bu nedir kızlarKeskeeee kuzucanimmmmm
Kızlar t den önce c kıp kırmızı oldu nedir bu adi mi acaba test oncomed test
Herkes nereye gitti yorum alamadım
foto gonderemiyorum googleye hamilelik pozitif sonuclar yazinca seninkiyle ayni seyler var ornek olarakHerkes nereye gitti yorum alamadım
Hamilesinnn kuzummmmmmKızlar t den önce c kıp kırmızı oldu nedir bu adi mi acaba test oncomed test
Kuzum canlar yemek yiyordurHerkes nereye gitti yorum alamadım
Ağlarom ama bak yaaaaa cidden inşallah doğrudurr aşkımsınız yaaaaa bayılcam bak şimdi çok dua ettim hepimiz için inaşiallah doğrudur yaaaKuzum benim cden once t cikmasiyla.ilgili bilgim yok ama iki cizgi hamile kuzumMel0d1
Pes pese guzel haberler aldik 4 .cu guzel haberimiz bin şükür ❤Ay bugunun haberide senden geldiiiii .d iki gundur doluyuz hadi bakalimmmmmmmm
ben senin icin baktim netten kuzum var aynisi baksana sende googleden ay hadi insallah yaaaaaa .dAğlarom ama bak yaaaaa cidden inşallah doğrudurr aşkımsınız yaaaaa bayılcam bak şimdi çok dua ettim hepimiz için inaşiallah doğrudur yaaa
Yaklastikca panikleyen tek ben miyim .dPes pese guzel haberler aldik 4 .cu guzel haberimiz bin şükür ❤
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun bereketiniz artsın çoğalsın
ALLAH razi olsun cümlemizin canlar afiyet bal seker olsun❤Ohh afiyet olsun balım bende balık mercimekli çorba salata :)
AMIN bitanem eksik olma❤Biliyorim can can merhamet sahibisin sende
Insallah hersey cooook.iyi olacak
❤❤❤❤Keskeeee kuzucanimmmmm
Kuzum.hemen netren bakiyorum senin icin yerim.seniAğlarom ama bak yaaaaa cidden inşallah doğrudurr aşkımsınız yaaaaa bayılcam bak şimdi çok dua ettim hepimiz için inaşiallah doğrudur yaaa
Ya uçucak gibiyim ünitlenmekte istemiyorum elim titriyorrr ilk buraya yazıyorumKuzum.hemen netren bakiyorum senin icin yerim.seni
Bitanem baska test var mi kuzum ... nete onla ilgili bisi cikmamis ama hamilesin ya sonucta hamile.olmayinca tde asla cizgi olmuyor yaaa kyzuyyyyuuu hamisssssss❤❤❤❤❤❤Ya uçucak gibiyim ünitlenmekte istemiyorum elim titriyorrr ilk buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?