- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Ben de bu ay adet olursam inşallah olmam da soğan suyuna başlıcam bende de biraz enfeksiyon çıktı hala şu fitilleri kullanmadımCanım bnde aslan pencesi içiyorum sogan kurunu de çok ovuyorlar bir deneyim dedim ama bilmiyorum deneneck gbi değil heraldee bu ayda bişey olmazsa bi dahaki aya o dediğinden yaparm
Ay çok şükür Can'ım benim
Gözün aydın canım Rabbim daha iyi etsin sağlıklı sıhhatli hamişlik yaşatsın
Snucu almaya gdiyoruz ordanda kuyumcuya gidim kocise bise aldirim firsat bu firsatHani dolmadı mı 1 saat ay ben Nasıl 9 ay beklemişim annemdebana da gün geçmiyor 9 gün büyüyor da büyüyor
Kiz cokk,sewindimmm sukur bi skntin yok bak ayni zaman da dogum yaparizz ayy ne guzellmin123 doldu heralde 1 saat fazlasıyla bende gittim geldm sen nerdesinn
Kız çabuk çabukSnucu almaya gdiyoruz ordanda kuyumcuya gidim kocise bise aldirim firsat bu firsat
Hadi yoldayiz paylasicam foto balimmKız çabuk çabukaldır aldır yakalamışken
Oleeyyyy çok sevindim bitanem şükürler olsun rabbime sana demiştim rahat ol dye tatlım
Kullan kuzum niye kullanmadin o fitillerin çok yararı war bnde iltihap yok ama yinede yapiorum bi umut bakalimBen de bu ay adet olursam inşallah olmam da soğan suyuna başlıcam bende de biraz enfeksiyon çıktı hala şu fitilleri kullanmadım
Kız bize heyecan yaşatıyorsun hee çabuk at fotoyu çatlıycam merakdan canım benimHadi yoldayiz paylasicam foto balimm
Alla alla bna niye kötü geldi ya kuzum bnde severm soğanı ama midemi bulandırdı kokusu çok kotuSanırım bu soğan kürü bi benim içimi bulandırmadı ya da soğanı sevdiğimden dokunmadı kokusu tadı bana aksine tatlımtırak geldi
Kuzum çok sevindim hadi gözün aydın :)
Çok sevindim kuzu ya Bn demiştim sana önemli bişey değildr die hamileliklerde artıyor zaten troid sorunlari
Tekrar hayırlı uğurlu olsunncanım değerinde güzel çıkmş maşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallahKızlar beta hcg 467.17
84zmr TSh 6.88 serbest t4 0.82 şuan da tiroid e seviniyor haldeyim sana takılma demedim boşuna ben bu rakamları hiç görmemiştim yani buna da şükür
Aminn kuzum inşallah, hcg iyi değil mi? Pek bi fikrim yok bu konuda.Tekrar hayırlı uğurlu olsunncanım değerinde güzel çıkmş maşaallah rabbim kucağına almayı nasip etsin tatlım en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah
Aminnn canım inşallah değerinde bence gayet iyi tatlım oğluşuna kardeş geliyor Allahın izniyle inşallahAminn kuzum inşallah, hcg iyi değil mi? Pek bi fikrim yok bu konuda.
Kuzum en yakın zamanda rabbim hepinize nasip etsin hayırlı haberler hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?