❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

mrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

Sağolasın canımmmm :)
Canım inşallah sevineceğin haberi alırsın neden olmasın tabi.ihtimal var biraz daha bekle bakalım

Tamam canım sağolasın doğru mu peki ben daha hiç gitmedim salıya gideceğim
lası

Ama oyle canim bacaklarimda derman kalmiyordu banyoda yerde oturuyordum su bile icemedim 6-7 ay sudan tiksindim gunde bi kac bardak ayran zor bela iciyordum tek besinim
Ay çok zor ya çok ama yine olsa yine yaşarım yeterki herşey yolunda gitsin

Tamam canım sağolasın doğru mu peki ben daha hiç gitmedim salıya gideceğim

lası
Canım tecrübelerimden yola çıkarak en az 6 en fazla 7 haftaya kadar gitmicem çünkü erken gidiyoruz göremiyorlar haftaya gel 10 gün sonra gel vs yorumları hevesle giden beni çok yıprattı stres soktu
Sen bilirsin ama 2 3 günde bir kanda değerler yükselmiş.mi.diye bak Folik asit kullan birde mutlaka TSh baktır sonrası kolay

kalplerasi doğru değil mi canım tek eksik vitamin onu da 7. Hafta da başlamış olmak bişey kaybettirmez bence

Benim batta belli degil gecenay 10 gun gecmisti memlekete gitmistik esimin bitlise sanirim hava degisiminden felan rahatsizlandim serum felan yedim o da 10 gun ileri atti.bu ay ne zaman olcam bilmiyorum bat şu diyemiyorum ama sat 16 kasim olmasi lazimken 26sinde oldum bakalim nasip ama takipte hep okuyorum yazdiklarinizi cok samimi ictensiniz masallah.hamiş olanlara rabbim guc kuvvet saglik versin.biz isteyenkerede nasip etsin insallah hepinizin hayirli olsun bebisleri

Sagol canim darisi senin basina balimmm bize yazarsin beraber gecirelim zamanimizi bebeklerimizi bekleyelim canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…