Kaç gün geçdi kuzum üstündenKuzum ya ne olur ne olmaz ben 30nda yapam diyorum 31de bat kesin sonuc bal köpüğüm korkuyorum kuzum
Ben iliskiden tam 10 gun sonra baktim tek cizgi hayirlisi bakalim adete 5 gun varÇıkıyo canmm benmki çkdı
Tamam birtanemUmya kuzum yarin degerini soylersin balimmm❤❤❤
Allah bağışlasn canımmmoğlum yedim erik
Hayırlı geceler balimmmmm bend öpüyorum kuzum❤Tamam birtanem
Ben cok yorgunum uyuyayim
Sizi kocaman optum yarin konusuruz cancan
Kuzum 5den adet bitti 6sindan bu yana gun asiri yapıyoruz en son dun oldu kuzum ALLAH bilir tutmussa INŞALLAH tutmustur minigim beniKaç gün geçdi kuzum üstünden
Amin amin canım inşallah sende bütün güzellerim de daima huzurlu mutlu sağlıklı olun güzel güzel haberler verin inşallah amin aminnnINŞALLAH bitanem hepimiz en yakin zamanda hamis olalim❤❤❤ eksik olma balim❤
COK AMIN INŞALLAH bitanem ❤Amin amin canım inşallah sende bütün güzellerim de daima huzurlu mutlu sağlıklı olun güzel güzel haberler verin inşallah amin aminnn
Bilmiyorum canım aile hekimimiz folik asit diye verdi bana gerçeği pekte hevesli değildi yazmaya tantana yaptı yeni evlisin git eşinle birbirini tanı ne hemen bebek olur sonra dediApikobal b vitamini kompleksi degilmiydi eminde olamadim kizima hamileyken bi tomar ilac aliyordum hos hepsini istifra ediyodum ama olsun magnezyum kalsiyum folik asik b12 ve d vit evim eczaneye donmustu elevit vermisti sonradan onda dumuz jelatini katildigini ogrenip vazgecmistim arkadaslar decavit kullaniyordu
Ne kadarlik evlisin kac yasindasinBilmiyorum canım aile hekimimiz folik asit diye verdi bana gerçeği pekte hevesli değildi yazmaya tantana yaptı yeni evlisin git eşinle birbirini tanı ne hemen bebek olur sonra dedi
i gKuzum 5den adet bitti 6sindan bu yana gun asiri yapıyoruz en son dun oldu kuzum ALLAH bilir tutmussa INŞALLAH tutmustur minigim beninezamn tutmustur ki
Ayın 27 de 4 aylık olacam canım 31 yaşındayım hiç korunmadıkNe kadarlik evlisin kac yasindasin
Yeni evlisin biraz tani derdim bende ama yas 31 olunca pek diyemiyorum bende 29 da evlendim bana kalsa 1-2 yil cocuk dusunmezdim ama yas unsurundan 8 ay anca korunabildim rabbim hayirlisini nasp etsin insallahAyın 27 de 4 aylık olacam canım 31 yaşındayım hiç korunmadık
Biz acele davrandk o zaman 23 yasındayım ben temmuzda evlendik daha :)Yeni evlisin biraz tani derdim bende ama yas 31 olunca pek diyemiyorum bende 29 da evlendim bana kalsa 1-2 yil cocuk dusunmezdim ama yas unsurundan 8 ay anca korunabildim rabbim hayirlisini nasp etsin insallah
Daha cok erken gibi ama her bunyede degisir bende 6. Hafta basladi ama doguma kadarda surdu evelallah .bu arada kuzlar hamilelikteki sikintilariniza elimden geldigince cevap verebilirim unutmadigim kadariylaDurduk yere öğürmeler oluyor kızlar bnde çok erken değil mi daha
Iyi olmana sevindim bitanem sen ynede kendini cok yorma balim❤bende belim agriyor kuzum koyu bi sari akntm var kuzum_Masalim_ balım bugün biraz daha iyiydim temizlik falan yaptım cancağızım hastalık aynen devam ediyor kuzum sen nasılsın hayatım
Evet biraz hizliymissin canim ben o yasta evlensem esimle gezer tozardim yas konusunda tosladim cocuk cok guzel birsey bu hayatta tadacagin en guzel duygu amenna ama dogduktsn sonra sen kalmiyor sadece anne oluyorsun sadece evlat oluyor arkadaslarimla 3 yildir bi oturup yemek yiyemedimBiz acele davrandk o zaman 23 yasındayım ben temmuzda evlendik daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?