Amiiiinn cumlmzn insalhh cnmmm bnm cok saoll:)kucagına almayıda nasip etsin annesi ne mutlu sana arkadas geliyo
allah
Sen naptin canim ne var ne yokÇok şükür canım iyi olmana sevindim kuzum
Oy kıyamam yavrum Rabbim inşallah hayrlı yazılar yazsın yavruna sağlıklı huzurlu musmutlu başarılı uzun ömrü olsun annesi minik prensesimizin ismi ne olacak
Kimyasal gebelik oldu canım moral olarak çok kötüydü Rabbim kimseyi sınamasın bu ay yeni umut bekliyorum inşallah sen de var mı kuzum müjde bat ne zamandıSen naptin canim ne var ne yok
Cok saolasın cnm bnm kayın validemin ismi olcak gülder bide yanına bi isim eklemeyi dusunuom gülder sareOy kıyamam yavrum Rabbim inşallah hayrlı yazılar yazsın yavruna sağlıklı huzurlu musmutlu başarılı uzun ömrü olsun annesi minik prensesimizin ismi ne olacak
Geçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsin. Herkes gzl sağlıklı hamilelik haberleri versinKimyasal gebelik oldu canım moral olarak çok kötüydü Rabbim kimseyi sınamasın bu ay yeni umut bekliyorum inşallah sen de var mı kuzum müjde bat ne zamandı
Herkes silindi canım . Yeniden yazıyor masalim girince mutlaka yazar tekrardan
Herkes silindi canım . Yeniden yazıyor masalim girince mutlaka yazar tekrardan
Teyzesi yer o minnak pamuk prensesi nazar değmesin size inşallah Allaha binlerce kez şükrolsun iyi olmanıza sevindim kuzum❤❤❤
Cok saol cnmmm bnmm darısı tüm isteyenlere insallhhTeyzesi yer o minnak pamuk prensesi nazar değmesin size inşallah Allaha binlerce kez şükrolsun iyi olmanıza sevindim kuzum❤❤❤
Aminnn kuzum❤❤❤Cok saol cnmmm bnmm darısı tüm isteyenlere insallhh
Oy maşallah ismi ile güzel yaşasın inşallahCok saolasın cnm bnm kayın validemin ismi olcak gülder bide yanına bi isim eklemeyi dusunuom gülder sare
Amin canım inşallah Rabbim sana da hayrlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuGeçmiş olsun inşallah bir daha yasamazsin. Herkes gzl sağlıklı hamilelik haberleri versin
Kuzum hemen ekliyorum❤ yeni liste yapiyoruz❤ hosgeldin canim
Nasil gidiyor hamislik kuzum❤gunaydın kızlar nasılsınız
AMiN kuzum benim ❤❤❤❤ kaydediyorum kuzumAmin kuzum inşallah isteyen bacılarımla beraber bu ay hepimiz birer birer müjde alalım sağllıkla huzurla yaşayalım hamişliğimizi sağlıkla kucağımıza alalım meleklerimizi sen nasılsın canım minik fındığım nasıl canım yeni batım takvim hesabına göre 26 şubat ama adet düzeni bozulur mu bilmem
Kuzum simdi baktim cok silil hayalet bi cizgi gordum ama 10 dkyi gectikten sonrami oldu ?Kuzular test yaptim siz çizgi goruyomusunz topik actim bi bakin meraktan catlicmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?