Sagol balimmmmm❤❤❤❤AMiN kuzucanim yuruyusler yapiyomusun kuzuİyim kuzum kararına sevindim. Yine eskisi gibi olsun topik :)) Allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Öyle kuzum benim hayirlisyla gelsinde en gec onumuzdeki aya gelsin hayirli saglikli bebisler ❤ ALLAHIM bagislasin iNŞALLAHsekizi bi gecsin balım 10 na kadr olmazsam yapcam cunku gecikme ihtimalidw var batlar karistigi icin.nasip kuzucum bu ay olmazsa bi dahaki ay insallah
ALLAHIM sagsalim INŞALLAH hayirli bi bebek nasip etsin canimmm❤ kuzum stres olmadan bol dua ederek hayirlisiyla zamana birakmak❤Merhaba aranıza yeni katıldım yaklaşık 8 aydır çocuk deniyorum ama henüz hamile kalamadım önerileriniz nelerdir?
Herkes silindi canım . Yeniden yazıyor masalim girince mutlaka yazar tekrardan
Saol cnm bnmmmAy-hal kuzummmm benimmm yaa prenses geliyor ismide cok guzel yaa ALLAHIM bagislasin balimmmm❤
14+5te falan kesin ogrnrsn balimmAy-hal kuzum en erken nezamam belli oluyor cinsiyet acaba
Aminn cok saol cnmOy maşallah ismi ile güzel yaşasın inşallah
INŞALLAH kuzum benim ❤❤❤❤ ya bende cok merak ediyorum saglikli olsun da sen ilk ogrenemden ne hisetmistin14+5te falan kesin ogrnrsn balimm
Erkek saniodum bn canimINŞALLAH kuzum benim ❤❤❤❤ ya bende cok merak ediyorum saglikli olsun da sen ilk ogrenemden ne hisetmistin
Oyy amiiiinn balimmmm insallhhh rabbim istyn herkse nasip etsn insallhhhhTopigimiz ilk prensesiii geliyor hayirli uğurlu olsunnnnnAy-hal ALLAHIM yavrulamizi bagislasinnn INŞALLAH
AMiN kuzum benimOyy amiiiinn balimmmm insallhhh rabbim istyn herkse nasip etsn insallhhhh
Nasıl heyecan vardır şimdi kalbin pır pır atıyordur Rabbim hayrlı güzel haberler almayı nasip etsin canımBende 17 subatta gidicem canlar hastaneye❤
amin kuzum insallah sende saglikla al yavrunu kucaginaaÖyle kuzum benim hayirlisyla gelsinde en gec onumuzdeki aya gelsin hayirli saglikli bebisler ❤ ALLAHIM bagislasin iNŞALLAH
Bende erkek hisediyorum balim bakalim benimde mi senin gibi cikicak❤Erkek saniodum bn canim
AMiN INŞALLAH kuzum benim cumlemizamin kuzum insallah sende saglikla al yavrunu kucaginaa
AMiN kuzum INŞALLAHNasıl heyecan vardır şimdi kalbin pır pır atıyordur Rabbim hayrlı güzel haberler almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?