Amin amin bütün arkadaşlarımızla beraber inşallahAllah razi olsun canimmmm
Darisi basina insalllahhhhhh en hayirlisiyla
Insallah canim adet belirtileriyle ayni zatenmavi elma öyle canım dediğim gibi gitmişken tekrar kan veririm bende napam Mel0d1 inşallah akşama güzel haberini alırız inşallah Umya canım bende adet olacak gibi ağrı devam ediyo belim kasıklarım falan yani alt kısım da ağrılar var batmalar oluyo hayırlısıyla güzel güzel haberler ler geçiririz günlerimizi inşallah
allAminn tatlım en hayırlı zamanda inşallah:-\
Canım abdest al ve yasin oku icin ferahlar kendini bırakma kuzu
Hayırlısı olsun bebeğim demek nasipte yarin gitmek varmiş
Yok kuşum kimseden ses seda simdilik 3 hamis var akşam inşallahMel0d1 den gelir hamislik haberi
Ooo süper haber balım çalışmalara son gaz devam o zman:))
Hastanedeyim ben hastane yemegi warAkşam yemekte ne var kızlar
zmavi elma öyle canım dediğim gibi gitmişken tekrar kan veririm bende napam Mel0d1 inşallah akşama güzel haberini alırız inşallah Umya canım bende adet olacak gibi ağrı devam ediyo belim kasıklarım falan yani alt kısım da ağrılar var batmalar oluyo hayırlısıyla güzel güzel haberler ler geçiririz günlerimizi inşallah
Hadi bakalim kuzu rahat rahat çalışmalara devam
Hadi gozun aydin :)) o zaman calismalara tam gaz deeewaam
Huu huuı çok iyii
Sagolun kizlar valla iyi olduAminn tatlım en hayırlı zamanda inşallah:-\
Canım abdest al ve yasin oku icin ferahlar kendini bırakma kuzu
Hayırlısı olsun bebeğim demek nasipte yarin gitmek varmiş
Yok kuşum kimseden ses seda simdilik 3 hamis var akşam inşallahMel0d1 den gelir hamislik haberi
Ooo süper haber balım çalışmalara son gaz devam o zman:))
Olmazzz miii :)))Sagolun kizlar valla iyi oldu
Fırında tavuk yapacam kuzum princ pilavi mercimek corbasi salata oh mis bin şükürAkşam yemekte ne var kızlar
Oo ellerine saglik kuzucaniminFırında tavuk yapacam kuzum princ pilavi mercimek corbasi salata oh mis bin şükürsennkuzum
Kuzum mart ayinda benim bu ay hamissem 3 aylik olmus olcam iyi olur benim içinde tabi dua kuzummm nasipse bu ay hamissem 3 aylik olurum basimin ustunde yeri var toruncugunu sevsin ❤Olmazzz miii :)))
AMIN bitanem ALLAH razı olsun kardeşim ❤Darisi en guzeli senin basina ball kardesss
INŞALLAH bitanem INŞALLAH en buyuk duam bebisimm benimledir INŞALLAH ❤Sana da yapacagiz insallah kuzummm
Nasip eder rabbim insallaahh
Cumlemizden can kardesim❤Allah razi olsun bacimmm benimmm
kuzum hastane yemeklerini bos ver gel beraber yiyelimOo ellerine saglik kuzucanimin
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun bereketiniz artsın çoğalsınFırında tavuk yapacam kuzum princ pilavi mercimek corbasi salata oh mis bin şükürsennkuzum
Ohh afiyet olsun balım bende balık mercimekli çorba salata :)Fırında tavuk yapacam kuzum princ pilavi mercimek corbasi salata oh mis bin şükürsennkuzum
Biliyorim can can merhamet sahibisin sendeKuzum mart ayinda benim bu ay hamissem 3 aylik olmus olcam iyi olur benim içinde tabi dua kuzummm nasipse bu ay hamissem 3 aylik olurum basimin ustunde yeri var toruncugunu sevsin ❤
Keskeeee kuzucanimmmmmkuzum hastane yemeklerini bos ver gel beraber yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?