Iyiyiz fistik nerelrdesin sen bakymNeapiyosunz kuzucuklarimmm
Bilmem kuzum ama ben esimin kesinlikle kadin dogumcu olmasini asla istemezdimYa kizlar acaba bu erkek doktorlar dogum yaptiriyo orwlari falan goruyo ya karilarindan tiksinmiyolarmi kafamda deli sorular
Kuzumm ya ben senin adina cok mutluyum ya daha gecen konusuyorduk yaa balim benim cok şükür dualarimiz kabul oldu hamis sultannnYa kizlar acaba bu erkek doktorlar dogum yaptiriyo orwlari falan goruyo ya karilarindan tiksinmiyolarmi kafamda deli sorular
Bnde iyiym kuzu örgü oruyodm ara werdimIyiyiz fistik nerelrdesin sen bakym
Ben ilk kan testimi pazar günü yaptm yani 3 haftamı doldurnca beta 1911 çkmşdı pzartdside 3856 çıkdı çok şükür pazar günü tekrar baktrp ona göre 10 binleri geçsiyse yada ulaştysa gidcm haftaya canımmKızlar bu ara da ilk kan testini kaç gün sonra yaptınız, değer kaçtı birde ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz yada beta kaç olunca? Fikir edinsem iyi olacak
Darbelerin gelini yağmuuur ❤❤❤Bende malummm o gece de evlendim 15 temmuz da :)
Oo vallaBnde iyiym kuzu örgü oruyodm ara werdim
Sarsmadan yavşca olur canm çokda normal yapıyomş gibi yapmayn ama 2 3 hafta kadar daha yapmasanz iyi olurKızlar hamilelikte birliktelik olur mu eşim garip kaldı ya diyemiyorum bir şey doktora gitmedim daha bn salıya ramdevu kusura bakmayın biraz özel soru ama bilmiyorm
Kuzu bitmek üzere ya hewesliymm şuan bitirip başka birşeye başlamak istiyorum birde siz unutulurmusunz yaa sizin için bıraktım bakkk
İyiym kuzum otryrm bnde boş boşKuzu bitmek üzere ya hewesliymm şuan bitirip başka birşeye başlamak istiyorum birde siz unutulurmusunz yaa sizin için bıraktım bakkk
Tamam öğretmenim tabiki ödevler zamaninda yapılacakKuzum dersine iyi çalış ödevlerini zamanında yapp sonra kızarımsana hem gün aşırı yapmasanda kısmetse ilk seferde olur
Canımmmm.. kasıklarım agrıyor belimde fena eğilip kalkarken bile agrıyor ama acaba kistten mi bebekten mi bilemedim kiii.? Sende ne var ne yok tatlımmmm ?Bejan19 @Camelwhite @Onyedikasim @fundii Happyending kuzulae benim batdaslarimmm bizede 8 9 gunn kaldiii nasilsiniz me gibi belirtileriniz var
Ay sorma walla ama emin olun akindi idrar kokusunda koyulasma kokma her hamilede sik idrara cikma cok acikma her hamilede belirtiKuzumm ya ben senin adina cok mutluyum ya daha gecen konusuyorduk yaa balim benim cok şükür dualarimiz kabul oldu hamis sultannn
Bitrdinmi sifon diyordun ya kuzuİyiym kuzum otryrm bnde boş boş
Evet canim insAllah hamileyzdr ya .) Benim belim agrimiyor ama ya yarim saat once felam midem bulandi sonra gecti antep fistigi yiyip duryorumBejan19 bendede sarilasti akinti kuzum belim.kopacak gibi kuzum 9 gun kaldi bal❤
Benm idrarda koku yokdu ama halada yok canım ama ben bugn fena üşüttüm kasıklarm nasl batıyo anlatamam ayağmn atnda sıcak su sırtm petekde kalp abdest alcm donuyom amaAy sorma walla ama emin olun akindi idrar kokusunda koyulasma kokma her hamilede sik idrara cikma cok acikma her hamilede belirti
Yok kuzumm ya hastane ye gittm gldm hiç elime almadmkiBitrdinmi sifon diyordun ya kuzu
Hm boş boş oturuyom diyince bitirdin sandım kuzuu ya Bn sogan kuru uyguluyorum ya şuan sanki nefesim daralıyor başım dönüyor bi de ara ara boşluklarım kasıklarım agriyor gbi sence bu sogandanmidr korktum yan etki faln olmasinYok kuzumm ya hastane ye gittm gldm hiç elime almadmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?