Kuzum tutsunda hangi gun olursa olsun❤❤❤❤Bnde iki günde birdi canım hangi gün bilmem tuttu :)
i g
Aynen kuzum sendende bekliyoruz güzel haberKuzum tutsunda hangi gun olursa olsun❤❤❤❤
Tutar benim melegim tutarrrrr sen rahat tut yureginiKuzum tutsunda hangi gun olursa olsun❤❤❤❤
Sağolaaın canımDaha cok erken gibi ama her bunyede degisir bende 6. Hafta basladi ama doguma kadarda surdu evelallah .bu arada kuzlar hamilelikteki sikintilariniza elimden geldigince cevap verebilirim unutmadigim kadariyla
Ayni ayda evlendikBiz acele davrandk o zaman 23 yasındayım ben temmuzda evlendik daha :)
INŞALLAH bal kaymakim❤Aynen kuzum sendende bekliyoruz güzel haber
Aynen kuzummm 9-10 temmuz evlendk biz :)Ayni ayda evlendik
Ayni ayda hamile kaldik
Ayni ayda dogum
Olacak desene :)
❤INŞALLAH melegimm benim❤Tutar benim melegim tutarrrrr sen rahat tut yuregini
Bende malummm o gece de evlendim 15 temmuz da :)Aynen kuzummm 9-10 temmuz evlendk biz :)
)))Bende malummm o gece de evlendim 15 temmuz da :)
Amin canım inşallah tez vakitte müjdeli haber alırız bebişlerimiz olurYeni evlisin biraz tani derdim bende ama yas 31 olunca pek diyemiyorum bende 29 da evlendim bana kalsa 1-2 yil cocuk dusunmezdim ama yas unsurundan 8 ay anca korunabildim rabbim hayirlisini nasp etsin insallah
Yataga da gectim simdi uyuyamiyorum nasil bisey bu yaaINŞALLAH bal kaymakim❤
Tabii canim onrmli olan o zaten:)))) hayırlısı olsun canım Allah geçim versin
)))
Ayvayiydn kuzum kusmak cok kotu yaDurduk yere öğürmeler oluyor kızlar bnde çok erken değil mi daha
Rabbim çok çok mutlu etsin yuvanda bebelerinle eşinle çok çok uzun hayrlı yaşayın canımBiz acele davrandk o zaman 23 yasındayım ben temmuzda evlendik daha :)
Olur olur insallah kuzucanlarAmin canım inşallah tez vakitte müjdeli haber alırız bebişlerimiz olur
Kuzum dersine iyi çalış ödevlerini zamanında yapp sonra kızarımYetiştirriz kuzu hepimiz bi hamile kalalimda gorelim benim bata daha cok var kuzu ya gerci bu aydan cok ümidim yok ama
Amin canım cümlemiz yaşayalım sağolasınRabbim çok çok mutlu etsin yuvanda bebelerinle eşinle çok çok uzun hayrlı yaşayın canım
Ayy ben kusamiyorum normal hayatta biri yanimda kussa resmennn bayiliyorum nefessiz kaliyorumAyvayiydn kuzum kusmak cok kotu yadaha onu gorcksnn
nAyvayiydn kuzum kusmak cok kotu yadaha onu gorcksnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?