1 ocakta gidecegim kuzun her ayin 1 inde giderim artik cunku ilac falan verir geri kalmayayim cokCanım kadın doğuma ne zaman gideceksin peki
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canımFazla yuklenme kendine
Iliskiyi sadece o amacla yapma kafana onu koymaZeytin_yesili
Akisina birak
Ben gecen aylar gun asiri sasmadan takio eder yunurtlamalara denk getirirdim
Ayaklar tabii foraaa havada 1 saat kalirdim
Bu ay 2 3 kere iliski oldu
5 10 dk sonra dua aldim
Yani kafaya takmamazlik etmedim amaa kendini yumurtlamaymis yok gu asiriymos sartlandirmadim sende ona dikkat et
Rica ederim caaancaanTavsiyelerin için teşekkür ederim canım
Anladım canım zaten 7. Hafta falan oluyo değil mi bense o haftaya denk getirmek istiyorum mantıklı yani1 ocakta gidecegim kuzun her ayin 1 inde giderim artik cunku ilac falan verir geri kalmayayim cok
Hayir yapma simdilik Allah uzak etsin belki dusum tehlikesi vardirKızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm
Kuzum ben artik dayanamiyodum,hastanede serumla besleniyodum benim hamileligim hastanede gecti sekiz ay kustum gunde en az uckere amann insallah bu hafif gecerKuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
Evet canim 2. Ayin icinde giderim baslarin artik ilaca falanZ
Anladım canım zaten 7. Hafta falan oluyo değil mi bense o haftaya denk getirmek istiyorum mantıklı yani
m caHayir yapma simdilik Allah uzak etsin belki dusum tehlikesi vardir
Sali gunu doktor zaten yonlendirir seni
Oncesinden yapma
Bende yapmiyorum
Tatlım 7 8 aya kadar oluyo ama önce doktordan onay almalısın risk var mı söyler sana hemde ilişki şeklini de söyler çünkü anne ve bebek açısından dikkat edilmeliKızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm
ttEvet canim 2. Ayin icinde giderim baslarin artik ilaca falan
Aynen kuzum zaten ya elevit ya delevit mi ne öyle vitamin yazar :) 3.aynda da Folik asiti bıraktırır sonra 2 li tarama derken zaman geçer gider :)Evet canim 2. Ayin icinde giderim baslarin artik ilaca falan
AyH benim canim antep fistigi cekiyor gogus agrisi gecti bol bol su icyorum akinti var baska bisey yok sizde neler varBejan19 @Camelwhite @Onyedikasim @fundii @Happyending kuzulae benim batdaslarimmm bizede 8 9 gunn kaldiii nasilsiniz me gibi belirtileriniz var
2-3 -4 ne kiz ben 24-25 i saydim gundeKuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
Hahahaha kız ne güldürdün beniiiii 2-3 -4 ne kiz ben 24-25 i saydim gundegoz korkutmayayimda hahahaha kotu kadin muzeyyen oldum bende
Anam. Günde 24 25 kere kusulur mu hamileler için 3 ğ geçerse doktora başvurun diyolarHahahaha kız ne güldürdün beniiiii araba da 5 evde 15 24 25
Sağolasın canımmmm :)Tatlım 7 8 aya kadar oluyo ama önce doktordan onay almalısın risk var mı söyler sana hemde ilişki şeklini de söyler çünkü anne ve bebek açısından dikkat edilmeli
Balım gittiğinde eğer hafta ilerlemişse çok kilon yoksa karnında. Ultrasonla bakıyo bilgi veriyo eğer karından görünmeyecek gibiyse vajinal Ultrasonla bakıyo ama sakın korkma ilk haftalar ilk aylarda asla tehlikeli değil herşey yolundaysa Folik asit ve vitamin veriyo belki tam.kan testi ister okadarHiç gittin mi canım doktora ilk gidince neler yaptı birşeyler verdi mi
tt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?