Allah ımm bakmaın alttan :))) şu an bir kötü bir şey hissetmiyorm ama yanma oluyor Ara sıra normal mi canım o gaz kaparckları oluyor falan
Bericektim canım köydeyiz eşim özel hastaneye gidelim dedi kaldı bugun gitmek randevu teeee salıya varKan verecektin bugün yanlış hatırladım sanırım kuzum
Bi test yap bak kuzum belki vardır yada dur yumurtlama gününden itibaren olmuş olabilir inşallah vardır canımmKuzum 5den adet bitti 6sindan bu yana gun asiri yapıyoruz en son dun oldu kuzum ALLAH bilir tutmussa INŞALLAH tutmustur minigim beninezamn tutmustur ki
Allah ım sen kötülükten koru ama bu da mı gelicekti başımıza çok uyangacm ya ben eşimin yanında gaz cıkarmamştm bebek sayensnde o da oldu şimdi başkasına mı açacagım kız annem ağda için kuafore sürüklüyordu beni ağlaya ağlaya ağda yaptm kendime açmamak için salıya ultrasonda görünür inşallah gerek kalmazÇok normal kuzum şiddetli birşey olmadığı sürece. Kızzz alttan baksa o seni rahatsız etmemek için bön bön bakmıyo
herşeyyolunda gitsin inşallah gerisini takma kafana bebem
Bi test yap bak kuzum belki vardırKuzum 5den adet bitti 6sindan bu yana gun asiri yapıyoruz en son dun oldu kuzum ALLAH bilir tutmussa INŞALLAH tutmustur minigim beninezamn tutmustur ki
İnşallah canım :)Mel0d1 olsun canım biraz daha büyümüş olur :)
mamCanlarım telin şarjı bitiyor priz yakınlarda değildöndüğümde uyumamış olursanız devam ederiz.kocaman.öpüyorum sizi
Hehehe kız sorma ya ben ilk zamanlar diyordum ki hamile kalirsam sezaryen olucam açamammmm sonra ilk muayene de.açtım hemde nerdeyse yaşıtım bir doktor beyeAllah ım sen kötülükten koru ama bu da mı gelicekti başımıza çok uyangacm ya ben eşimin yanında gaz cıkarmamştm bebek sayensnde o da oldu şimdi başkasına mı açacagım kız annem ağda için kuafore sürüklüyordu beni ağlaya ağlaya ağda yaptm kendime açmamak için salıya ultrasonda görünür inşallah gerek kalmaz
Cok AMIN balimmmm❤❤❤Bu bat listesi hepsi hamiş olur inşaşlah bende sabırıszlıkla bekliyorum :)
Balim 4 gun once yaptım cikmadi kuzum bende ayin 30nu bekliyorum kuzum❤ INŞALLAH kuzum ❤Bi test yap bak kuzum belki vardır yada dur yumurtlama gününden itibaren olmuş olabilir inşallah vardır canımm
Kuzu adet gününe kadar test yapmayacakmısınCok AMIN balimmmm❤❤❤
Kuzum aynnen yaptim cikmadi moralim bozuluyor cikmayincaKuzu adet gününe kadar test yapmayacakmısın
He cevaplamışsın aynen öyle yap beri bebem daha net olur
Öyle kuzum rabbim inşallah yüzünü güldürür yüzümüzü güldürür görüşürüz kuzumKuzum aynnen yaptim cikmadi moralim bozuluyor cikmayincaen iyisi sabirla duayla beklemek❤
Ayyyy iş başa düştü mü yapılıyor :)Hehehe kız sorma ya ben ilk zamanlar diyordum ki hamile kalirsam sezaryen olucam açamammmm sonra ilk muayene de.açtım hemde nerdeyse yaşıtım bir doktor beye
AMIN bal köpüğüm ❤ gorusuruz bal kaymakÖyle kuzum rabbim inşallah yüzünü güldürür yüzümüzü güldürür görüşürüz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?