyorum ALLAH razi olsun diğer kizlar hep hatrimi sordu Sen bilrsin hatayi bence kendinde ara istersen muzeyene sor senden umdum hatrimi sormani . Ben cok kotu hastayim ama sen bana sadece dun yazmissin iki kere yazmadin oda muzos iyiki var ben yokmuyum yazmissin yazdiginida simdi farkettim dikkatli bakınca. Emin ol hastaliktan öluyorum ilk basta gecmis olsun deseydin hic mi gormedin onca insan yazdi Okadar ben hastayim yazdım. Sen blrsn yataktan basimi kaldramiyorum.
Ne demek ihtiyaci oldugunda !!!Ben topigi seviyorum insanlar sadece ihtiyacı olduğunda degilde ihtiyaci olan var mi yardim ederim diye gelirse topige ozaman topigin tadida olur tuzuda olur. Ben elimden geldigince gelmeye çalışıyorum hastada olsam yaziyorum gelen arkdaslar buraya gelmeye devam ettigi surece ben hep gelirim❤
Yagmur ALLAH askina bu soz sana değildi herseyi ustune alinma tamam. Hepimiz ozen göstermeliyiz dedim. Konu kapandi ben kimsenin kalbini kirmyorum sor herkese bi ALLAHIN kulu brni kirdin demez çünkü kirmam hos degil hala kavga cikarmaya calisiyosun bldrm gelsin gelmesin her sayfada benim hastalgim yaziyor hic mi gormedin hastayim deyip burdaki arkdaslardan yardim istedim bldrm gelmesede farketmemen mumkum degil hadi benim yazdklarimi gormedin insanlar bu kiza niye gecmis olsun yaziyo diyedemi görmedin neyse yagmur ayrica o yazdigini sen soyleyince fark ettim gorsem yazardim kimseyi cebapsiz birakmiyorum herkes istedigini düşünür ben bisey demem ALLAHIM hepimuzun yar ve yardimcisi olsun seni sevdigim icin senin bana davranidigin gibi davranmicam ALLAHA emanet olasin miniginle esinle mutlu olasin INŞALLAH herzaman dualarim seninle.Ne demek ihtiyaci oldugunda !!!
Kalp kirmak istemiyorum sedaa !!!
Bu topik icin biz ceza alduk sen degil
Umursamasam tanimadugim insanlarla kavga etmem
Elimden geldigince destek de oldum
Bos bos evde oturup 7 24 tlf elimde degil 10 saat calisiyorum hala giriryorum
Cumlelerini sec ona gore konus
Kan testi ver canim INŞALLAH olumlu sonuc olur❤Çok sağolun kızlar..
Yer gok duayla❤ ALLAHIM dualarimizi kabul etsin INŞALLAH ❤ kuzummm bende seni ve minigini seviyorum ❤❤❤❤Canlar topikte herkes birbirine destek olmak için gelip yazıyor
Hamilelikte yaşanılan sorunlar. Gebe kalmak için yapılanlar tedaviler vs.heekes birbirine destek olmak istiyor. En guzelide birbirimize dualar ediyrz. Arada yazmayanlar oluyr biraz dinlenmek için kafaya takmamak için bende yaptım bu ay için pek sık giremedim ama hep okuyup beğendim yazılanları. Burada sevgi bağı var kimse kimseyi gormesede dualar kalpler bir. Oyuzden ben buranın uğuruna çok inandım. İyiki varsınız. Topiği ve sizleri seviyrm
Ben seni sevmesem kesinlikle tavir yapmam seda fark etsem yazarim direkt son sayfalara bakiyorum benYagmur ALLAH askina bu soz sana değildi herseyi ustune alinma tamam. Hepimiz ozen göstermeliyiz dedim. Konu kapandi ben kimsenin kalbini kirmyorum sor herkese bi ALLAHIN kulu brni kirdin demez çünkü kirmam hos degil hala kavga cikarmaya calisiyosun bldrm gelsin gelmesin her sayfada benim hastalgim yaziyor hic mi gormedin hastayim deyip burdaki arkdaslardan yardim istedim bldrm gelmesede farketmemen mumkum degil hadi benim yazdklarimi gormedin insanlar bu kiza niye gecmis olsun yaziyo diyedemi görmedin neyse yagmur ayrica o yazdigini sen soyleyince fark ettim gorsem yazardim kimseyi cebapsiz birakmiyorum herkes istedigini düşünür ben bisey demem ALLAHIM hepimuzun yar ve yardimcisi olsun seni sevdigim icin senin bana davranidigin gibi davranmicam ALLAHA emanet olasin miniginle esinle mutlu olasin INŞALLAH herzaman dualarim seninle.
Yagmur bosver uzatmayalım gormemissin.Ben seni sevmesem kesinlikle tavir yapmam seda fark etsem yazarim direkt son sayfalara bakiyorum ben
Dun yazdim gecen gun yazdim yaa bu kiz neden bana yazmiyor diye sinirlendim
Seni sevmesem numarami verdim bak burdan giremezsem msj atalim dedim
Seda
Kavga cikarmak niyetinde degilim
Seni yakin buldugum icin evet belki sormadugin icin beni sinirlendim ama denk gelmedim gelsem derim kalkk onu yap bunu yap sen cok iyi biliyorsun
Ilik su limon bal yap ic surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?