❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım bnde aslan pencesi içiyorum sogan kurunu de çok ovuyorlar bir deneyim dedim ama bilmiyorum deneneck gbi değil heraldee bu ayda bişey olmazsa bi dahaki aya o dediğinden yaparm
Ben de bu ay adet olursam inşallah olmam da soğan suyuna başlıcam bende de biraz enfeksiyon çıktı hala şu fitilleri kullanmadım

Kızlar beta hcg 467.17
84zmr TSh 6.88 serbest t4 0.82 şuan da tiroid e seviniyor haldeyim sana takılma demedim boşuna ben bu rakamları hiç görmemiştim yani buna da şükür
Tekrar hayırlı uğurlu olsunncanım değerinde güzel çıkmş maşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah

Tekrar hayırlı uğurlu olsunncanım değerinde güzel çıkmş maşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah
Aminn kuzum inşallah, hcg iyi değil mi? Pek bi fikrim yok bu konuda.
Kuzum en yakın zamanda rabbim hepinize nasip etsin hayırlı haberler hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar

Aminn kuzum inşallah, hcg iyi değil mi? Pek bi fikrim yok bu konuda.
Kuzum en yakın zamanda rabbim hepinize nasip etsin hayırlı haberler hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar
Aminnn canım inşallah değerinde bence gayet iyi tatlım oğluşuna kardeş geliyor Allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…