❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım

Kızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm

Kızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm
Hayir yapma simdilik Allah uzak etsin belki dusum tehlikesi vardir
Sali gunu doktor zaten yonlendirir seni
Oncesinden yapma
Bende yapmiyorum

Kuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
Kuzum ben artik dayanamiyodum,hastanede serumla besleniyodum benim hamileligim hastanede gecti sekiz ay kustum gunde en az uckere amann insallah bu hafif gecer

Tatlım 7 8 aya kadar oluyo ama önce doktordan onay almalısın risk var mı söyler sana hemde ilişki şeklini de söyler çünkü anne ve bebek açısından dikkat edilmeli

Kuzum bende öyleydim ama işte öyle olmuyo o iş tam 4.5 ay yemek bile yiyemedim ve 2 3 bazen 4 kere kustuğumu bilirim 4 5 kilo vermiştim ve ayakta duracak halim yoktu aç ve yiyememek
2-3 -4 ne kiz ben 24-25 i saydim gunde goz korkutmayayimda hahahaha kotu kadin muzeyyen oldum bende

Kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum basimdan uc gebelik gecri gebelik oldugu zaman gobegime kasilarima dogru bi parlaklik oluyo flas tutunca parliyoo derim ama yokken mat normal parlama falan yok walla ben bunu bole anladim bi baksaniza hamile olanlar olmayanlar merak ediyorum

Hiç gittin mi canım doktora ilk gidince neler yaptı birşeyler verdi mi

tt
Balım gittiğinde eğer hafta ilerlemişse çok kilon yoksa karnında. Ultrasonla bakıyo bilgi veriyo eğer karından görünmeyecek gibiyse vajinal Ultrasonla bakıyo ama sakın korkma ilk haftalar ilk aylarda asla tehlikeli değil herşey yolundaysa Folik asit ve vitamin veriyo belki tam.kan testi ister okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…