Ben uzatmiyorum seda inanip inanmamak sana kalmisYagmur bosver uzatmayalım gormemissin.
Tamam sagol iciiyorum limonuda butun olarak yedim valla bakalim iNŞALLAH gecer
annem size nolmus ya hormonlar had safhada kizlar yapmayin hem kendinzi hem karnindaki canalri dusunun bosuna stres yapip sinir oluyosnz.kirmayin birbinirizi bana dusmez bunlari soylemek ama uzuldm.bende pek yazmiyrm ama hep takipteyim kuzucanlarYagmur bosver uzatmayalım gormemissin.
Tamam sagol iciiyorum limonuda butun olarak yedim valla bakalim iNŞALLAH gecer
Duser neden dusmesin dilkcimm senlede biseyler paylastikannem size nolmus ya hormonlar had safhada kizlar yapmayin hem kendinzi hem karnindaki canalri dusunun bosuna stres yapip sinir oluyosnz.kirmayin birbinirizi bana dusmez bunlari soylemek ama uzuldm.bende pek yazmiyrm ama hep takipteyim kuzucanlar
Ben uzatmiyorum seda inanip inanmamak sana kalmis
Haklisin kuzum ❤ doktora gttnmi kuzumannem size nolmus ya hormonlar had safhada kizlar yapmayin hem kendinzi hem karnindaki canalri dusunun bosuna stres yapip sinir oluyosnz.kirmayin birbinirizi bana dusmez bunlari soylemek ama uzuldm.bende pek yazmiyrm ama hep takipteyim kuzucanlar
Ii bakalimYagmur inanmadim demedimki gormemissin uzatmayalim dedim inandım sorun yok benim icin
Ne testi tatlim?yok tatlım cuma günü adet oldum gündür dr gidiyorum testler testler başka birşey yok
yok canim gitmedim.şükür bi rahatsizlgm yok agrim falanda yok kanama zaten 2 hafta once bitti tek sana yazdgm gibi goguslerde mavi damarlar var ara arada soldakine sanci giriyo.herhalde toparlayamadilar kendilerini daha dusukten sonra.Haklisin kuzum ❤ doktora gttnmi kuzum
kirmayin diye dedim kuzum bebislerde hisseder uzuntuyu.hem six bu topigi acmak icin neler yaptinz en basindna beri takipteyim pek faal olamasamda.biliyosn kimyasal gecirdm ben goguslerde damarlar dahda belirginlesti bu aralar korunmuyrz ama tekrar hemen hamile kaldgmi sanmiyorm pek zaten belli bi cabam yok ama bildign butun damar yollarni goruyorm suan su iki gindr boyle gebelikte bu kadar cikmamisrlti.herhalde daha toparlayamadlr diyorm ondan sanrımDuser neden dusmesin dilkcimm senlede biseyler paylastik
Dertlestik
Seninle ilgili varmi kacirdigim seyler
Giremiyorum girsemde yaziyorum amaa neysee
insallah canim benm amiiin kismet artk@dilekylmz22 balimmm vucut yeni yeni toplaniyordur baktin gecmedi kan verirsin kuzum ALLAHIM hayirlisyla saglikli bi gebelik nasip etsin yavruna kavus kuzum INŞALLAH ❤
Canim biz konuyu kapattik sorun yok bidaha konu acilmasin kuzum ❤
Hamişşşler çok alıngan olmuş burda yaaaCanim biz konuyu kapattik sorun yok bidaha konu acilmasin kuzum ❤
Haklisin canim ❤ALLAHIM hayirlisyla sende hamis olup yavruna kavusursun iNŞALLAH ❤Şuan en güzel zamanlarinizdasiniz hasta masta kıymetini bilin kendinizi üzmeyin tatlı caninizi sizin yerinizde olmak isteyen insanlar var canlarım
Saol canım benim hepimiz inşallah hep güzel haberler alalim kendinizi üzmeyin burda bazen msjlar kaçabiliyor ama hepimiz birbirimizin duacisiyiz inşHaklisin canim ❤ALLAHIM hayirlisyla sende hamis olup yavruna kavusursun iNŞALLAH ❤
Saol canım benim hepimiz inşallah hep güzel haberler alalim kendinizi üzmeyin burda bazen msjlar kaçabiliyor ama hepimiz birbirimizin duacisiyiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?