Yeminle normal mide bulantisi iyi keske hep ogursende iyi kusmak berbatt biseyAyy ben kusamiyorum normal hayatta biri yanimda kussa resmennn bayiliyorum nefessiz kaliyorum
Korkuyorumm kusmaktan
Kuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememekAyy ben kusamiyorum normal hayatta biri yanimda kussa resmennn bayiliyorum nefessiz kaliyorum
Korkuyorumm kusmaktan
Fazla yuklenme kendineKuzum dersine iyi çalış ödevlerini zamanında yapp sonra kızarımsana hem gün aşırı yapmasanda kısmetse ilk seferde olur
koYeminle normal mide bulantisi iyi keske hep ogursende iyi kusmak berbatt bisey
Bnm hmilelikler cok kotu gcti hp ibsallah bu iyi olurAynen canım ya annemde boyle olurmuş hamileliği boyunca bana çekmezsin inşallah diyor
n
Demii insallah biz de olmaz yaYeminle normal mide bulantisi iyi keske hep ogursende iyi kusmak berbatt bisey
şaBnm hmilelikler cok kotu gcti hp ibsallah bu iyi olur
Yaaaaa cook feciiiiKuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
Allah yardımcımız olsun canımMel0d1 tatlım benim bulantım adet öncesinden başlamıştı zaten öyle şüphelendik ilk
Kuzum bulantın varmı ki yoksa daha da öyle ağır olmaz benceYaaaaa cook feciiiiyapamamm ben bunu yaa ((
Allahü teala razı olsun canım inşallahü teala Rabbim büyüktür hazinesi geniş ikramı sonsuzdur vermek istemeseydi isteme arzusu olmazdı bizde biraz vakti vardır belki Rabbim yalvarmamızı istiyodur bizi huzurunda daha çok görmek istiyordurOlur olur insallah kuzucanlar
Allah ol desin yeter ki
Duayi dilinizden eksik etmeyin
Ozellikle ezan okundugunda kamet getirildigi esnada
Ve sabah namazindan sonra secdeye egilerek dua edin
Rabbim verir insallah
Bende henuz biseu yook ama eekendir diyorlarKuzum bulantın varmı ki yoksa daha da öyle ağır olmaz bence
Aynen kuzucanAllahü teala razı olsun canım inşallahü teala Rabbim büyüktür hazinesi geniş ikramı sonsuzdur vermek istemeseydi isteme arzusu olmazdı bizde biraz vakti vardır belki Rabbim yalvarmamızı istiyodur bizi huzurunda daha çok görmek istiyordur
Ben dun yaptim adetin 3. Gunu 97 cikti cuma tekrar gidecegjomKızlar bu ara da ilk kan testini kaç gün sonra yaptınız, değer kaçtı birde ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz yada beta kaç olunca? Fikir edinsem iyi olacak
Canım okadarını bilemiyorum ama bende adetten önce başladığı için erken başlar diye düşündüm mesela şuan da korkacak bir bulantım yok olmaz bence bizdeBende henuz biseu yook ama eekendir diyorlar
Canım kadın doğuma ne zaman gideceksin pekiBen dun yaptim adetin 3. Gunu 97 cikti cuma tekrar gidecegjom
Ay insalllaj olmaz yaaaCanım okadarını bilemiyorum ama bende adetten önce başladığı için erken başlar diye düşündüm mesela şuan da korkacak bir bulantım yok olmaz bence bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?