❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yagmur bosver uzatmayalım gormemissin.
Tamam sagol iciiyorum limonuda butun olarak yedim valla bakalim iNŞALLAH gecer
annem size nolmus ya hormonlar had safhada kizlar yapmayin hem kendinzi hem karnindaki canalri dusunun bosuna stres yapip sinir oluyosnz.kirmayin birbinirizi bana dusmez bunlari soylemek ama uzuldm.bende pek yazmiyrm ama hep takipteyim kuzucanlar

annem size nolmus ya hormonlar had safhada kizlar yapmayin hem kendinzi hem karnindaki canalri dusunun bosuna stres yapip sinir oluyosnz.kirmayin birbinirizi bana dusmez bunlari soylemek ama uzuldm.bende pek yazmiyrm ama hep takipteyim kuzucanlar
Duser neden dusmesin dilkcimm senlede biseyler paylastik
Dertlestik
Seninle ilgili varmi kacirdigim seyler
Giremiyorum girsemde yaziyorum amaa neysee

Haklisin kuzum ❤ doktora gttnmi kuzum

Duser neden dusmesin dilkcimm senlede biseyler paylastik
Dertlestik
Seninle ilgili varmi kacirdigim seyler
Giremiyorum girsemde yaziyorum amaa neysee
kirmayin diye dedim kuzum bebislerde hisseder uzuntuyu.hem six bu topigi acmak icin neler yaptinz en basindna beri takipteyim pek faal olamasamda.biliyosn kimyasal gecirdm ben goguslerde damarlar dahda belirginlesti bu aralar korunmuyrz ama tekrar hemen hamile kaldgmi sanmiyorm pek zaten belli bi cabam yok ama bildign butun damar yollarni goruyorm suan su iki gindr boyle gebelikte bu kadar cikmamisrlti.herhalde daha toparlayamadlr diyorm ondan sanrım

@dilekylmz22 balimmm vucut yeni yeni toplaniyordur baktin gecmedi kan verirsin kuzum ALLAHIM hayirlisyla saglikli bi gebelik nasip etsin yavruna kavus kuzum INŞALLAH ❤

Şuan en güzel zamanlarinizdasiniz hasta masta kıymetini bilin kendinizi üzmeyin tatlı caninizi sizin yerinizde olmak isteyen insanlar var canlarım

Şuan en güzel zamanlarinizdasiniz hasta masta kıymetini bilin kendinizi üzmeyin tatlı caninizi sizin yerinizde olmak isteyen insanlar var canlarım
Haklisin canim ❤ALLAHIM hayirlisyla sende hamis olup yavruna kavusursun iNŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…