- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Aile hekiminden rica etmiştim canım hem kan hem folik asit yazar mısın diye apikobal mı neydi folik asit içerikli vitaminmiymiş neymiş gebelere uygun değil yazıyodu canımCanım hamilelikte ve öncesi kullanilmasi gerek seninkinin adı nedir
Hadi bakalim kuzum testi yapınca buraya at balimmm ben 30nda yapicam kuzum sende en azndan 28nde yap balim❤❤❤ berbaer bekleyelim kuzummm gunumuuzuuu❤❤❤Evet canım
bende folic-1kullaniyorum 3aylik doz bi kutudaBnde folio kullanıyorm
k
Aynen öyle canm ilk muanede de ultrasynla bakıyo Tahlillerini yapıyoAnladm canım sağlıklı olsun yeeter ilk bebeğim Allah nasip ederse cinsiyt önemi yok
Neyin oldu peki canmm erik yednmi bariiValla ben çikolatadan tiksinmiştim.İlk canımın istediği şey kışındı erikti
İyiyim şükür sen nasılsın canımHamd olsun balim sen nasilsin
oğlum yedim erikNeyin oldu peki canmm erik yednmi barii
İnşallah müjdeyi verirsiniz canım ay sonunda hamiş olursunuz bizleri de sevindirirsinizKuzum bende bugun adet olmus gibi uyandim kuzum sonra gecti benimde idrarim sari kuzum ve belim cok agriyor migdmede eskime var balim❤ya hayirli haberi alsak keske kuzum sen nemzn test yapcan bal
Hadi INŞALLAH kuzum ❤iste bi 10 gun hapi kullanicam sonra iste beklicez doktor ara ara lekelenmeler olur korkma dedi bilmiom bakalim gerisi rabbime kalmis
Ben 4 gün kala öğrendm canm ilişkiden 10 gün snra varsa geç döllenmr değilse kesn çıkıyoKuzum adete daha 5 gun okcak balim olsada cikmiyor diyorlar bende sabrszlasiyorum
INŞALLAH bitanem hepimiz en yakin zamanda hamis olalim❤❤❤ eksik olma balim❤İnşallah müjdeyi verirsiniz canım ay sonunda hamiş olursunuz bizleri de sevindirirsiniz
insallah cnm hap sersemletio onceden 100 mgsini kullanmistim simdi 200mgsini kullanicam bakalim ..... amin insallah kabul olur dualarim ❤Hadi INŞALLAH kuzum ❤
B12 diye hatırlıyorum onu .Folik değil .Foligin içinde d vitamini Folik + kalsiyum oluyor benimki 90 tablet var içinde adı : folik plusAile hekiminden rica etmiştim canım hem kan hem folik asit yazar mısın diye apikobal mı neydi folik asit içerikli vitaminmiymiş neymiş gebelere uygun değil yazıyodu canım
Bnde onu kullanıyrm canımmBnde folio kullanıyorm
k
Idrarda da cikiyormu iliskiden 10 gun sonraBen 4 gün kala öğrendm canm ilişkiden 10 gün snra varsa geç döllenmr değilse kesn çıkıyo
Kuzum ya ne olur ne olmaz ben 30nda yapam diyorum 31de bat kesin sonuc bal köpüğüm korkuyorum kuzumBen 4 gün kala öğrendm canm ilişkiden 10 gün snra varsa geç döllenmr değilse kesn çıkıyo
Çıkıyo canmm benmki çkdıIdrarda da cikiyormu iliskiden 10 gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?