Beden sana mesaj veriyo demekki dinlenn işe biraz ara verr diyo olabilirKuzum ya biside yapmıyorum sanki dunyalari yapmış gibiyim ya bi supurge actm yemek yaptım bukadar
Olabilur biTanem yarin butun gun battaniyenin altinda uzanicamBeden sana mesaj veriyo demekki dinlenn işe biraz ara verr diyo olabilir
Ayyy çok güzel oluyo yap mutlakaOlabilur biTanem yarin butun gun battaniyenin altinda uzanicam
Kuzum öyle ama işte benimde oğlumda 4 haftalık demişlerdi kese göründü üstüne bebek görünüyo dedi ben şok ama son gittiğimde doktorlar muayeneden önce direk haftadan hesaplayıp erken gelmişsin ama bi bakalım modundaydı 7 olmasa da 6 hafta iyi bence kuzum çünkü bizim.6 hafta diye gittiğimiz aslında daha küçük olabilir:) işte o yüzden kan takibi yapam dedimJanow bebegim ben ikk gttgmde 5 haftalikti 600 beta kese görünmüştü balummm hastaneyede cok gec gitmemek gerekiyor bence kuzum ya
Kuzum ozmn 7dede değilde 6da git bakalim olur ya vitamin falan verirse bal❤Kuzum öyle ama işte benimde oğlumda 4 haftalık demişlerdi kese göründü üstüne bebek görünüyo dedi ben şok ama son gittiğimde doktorlar muayeneden önce direk haftadan hesaplayıp erken gelmişsin ama bi bakalım modundaydı 7 olmasa da 6 hafta iyi bence kuzum çünkü bizim.6 hafta diye gittiğimiz aslında daha küçük olabilir:) işte o yüzden kan takibi yapam dedim
Kuzum 5 haftalık ta kese görünür bende ki mantık şuanda gitmişken kese bebiş kalp sesi hepsini duymak şimdi 5 te gitsen kese hafta ya kalp daha strese sokuyor beniJanow bebegim ben ikk gttgmde 5 haftalikti 600 beta kese görünmüştü balummm hastaneyede cok gec gitmemek gerekiyor bence kuzum ya
Aynen 6.yı görünce randevu alim.ben inşallah ozamana kadar değerler hep katlanırKuzum ozmn 7dede değilde 6da git bakalim olur ya vitamin falan verirse bal❤
Oda dogru kuzum ayy kuzum miniginin kalbini dinleee yerim ben onuuu❤Kuzum 5 haftalık ta kese görünür bende ki mantık şuanda gitmişken kese bebiş kalp sesi hepsini duymak şimdi 5 te gitsen kese hafta ya kalp daha strese sokuyor beni
dahaCanım tecrübelerimden yola çıkarak en az 6 en fazla 7 haftaya kadar gitmicem çünkü erken gidiyoruz göremiyorlar haftaya gel 10 gün sonra gel vs yorumları hevesle giden beni çok yıprattı stres soktu
Sen bilirsin ama 2 3 günde bir kanda değerler yükselmiş.mi.diye bak Folik asit kullan birde mutlaka TSh baktır sonrası kolay
INSALLAH katlanir bebegim stres yapma haydi BiSMiLLAH ❤Aynen 6.yı görünce randevu alim.ben inşallah ozamana kadar değerler hep katlanır
Hiç gitmedim canım daha ben o yüzden sordumMel0d1 canım sen iin sonuçların nasıldı hcg ve TSh kaç.çıkmıştı
İnşallah güzel.geçer muayenen kuzum dediğim gibi karından değil de erken diye alttan bakmak isterse.kasma kendini :)Ben daha hiç gitmedim canım bu testler için gidecegm salı günü
daha
Ayyyyy rabbim nasip eder inşallah bana da size DeOda dogru kuzum ayy kuzum miniginin kalbini dinleee yerim ben onuuu❤
Bu sefer olacak kuzum inanıyorum benINSALLAH katlanir bebegim stres yapma haydi BiSMiLLAH ❤
Allah ımm bakmaın alttan :))) şu an bir kötü bir şey hissetmiyorm ama yanma oluyor Ara sıra normal mi canım o gaz kaparckları oluyor falanİnşallah güzel.geçer muayenen kuzum dediğim gibi karından değil de erken diye alttan bakmak isterse.kasma kendini :)
Hiç gitmedim canım daha ben o yüzden sordum
AMIN bitanemmmmAyyyyy rabbim nasip eder inşallah bana da size De
Bu sefer olacak kuzum inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?