insallahh kuzum tek temennim o suaannCanim benim INŞALLAH faydasi olur hamissa kalirsinnn hemen balimmm❤❤
amin insallah cnm cok saolcok sukur hayirli haberler aliriz senden insallah
kuzum 10 gibi uyu dinlen istersen balim❤amin cnm cok saolasin ilac biraz sersemletti cok uykum gelio gozlerimi bile acamicam sandm yuzumu yikadim kendime geldim
Kız mı yoksa bizim canım :)Ben saha çok turşu
Ayy canım aynen 9 gün kaldı bugün sarı akıntı geldi o kadar birde hala göğsün yanlarını elleyince aciyor kasıkta ani hareketde saniyelik sancı başka bişey yok maalesefBejan19 Camelwhite C Canimsinsen F fundii Happyending kuzulae benim batdaslarimmm bizede 8 9 gunn kaldiii nasilsiniz me gibi belirtileriniz var
Aynen canım ya bnde oyle düşündümm :₺) hayırlısıyla baklaımKizlar bugun gebelik testi yaptim dayanamadim ama ilk idrarla degil nurtopu gibi tek cizgim var bat 25 aralik gunumu beklwyecem hayirlisi olsun insallah cok sukur hayirli haberler aliriz senden insallah
ye eksiyi dogur ayseyi hadi bakalim bi kizimuz mi olcak hayirlisiyla.
ALLAH yardimcin olsun balim simdi surec nasil ilerlicek baliminsallahh kuzum tek temennim o suaann
bol bol dua etrim bugun baya sitres yaptim dogumhaneye girince ama hemen sitresimi yok ettim cok sukur atlattimda sandigim kadr zor ve agrili deilmis adet agrim daha agrili oluo malesef
Yemeyle hç belli olmazki kuzum bnm sevgili görümcemde turşu yiyodm bnde diyo ama oğlu var.Kız mı yoksa bizim canım :)
Testii 24nde yada 25nde de yap balim ALLAH tan ümit kesilmez ❤Belirti var bana sorsan hamileyimde test oyle demedi
Anladm canım sağlıklı olsun yeeter ilk bebeğim Allah nasip ederse cinsiyt önemi yokYemeyle hç belli olmazki kuzum bnm sevgili görümcemde turşu yiyodm bnde diyo ama oğlu var.
Valla ben çikolatadan tiksinmiştim.İlk canımın istediği şey kışındı eriktiYemeyle hç belli olmazki kuzum bnm sevgili görümcemde turşu yiyodm bnde diyo ama oğlu var.
Kuzum bende bugun adet olmus gibi uyandim kuzum sonra gecti benimde idrarim sari kuzum ve belim cok agriyor migdmede eskime var balim❤ya hayirli haberi alsak keske kuzum sen nemzn test yapcan balAyy canım aynen 9 gün kaldı bugün sarı akıntı geldi o kadar birde hala göğsün yanlarını elleyince aciyor kasıkta ani hareketde saniyelik sancı başka bişey yok maalesefya sendee
Valla ben testi pazar günü yapcam dayanamıyorummmmmmmmKuzum ebnde buin aset olmua gibi uyandim kuzum sonra gecto benimde idrarim sari kuzum ve belim cok agriyor mihdmede eskime var balim❤ya hayirli haberi alsak keske kuzum sen nemzn teat yapcan bal
Hamd olsun balim sen nasilsinslm kızlar nasılsınız
Pazar ayin kaci oluyor kuzuValla ben testi pazar günü yapcam dayanamıyorummmmmmmm
25 oluyor canımPazar ayin maci oluyor kuzu
adetime kadr beklicem kuzum iste 4 ocak adet die dusunuom 5yada 6 ocakta olmazsam test yaparimALLAH yardimcin olsun balim simdi surec nasil ilerlicek balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?