Balımmm kist için en güzel doğal yöntem soğan kürü tabi gebelik şüpen faln yoksaKizlar kist icin yasmin kullanan varmi. Kac kere yazdim hic biriniz cevap vermediniz ask olsun size.
Hayırlısı olsun canımm elbet birgün olur kaç aydır deniyosunuzAdete 2 gün var ve negatif yine olmadı ya offf
15 ay canım ve çok bunaldım artık ya bazen umutlarım tükeniyoHayırlısı olsun canımm elbet birgün olur kaç aydır deniyosunuz
Soğan kürü denedin mi hiç çok faydası var15 ay canım ve çok bunaldım artık ya bazen umutlarım tükeniyo
Denedim canım o da fayda etmedi. Ya valla anlamadım ben glifor da kullandım şubat 7 de gidicem tekrar ama vallahi doltora gitmekten de yoruldumSoğan kürü denedin mi hiç çok faydası var
Glifor ney canım rahim filmi denedin mi onunda faydası varmış soğan kürünüde adet bitimi 15 gün denemen lazımDenedim canım o da fayda etmedi. Ya valla anlamadım ben glifor da kullandım şubat 7 de gidicem tekrar ama vallahi doltora gitmekten de yoruldum
Bende polikistik over var canım. Düzensiz oluyodum en son 3,5 ay önce doktora gittim yine bana glifor ve inofolic verdi 3 ay sonra gel dedi ama %90 hamile kalırsın dedi tabi olmadı. Bu gidişimde nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum. Ama bende tüplerin tıkalı olmasından şüpheleniyorum. Çünkü yumurtlama günleri tutsa bile hamile kalamıyorum benGlifor ney canım rahim filmi denedin mi onunda faydası varmış soğan kürünüde adet bitimi 15 gün denemen lazım
Bende polikistik over var canım. Düzensiz oluyodum en son 3,5 ay önce doktora gittim yine bana glifor ve inofolic verdi 3 ay sonra gel dedi ama %90 hamile kalırsın dedi tabi olmadı. Bu gidişimde nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum. Ama bende tüplerin tıkalı
olmasından şüpheleniyorum. Çünkü yumurtlama günleri tutsa bile hamile kalamıyorum ben
(Glifor şeker hapı imiş ama kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyomış öyle demşti doktorum)
Genelde takmıyorum ama tam adet olmama bi hafta kala acaba bu sefer oldu mu diye işte o zaman takıyorum. Bu sefer isticem bakalım ne dicekRahim filmi istiyorm de canım bakalım ne diycek stresde çok etkili. Biliyomusun akışına bırak
İste bakalım canm hayırlısı olsun inşallah olur ama olmasa bile stres yapma az olsun ara ver korun tqkma da stres de yapma düşünme bide başmşsın hiç ummadğn anda almışsın müjdeyiGenelde takmıyorum ama tam adet olmama bi hafta kala acaba bu sefer oldu mu diye işte o zaman takıyorum. Bu sefer isticem bakalım ne dicek
Herşeyin hayırlısı tabi inşallah bende alabilirim bu güzel haberi canımİste bakalım canm hayırlısı olsun inşallah olur ama olmasa bile stres yapma az olsun ara ver korun tqkma da stres de yapma düşünme bide başmşsın hiç ummadğn anda almışsın müjdeyi
Yok canım bende kist hiç oluşmadı .Kan verdim 13.30 da internetten bakarsın dedi ama muhtemelen sabaha çıkar sonucum kızlarSende kist mi vardi canim
İnşallah canmmm rabbim herkeze nasip etsinHerşeyin hayırlısı tabi inşallah bende alabilirim bu güzel haberi canım
AMİNN canımm❤İnşallah canmmm rabbim herkeze nasip etsin
Çıkmışdır sonucun canım baksana merak ettmYok canım bende kist hiç oluşmadı .Kan verdim 13.30 da internetten bakarsın dedi ama muhtemelen sabaha çıkar sonucum kızlar
Her saniye bakiyrm canım 1.30 da verdim daha akşama çıkar yada sabaha dedi kadın. Oluyrm heyecandanÇıkmışdır sonucun canım baksana merak ettm
Bende heycan yaptm şimdiHer saniye bakiyrm canım 1.30 da verdim daha akşama çıkar yada sabaha dedi kadın. Oluyrm heyecandan
Çok. Şükür kuzumm sabırsızlıkla zamann geçmesini bekliyorm cinsiyt içinNasılsın cann84zmr
Bnde hamis olmayı bekliyommÇok. Şükür kuzumm sabırsızlıkla zamann geçmesini bekliyorm cinsiyt içinsen naslsn kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?