Çok üzüldüm kuzum umutlar bi dahaki ayaaa_Masalim_ dedem henuz uyanmadi .s hala durun kritik . Yeni bat 22 subat .s malesef kirmizilari gordum
Iyiym kuzum yumurta ma baktı pazartesi günü 12 . Günümdü 18 mm çıktı cuma günü cagirdi tekrar bakalmSen nasilsin kuzu film durumu ne oldu
İnşallah amin Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuInsallah belirtidir bunlar cnn hamis kalirsin sende mutlu edersin bizi
İnşallah kuzum için rahat olsunnSagol balim bin şükür yeterki saglikli olsun INŞALLAH kuzum ALLAH razı olsun icim rahatladi ❤
İnşallah olmazsın hamişsindir canımmOfff offf inş adet olmam ya
Estağfurullah canim benim ne yormasi INŞALLAH hamissindir dualarim seninle ❤Hakkınınizi helal edin bu saatte sizi yoruyorum iNŞALLAH oledir saolunnn.Güzel rüyalar görün canlarım dualarda bulusalim
Hadi güzel haberlerle gel kuzum❤Çok üzüldüm kuzum umutlar bi dahaki ayaaa
Iyiym kuzum yumurta ma baktı pazartesi günü 12 . Günümdü 18 mm çıktı cuma günü cagirdi tekrar bakalm
:) Canım eşim öğlen eve geliyor. Kurumda yemek olduğu halde beni yalnız bırakmamak için. O getirdi testi yaptım elim ayağım titrediği koşarak yanına geldim baaakkkkk dedim bmmde artık çift çizginin var :)) gözleri doldu sarildik :))tugken supriz yaptin miii esine ❤
İnşallah hamilesindir bmmde koyulasti canım hafiften. Normalde hiç olmazdıOfff offf inş adet olmam ya
Teşekkürler canım benim amin . Allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu bu ay hemde aminnnnn.. kandada inşallah olumlu sonuç alırım.
Selam canım ben hiç kullanmadım. İnşallah kaybolur kistinKizlar kist icin yasmin kullanan varmi. Kac kere yazdim hic biriniz cevap vermediniz ask olsun size.
Rabbim güzel haberler aldırsin zevkini ala ala güzel bir gebelik geçirmeni nasip etsin bize de dua et arkadaşimTeşekkürler canım benim amin . Allahım sanada nasip etsin bu güzel duyguyu bu ay hemde aminnnnn.. kandada inşallah olumlu sonuç alırım.
Sende kist mi vardi canimSelam canım ben hiç kullanmadım. İnşallah kaybolur kistin
Bakalim can doktor ne diyecek bu ayda olmazsa ona göre bakılacak sağol kuzu bilgilndrdgn icinEsr02 balımmm rahim fikmi çekdir istersen arkdaşm çekdirmişdi kasımda ve hamileymiş şimdi 7 haftalık sende çekdir gitsin korkma bayıltarak çekmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?