❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Esr02 balımmm rahim fikmi çekdir istersen arkdaşm çekdirmişdi kasımda ve hamileymiş şimdi 7 haftalık sende çekdir gitsin korkma bayıltarak çekmişler

tugken supriz yaptin miii esine ❤
:) Canım eşim öğlen eve geliyor. Kurumda yemek olduğu halde beni yalnız bırakmamak için. O getirdi testi yaptım elim ayağım titrediği koşarak yanına geldim baaakkkkk dedim bmmde artık çift çizginin var :)) gözleri doldu sarildik :))

_Masalim_ canım günaydın. Öğleden sonra gideceğim kan vermeye o güzel dualarını eksik etme bnden İnşallah hayırlı gzl sonuç getirrim. Hiç uyumadım gece

tugken cnm dünden beri heycanın Sevincin banada yansıdı.hayırlı olsun öncelikle. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Geçen ayda _Masalim_ ile bukdr heycanlanmıştım. Ne güzel bi duyguymuş demişsin ya. Bu sevincin artarak devam eder inşallah

Kizlar konu actim cevap veren olmadi.
Ovulasyon haftam benim 2 gun once yumurtlama gunumdu degerlendirdik.
Zaten hafif belim agriyodu 2 gundurde hic yerimden kalkamiyorum bel agrisindan lavaboya gittikce peceteye bulasan bi pembemsi akintim var normal mii sizde boyle olan oldumu hic

Teşekkürler canım benim amin . Allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu bu ay hemde aminnnnn.. kandada inşallah olumlu sonuç alırım.

Teşekkürler canım benim amin . Allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu bu ay hemde aminnnnn.. kandada inşallah olumlu sonuç alırım.
Rabbim güzel haberler aldırsin zevkini ala ala güzel bir gebelik geçirmeni nasip etsin bize de dua et arkadaşim

nasilsinz hamisler ve hamis adaylari.ay bugun bende bi nese nolduysa.bi ara depreşmistm ama simdi iyiym.kimselerde yazmiyo noldu annem sizlere.

Esr02 balımmm rahim fikmi çekdir istersen arkdaşm çekdirmişdi kasımda ve hamileymiş şimdi 7 haftalık sende çekdir gitsin korkma bayıltarak çekmişler
Bakalim can doktor ne diyecek bu ayda olmazsa ona göre bakılacak sağol kuzu bilgilndrdgn icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…