Sagol fistigim aklim sana takildiHoşgeldin bu arada masalim
Karbonat bende de köpürmedi canım onlar gerçek değil ki tutan olmuştur o ayrı :)Kuzum ya karbonati bosver onemli olan iki cizgiii❤
Kuzum belirsizlik en kötüsü kuzum belirince ona gore yol izlicez balim❤ havalar cok soguk kuzum omdam oluyorinşallah canım ya bende güzel haberlerle gelirim çok istiyorum bazen adet olcak gibiyim çok karmaşık içindieyi. Şimdi grip olmş gibiyim anlamadm
Sevindirdin canım sağolasınKarbonat bende de köpürmedi canım onlar gerçek değil ki tutan olmuştur o ayrı :)
Aynen canım belirsizlik insanı piskolojk hasta yapıcak derece inşallah hamişizdirKuzum belirsizlik en kötüsü kuzum belirince ona gore yol izlicez balim❤ havalar cok soguk kuzum omdam oluyor
Hep yanindayiz kuzummUmya kuzum benim nasıl toparlanicam bilmiyorumki eşimde dahil kimse anlamiyor halimi ama ben gerçekten iyi degilim depresyon ilaclarinida bıraktım dokundu bana siz de olmasanız napardim bilmiyorum
Hadi gozun aydin :)) o zaman calismalara tam gaz deeewaamUmya 84zmr @mcyln83 min123 deepandfury kuzular kayinvalidem gelmekten vazgecti marta dogru gelcekmis yollar cok kötu kar kış dedi
Huu huuı çok iyiiUmya 84zmr @mcyln83 min123 deepandfury kuzular kayinvalidem gelmekten vazgecti marta dogru gelcekmis yollar cok kötu kar kış dedi
Darisi en guzeli senin basina ball kardesssUmya kuzummmm hayirli ugurlu olsun degerin yuseklir kuzum findik daha yeni ozman hayirlisyla kucagina almak nasip olsun INŞALLAH bitanemmm ❤❤
Sana da yapacagiz insallah kuzummm
Aminn tatlım en hayırlı zamanda inşallah:-\Amin canimm insallah darisi basina
Canım abdest al ve yasin oku icin ferahlar kendini bırakma kuzu@Ebrarr60 ne yaparsam yapiyim olmuyoki sanki bir boşlukta gibiyim suan
Hayırlısı olsun bebeğim demek nasipte yarin gitmek varmişCanım gidemedim bugün yarına kaldı
Yok kuşum kimseden ses seda simdilik 3 hamis var akşam inşallahKızlar ben yokken bugün kü bat lar dan geldi mi haberler :) baya kaçırdım sohbeti
Ooo süper haber balım çalışmalara son gaz devam o zman:))Umya 84zmr @mcyln83 min123 deepandfury kuzular kayinvalidem gelmekten vazgecti marta dogru gelcekmis yollar cok kötu kar kış dedi
Allah razi olsun bacimmm benimmmUmya kuzumm cok gecmis olsun kayinvaliden rahatszlanmis ALLAHIM acil sifalar versin INŞALLAH cankardesim ❤
Erkekler oyledir kendi haline birak hayatimmmUmya Aynen kuzum biraz destek olsa toparlanicamda oda yalniz bırakınca zorlanıyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?