❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

inşallah canım ya bende güzel haberlerle gelirim çok istiyorum bazen adet olcak gibiyim çok karmaşık içindieyi. Şimdi grip olmş gibiyim anlamadm
Kuzum belirsizlik en kötüsü kuzum belirince ona gore yol izlicez balim❤ havalar cok soguk kuzum omdam oluyor

Evet kuzu aynen öyle ne zaman düzelecek bilmiyorum eşime kalsa sırf anne babasının yanına gitmemi istiyor sanki sorunumu onlar çözecek birazda beni düşünse ne varki dun yine soruyo annemler napiyo yav bide benim halimi görse ne var

Umya kuzum benim nasıl toparlanicam bilmiyorumki eşimde dahil kimse anlamiyor halimi ama ben gerçekten iyi degilim depresyon ilaclarinida bıraktım dokundu bana siz de olmasanız napardim bilmiyorum
Hep yanindayiz kuzumm
Esler boyledir iclerinde kiyamet kopar amaa belli etmezler sen dikkat et kuzucan

Amin canimm insallah darisi basina
Aminn tatlım en hayırlı zamanda inşallah:-\

@Ebrarr60 ne yaparsam yapiyim olmuyoki sanki bir boşlukta gibiyim suan
Canım abdest al ve yasin oku icin ferahlar kendini bırakma kuzu

Canım gidemedim bugün yarına kaldı
Hayırlısı olsun bebeğim demek nasipte yarin gitmek varmiş

Kızlar ben yokken bugün kü bat lar dan geldi mi haberler :) baya kaçırdım sohbeti
Yok kuşum kimseden ses seda simdilik 3 hamis var akşam inşallah Mel0d1 den gelir hamislik haberi

Umya 84zmr @mcyln83 min123 deepandfury kuzular kayinvalidem gelmekten vazgecti marta dogru gelcekmis yollar cok kötu kar kış dedi
Ooo süper haber balım çalışmalara son gaz devam o zman:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…