Kizima hamileyken de böyle olmuştu.bir çok kan testi idrar testi yaptırdım çıkmamıştı. Bir süre bekledikten sonra en son idrar testi yaptirdigimda silik çizgi çıktı. Doktora gittiğimde kan testi olduğunda gebelik görünüyor ama çok yeni demişti. Bu da öyleyse diye sözlere danışmak istedim .Gec dolenme oluyor kanda bile cikmiyor canim bence 2 3 gun daha bekle en fazla sonra yine kan ver negatif cikip yine adet olmasan bence kadin dogumcuya gorun kuzum❤
Ole kuzu bnmde kuzenim 3.üncü ayına girecek çok az bulantısı war yok bile denilebilrSagol kuzum rahatlattin beni❤
Bn haberdarim kendinden canım ailevi sorunları wardi bu aralar çözüldü allaha şükür@deepandfury ne biliyim msj da atıyorum ama kendinde ses Yok merak ettim arkadaşımı. Üzüldüm şimdiRabbim en kısa zamanda sizlere de anne olmayı nasip etsin
INŞALLAH hayirlisyla kizina kardes geliyordur canim bi kax gun bekleyip dokotra gidersin hayirlisi hakkında ❤Kızım da
Kizima hamileyken de böyle olmuştu.bir çok kan testi idrar testi yaptırdım çıkmamıştı. Bir süre bekledikten sonra en son idrar testi yaptirdigimda silik çizgi çıktı. Doktora gittiğimde kan testi olduğunda gebelik görünüyor ama çok yeni demişti. Bu da öyleyse diye sözlere danışmak istedim .
Acil sifalar kuzum❤ hayirlisi balim benim❤_Masalim_ dedem henuz uyanmadi .s hala durun kritik . Yeni bat 22 subat .s malesef kirmizilari gordum
Sen nasilsin kuzu film durumu ne olduOle kuzu bnmde kuzenim 3.üncü ayına girecek çok az bulantısı war yok bile denilebilr
Çok teşekkür ederim canim yardımcı olduğun için ve iyi dileklerin icnINŞALLAH hayirlisyla kizina kardes geliyordur canim bi kax gun bekleyip dokotra gidersin hayirlisi hakkında ❤
Bu durum adrt dönemine yakında olabiliyo kuzum benmde öyle oluyoduBide göğüs ucum koyulasti benim ya
Offf offf inş adet olmam yaBu durum adrt dönemine yakında olabiliyo kuzum benmde öyle oluyodu
Gögüs ucun acı olmuşmuydu bide koyulasmas
Cnm bnm cok guzel kan testiyleKızlar biliyorsunuz benim bat günüm 23'üydü. Yanlış mı görüyorum elim titriyor şuan zor yazıyorum
Rica ederim canim❤Çok teşekkür ederim canim yardımcı olduğun için ve iyi dileklerin icn
Hakkınınizi helal edin bu saatte sizi yoruyorum iNŞALLAH oledir saolunnn.Güzel rüyalar görün canlarım dualarda bulusalim
Insallah belirtidir bunlar cnn hamis kalirsin sende mutlu edersin biziBide göğüs ucum koyulasti benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?