❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Glifor ney canım rahim filmi denedin mi onunda faydası varmış soğan kürünüde adet bitimi 15 gün denemen lazım
Bende polikistik over var canım. Düzensiz oluyodum en son 3,5 ay önce doktora gittim yine bana glifor ve inofolic verdi 3 ay sonra gel dedi ama %90 hamile kalırsın dedi tabi olmadı. Bu gidişimde nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum. Ama bende tüplerin tıkalı olmasından şüpheleniyorum. Çünkü yumurtlama günleri tutsa bile hamile kalamıyorum ben
(Glifor şeker hapı imiş ama kaliteli yumurta oluşmasını sağlıyomış öyle demşti doktorum)

Rahim filmi istiyorm de canım bakalım ne diycek stresde çok etkili. Biliyomusun akışına bırak

Genelde takmıyorum ama tam adet olmama bi hafta kala acaba bu sefer oldu mu diye işte o zaman takıyorum. Bu sefer isticem bakalım ne dicek
İste bakalım canm hayırlısı olsun inşallah olur ama olmasa bile stres yapma az olsun ara ver korun tqkma da stres de yapma düşünme bide başmşsın hiç ummadğn anda almışsın müjdeyi

İste bakalım canm hayırlısı olsun inşallah olur ama olmasa bile stres yapma az olsun ara ver korun tqkma da stres de yapma düşünme bide başmşsın hiç ummadğn anda almışsın müjdeyi
Herşeyin hayırlısı tabi inşallah bende alabilirim bu güzel haberi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…