❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızım da
Gec dolenme oluyor kanda bile cikmiyor canim bence 2 3 gun daha bekle en fazla sonra yine kan ver negatif cikip yine adet olmasan bence kadin dogumcuya gorun kuzum❤
Kizima hamileyken de böyle olmuştu.bir çok kan testi idrar testi yaptırdım çıkmamıştı. Bir süre bekledikten sonra en son idrar testi yaptirdigimda silik çizgi çıktı. Doktora gittiğimde kan testi olduğunda gebelik görünüyor ama çok yeni demişti. Bu da öyleyse diye sözlere danışmak istedim .

INŞALLAH hayirlisyla kizina kardes geliyordur canim bi kax gun bekleyip dokotra gidersin hayirlisi hakkında ❤

Kızlar adetime 2 3 gun kaldı ve nefes alıp verdikçe kasiklarim ağrıyor bel ağrısı var ya hamisler sizde oldumu bide yüzüm lekelendi benek benek lütfen yardımcı olun

Canim goguslerim suanda koyulasti agri basladi normalde cok azdı bazilarinda gogusten belli olur benim belim cok agridi benim ilk gebelgmdede belden başlamıştı kuzum ama belkide senin gogustendir M Maya61

Canim goguslerim suanda koyulasti agri basladi normalde cok azdı bazilarinda gogusten belli olur benim belim cok agridi benim ilk gebelgmdede belden başlamıştı kuzum ama belkide senin gogustendir M Maya61
Hakkınınizi helal edin bu saatte sizi yoruyorum iNŞALLAH oledir saolunnn.Güzel rüyalar görün canlarım dualarda bulusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…