Haklısın kuzum öyle yapmaya çalışıcam. Seninde haberini bi alsam nasıl mutlu olucam anlatamamINŞALLAH balimmm ALLAH razi olsun bitanem ❤ kuzum sende ihmal etme balim git mutlaka balimmm bugun biraz erken yat balimmm❤❤
İnşallah canım Rabbim büyük isteyen herkese nasip etsin tez vakitte takvim hesabına göre 28 ocak canımkuzum bu ay INŞALLAH hamis olursun❤ yeni bat ne yazayim balim❤
AMIN biTanem INŞALLAH yüreğine saglik❤Cnm bnm rabimm hepinize versininsallah cok istiyorum walla hepinize dus ediyorum kuzucanlarim bnmm
Çok AMiN bitanem ❤ 28 ocak kaydediyorum canimİnşallah canım Rabbim büyük isteyen herkese nasip etsin tez vakitte takvim hesabına göre 28 ocak canım
Ah INŞALLAH kuzum 9 gun kaldiHaklısın kuzum öyle yapmaya çalışıcam. Seninde haberini bi alsam nasıl mutlu olucam anlatamam
Denge soruni surekli bas donmesi canimVertigo rahatszligini bilmiyorum canimciddi bi durum değildir INŞALLAH ❤
Bende seni ozledim hayatimmm❤çok çok çok özlendin bebegim❤
Cok cok çok gecmis olsun kuzumDenge soruni surekli bas donmesi canim
amin insallah cok saol cnm bnmRabbim hayrlısı ile müjdeli haber almanı nasip eder canım bize de müjde verirsin inşallah
Ben saha çok turşuHamişler damak tadınız neye yöneldi çok erken biliyorm ama ben tatlıyı çok severdim ağzıma alamıyorum ekşi açıyor beni
Canim benim INŞALLAH faydasi olur hamissa kalirsinnn hemen balimmm❤❤amin insallah cok saol cnm bnm
İyiymm bitanemm sen nasılsnn84zmr balim nasilsin ❤
Hamd olsun balim ❤İyiymm bitanemm sen nasılsnn
amin cnm cok saolasin ilac biraz sersemletti cok uykum gelio gozlerimi bile acamicam sandm yuzumu yikadim kendime geldimALLAH yardimcin olsun kardesim❤
cok sukur hayirli haberler aliriz senden insallahislem yapildi cnm cok sukur bunuda atlattim adet zamanimi bekliyorum artikin
ye eksiyi dogur ayseyi hadi bakalim bi kizimuz mi olcak hayirlisiyla.Hamişler damak tadınız neye yöneldi çok erken biliyorm ama ben tatlıyı çok severdim ağzıma alamıyorum ekşi açıyor beni
Belirti var bana sorsan hamileyimde test oyle demedikalplerasi kuzum sende belirtiler var miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?