❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ayy ben kusamiyorum normal hayatta biri yanimda kussa resmennn bayiliyorum nefessiz kaliyorum
Korkuyorumm kusmaktan
Kuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek

Kuzum dersine iyi çalış ödevlerini zamanında yapp sonra kızarım sana hem gün aşırı yapmasanda kısmetse ilk seferde olur
Fazla yuklenme kendine
Iliskiyi sadece o amacla yapma kafana onu koyma Zeytin_yesili
Akisina birak
Ben gecen aylar gun asiri sasmadan takio eder yunurtlamalara denk getirirdim
Ayaklar tabii foraaa havada 1 saat kalirdim
Bu ay 2 3 kere iliski oldu
5 10 dk sonra dua aldim
Yani kafaya takmamazlik etmedim amaa kendini yumurtlamaymis yok gu asiriymos sartlandirmadim sende ona dikkat et

Mel0d1 tatlım benim bulantım adet öncesinden başlamıştı zaten öyle şüphelendik ilk

Kuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
Yaaaaa cook feciiii yapamamm ben bunu yaa ((

Olur olur insallah kuzucanlar
Allah ol desin yeter ki
Duayi dilinizden eksik etmeyin
Ozellikle ezan okundugunda kamet getirildigi esnada
Ve sabah namazindan sonra secdeye egilerek dua edin
Rabbim verir insallah
Allahü teala razı olsun canım inşallahü teala Rabbim büyüktür hazinesi geniş ikramı sonsuzdur vermek istemeseydi isteme arzusu olmazdı bizde biraz vakti vardır belki Rabbim yalvarmamızı istiyodur bizi huzurunda daha çok görmek istiyordur

Cancanlar sizi seviyorum
Ben dunden beri ayaktayim ve uykusuzum
Yarinda hastaneye gidecegim
Hamiss olan yada test yapacaklar beni etiketlesin merak ederim
Cook optum hepinizi ballarr

Kızlar bu ara da ilk kan testini kaç gün sonra yaptınız, değer kaçtı birde ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz yada beta kaç olunca? Fikir edinsem iyi olacak

Aynen kuzucan
Rabbimin hikmetinden sual olmaz
Belki sesinizi duymak istiyordur o yuzden dua edecegiz bool bool
Rabbim nasip eder insaallaaahhh

Kızlar bu ara da ilk kan testini kaç gün sonra yaptınız, değer kaçtı birde ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz yada beta kaç olunca? Fikir edinsem iyi olacak
Ben dun yaptim adetin 3. Gunu 97 cikti cuma tekrar gidecegjom

Bende henuz biseu yook ama eekendir diyorlar
Canım okadarını bilemiyorum ama bende adetten önce başladığı için erken başlar diye düşündüm mesela şuan da korkacak bir bulantım yok olmaz bence bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…