Keseye bakacak balimmm❤❤Kızlar ilk hamile kaldıgınız öğrenince doktor neler yapıyor ilk muayanede
Kuzum adete daha 5 gun okcak balim olsada cikmiyor diyorlar bende sabrszlasiyorum25 oluyor canım
Hadi hayirli haberler balimmm mujdeni bekliyorum ❤adetime kadr beklicem kuzum iste 4 ocak adet die dusunuom 5yada 6 ocakta olmazsam test yaparim
Dayanamıyorum bir arkadaşta 28inde çarşamba yap diyorKuzum adete daha 5 gun okcak balim olsada cikmiyor diyorlar bende sabrszlasiyorum
25nde yap balimKizlar ben simcik bat gunumdemi bakim yoksa gecmesinimi bekleyeyim tabi kirmuzilar gelmezse
28daha iyi kuzum bana guven ben 30nda yapacamDayanamıyorum bir arkadaşta 28inde çarşamba yap diyor
Senin bat kaç ki canim28daha iyi kuzum bana guven ben 30nda yapacam
31 kuzumSenin bat kaç ki canim
Ayy hemen hemen seninle ayniyiz haberdar edelim birbirimizi canım belirti olsa bile31 kuzum
iste bi 10 gun hapi kullanicam sonra iste beklicez doktor ara ara lekelenmeler olur korkma dedi bilmiom bakalim gerisi rabbime kalmisHadi hayirli haberler balimmm mujdeni bekliyorum ❤
Senin 30 dimi kuzumAyy hemen hemen seninle ayniyiz haberdar edelim birbirimizi canım belirti olsa bile
Evet canımSenin 30 dimi kuzum
Keseye bakacak balimmm❤❤
Bende kullanıyorumFolik asit kullanan varmı
Yetiştirriz kuzu hepimiz bi hamile kalalimda gorelim benim bata daha cok var kuzu ya gerci bu aydan cok ümidim yok amaKuzum liste de en geç Ocak ta bat lar o zamana kadar inşallahhh hepinizden alıcaz güzel haberleri sonra artık 9 ay sonra 1 ay içinde sanırım doğuran doğurana ay hanginizin ziyaretine yetişicez hehehe
Canım hamilelikte ve öncesi kullanilmasi gerek seninkinin adı nedirBen kullanıyordum canım içindeki prospektüste hamilelerin içmesi uygun değil diye yazıyodu bıraktım hamiş kalırsam zararı olur diye
Tamam canımÇok AMiN bitanem ❤ 28 ocak kaydediyorum canim
kBende kullanıyorum
Allahdan umut kesimex ben adet olucam diye bekliyordum canımYetiştirriz kuzu hepimiz bi hamile kalalimda gorelim benim bata daha cok var kuzu ya gerci bu aydan cok ümidim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?