Ne güzel işte kuzumm sorunsuz :)Artik asermiyorum migdemde bulanmiyor canim skliyor bu duruma
TM canimCanim biz konuyu kapattik sorun yok bidaha konu acilmasin kuzum ❤
Mide bulantısı olmuyor die Nie canın sıkılıyor ne güzel istee
Kuzum alismisim ya olmayinca sanki normal degilmis gibi geliyor ❤Ne güzel işte kuzumm sorunsuz :)
Mide bulantısı olmuyor die Nie canın sıkılıyor ne güzel istee
Hayirli saglikli testlerin sonuclari olsun INŞALLAH ❤Ne güzel hayırlı olsun hamiş arkadaş ,kızlar fazla takip edemiyorum çalışıyorum,hasta olanlara şifa versin Allah,hamiş olan kar da dikkat etsin kendine ben de test yaptırıcam doktora gittik hormon falan rahimm filmi ayın 9 una bakalım
Sıkma canıni her zmn olack die bişey yok kuzum sık sık kontrollerini git haberdar ol bebegındenHep oluyordu ya yok olunca biraz canim skldi kuzuuu
Sagol kuzum rahatlattin beni❤Sıkma canıni her zmn olack die bişey yok kuzum sık sık kontrollerini git haberdar ol bebegınden
Buda farklı bi evresi demekki kuzumm sağlıklı olsun da yeterki. Üzmüyor annesini bebeğin :)Kuzum alismisim ya olmayinca sanki normal degilmis gibi geliyor ❤
Yok canım adet oldu malesefff
Canim kizina cok geçmiş olsun❤ en iyisi doktora gitmek yerlesme kanamasi olabilirMerhaba arkadaşlar. Benim son adet tarihin 30 kasim. Normalde 30 aralik da adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 yaşındaki kızımameliyat olduğu için gecikti stresten yadadüzensizlik başladı dedim. 16 sında birliktelik oldu 19 unda kahverengi a kintim oldu. Tam adet oldum derken peceteye sildim geçti. 4 gun aralıklı geldi. Peceteye sildim geçti. Adet sancısı gibi san cim oldu ara ara ama olmadım. 22 sinde kan testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı. Ama hala adet olmadım. Sizce neden olabilir beklemeli miyim doktora eli miyim yardım edin lutfen
Herkesde degisior kuzum bazisi hic olmuyor bazisi bi donem ilk aylarda bazilarida 9 ay boyuncaBu mide bulantısı falan nezman başlıyor hamileliğin basın damı ilerde mi
Sagol balim bin şükür yeterki saglikli olsun INŞALLAH kuzum ALLAH razı olsun icim rahatladi ❤Buda farklı bi evresi demekki kuzumm sağlıklı olsun da yeterki. Üzmüyor annesini bebeğin :)
Çok sağol canim çok merak ettim doğrusu ama biraz daha bekleşen mi kan testinde kesin sonuç almak için bilemedimCanim kizina cok geçmiş olsun❤ en iyisi doktora gitmek yerlesme kanamasi olabilir
Çok sağol canim çok merak ettim doğrusu ama biraz daha bekleşen mi kan testinde kesin sonuç almak için bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?