- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
Doktoruna gorun dusuk riski falan yoksa 32. Haftaya kadar sorun yok diye biliyorumKızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm
T TamBirRabia kuzum senin bat ne zaman dı_Masalim_ hazır yazıyorken onunda yenilemiş olur. İnşallah senden de alırız güzel haberler
Sağolasın canımmmm :)
Canım inşallah sevineceğin haberi alırsın neden olmasın tabi.ihtimal var biraz daha bekle bakalımmrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
lasıBalım gittiğinde eğer hafta ilerlemişse çok kilon yoksa karnında. Ultrasonla bakıyo bilgi veriyo eğer karından görünmeyecek gibiyse vajinal Ultrasonla bakıyo ama sakın korkma ilk haftalar ilk aylarda asla tehlikeli değil herşey yolundaysa Folik asit ve vitamin veriyo belki tam.kan testi ister okadar
Elevit icmeyin doktor vitamin yazacaksa decavit isteyin elevitte domuz jelatini tespit edilmistiAynen kuzum zaten ya elevit ya delevit mi ne öyle vitamin yazar :) 3.aynda da Folik asiti bıraktırır sonra 2 li tarama derken zaman geçer gider :)
Ama oyle canim bacaklarimda derman kalmiyordu banyoda yerde oturuyordum su bile icemedim 6-7 ay sudan tiksindim gunde bi kac bardak ayran zor bela iciyordum tek besinimHahahaha kız ne güldürdün beniiiii araba da 5 evde 15 24 25
Surekli acildeydim serum falan 13 kilo verdim 6 ayda yahu ise gidemezkwn rapor alamiyordum ise gidene kadar zaten arabada 3 defa cikariyordum benim o halimi gorenler sen ikinciyi yapmazsin diyodularAnam. Günde 24 25 kere kusulur mu hamileler için 3 ğ geçerse doktora başvurun diyolar
Ay çok zor ya çok ama yine olsa yine yaşarım yeterki herşey yolunda gitsinAma oyle canim bacaklarimda derman kalmiyordu banyoda yerde oturuyordum su bile icemedim 6-7 ay sudan tiksindim gunde bi kac bardak ayran zor bela iciyordum tek besinim
Rabbim hayirlisini nadip etsin evlat olunca isin ucunda bas goz ustune diyorsun zaten.gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerAy çok zor ya çok ama yine olsa yine yaşarım yeterki herşey yolunda gitsin
Canım tecrübelerimden yola çıkarak en az 6 en fazla 7 haftaya kadar gitmicem çünkü erken gidiyoruz göremiyorlar haftaya gel 10 gün sonra gel vs yorumları hevesle giden beni çok yıprattı stres soktuTamam canım sağolasın doğru mu peki ben daha hiç gitmedim salıya gideceğim
lası
Canım tecrübelerimden yola çıkarak en az 6 en fazla 7 haftaya kadar gitmicem çünkü erken gidiyoruz göremiyorlar haftaya gel 10 gün sonra gel vs yorumları hevesle giden beni çok yıprattı stres soktu
Sen bilirsin ama 2 3 günde bir kanda değerler yükselmiş.mi.diye bak Folik asit kullan birde mutlaka TSh baktır sonrası kolay
Buda hamiliğin cilvesi kuzumYataga da gectim simdi uyuyamiyorum nasil bisey bu yaa
Kasiklarim cok agriyor ama
Balım sen de dinlenme hissi isteği yokmuuuu hep yoruyorsun kendini biraz dinlen kuzum bebiş bekliyoruz senden :)Kuzular buguun kendimi cok yordum ya
Kuzum ya biside yapmıyorum sanki dunyalari yapmış gibiyim ya bi supurge actm yemek yaptım bukadarBalım sen de dinlenme hissi isteği yokmuuuu hep yoruyorsun kendini biraz dinlen kuzum bebiş bekliyoruz senden :)
Kuzummm belkide hamisizdir INŞALLAH INŞALLAH ❤❤❤Hamile olmayanlar nerelerdesiniiiizzz ses cikmiyor kimseden .s
Sagol canim darisi senin basina balimmm bize yazarsin beraber gecirelim zamanimizi bebeklerimizi bekleyelim canim❤Benim batta belli degil gecenay 10 gun gecmisti memlekete gitmistik esimin bitlise sanirim hava degisiminden felan rahatsizlandim serum felan yedim o da 10 gun ileri atti.bu ay ne zaman olcam bilmiyorum bat şu diyemiyorum ama sat 16 kasim olmasi lazimken 26sinde oldum bakalim nasip ama takipte hep okuyorum yazdiklarinizi cok samimi ictensiniz masallah.hamiş olanlara rabbim guc kuvvet saglik versin.biz isteyenkerede nasip etsin insallah hepinizin hayirli olsun bebisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?