Yan etki olmaz kuzu onda bildiiğim kadaryla enfeksiyb yda iltap fln varsa onları döküyodr birazda tiksinerek içdiysrn ondan olmşdurHm boş boş oturuyom diyince bitirdin sandım kuzuu ya Bn sogan kuru uyguluyorum ya şuan sanki nefesim daralıyor başım dönüyor bi de ara ara boşluklarım kasıklarım agriyor gbi sence bu sogandanmidr korktum yan etki faln olmasin
Hoşuma gitmedi de Bn de iltihap enfeksiyon faln yok yinede kullansam bi faydası olurmuYan etki olmaz kuzu onda bildiiğim kadaryla enfeksiyb yda iltap fln varsa onları döküyodr birazda tiksinerek içdiysrn ondan olmşdur
Annm de boşuna kullaniyosun dio kararsız kaldimYan etki olmaz kuzu onda bildiiğim kadaryla enfeksiyb yda iltap fln varsa onları döküyodr birazda tiksinerek içdiysrn ondan olmşdur
Akıllı kızım benimmmTamam öğretmenim tabiki ödevler zamaninda yapılacakaynen balım nasip kısmet işi bu işler çınar paşaya söyledinizmi bebişi:)
Ay inşallah canım bir an önce gelsin zaman senden bol bol haberler alalım güzel güzelBen ilk kan testimi pazar günü yaptm yani 3 haftamı doldurnca beta 1911 çkmşdı pzartdside 3856 çıkdı çok şükür pazar günü tekrar baktrp ona göre 10 binleri geçsiyse yada ulaştysa gidcm haftaya canımm
3 ay riskli dönem ve bebeğin tutunma aşaması dr gitmeden yapma derim çünkü biz yapmamiştık.Yengem yapto ve kanamadı oldu yinede sen bilirsin .Rahim ağzını tıkayan bir mevi çocugun düşmemesi için tıkac gini bir sey var ona zarar gelmemesi ve çocugun tutunmadı için şuan o mervimek tanesi kadar.Hatta 9 ayı aşmış hamilrlete öneriliyolar ilişkiyi çünkü o tıkacı düsürdun diyeSarsmadan yavşca olur canm çokda normal yapıyomş gibi yapmayn ama 2 3 hafta kadar daha yapmasanz iyi olur
Canım oğlun maşallah hem akıllı hemde kardeşi olcağını hissetmiş tatlımAkıllı kızım benimmm
Tatlım çınara söylemedik iyice netleşsin yolunda gitsin söylerim diye kendimi tutuyorum ama çok zoorr. Yalnız çok enteresan bir şekilde onun yanında hiç konuşmadık bu ara da 2 gündür bana anne bence sen hamilesin kardeşim var karnında diyo :) yok şöyle böyle anlattım küçük adam çok bilmiş tamam seni anlıyorum ama bu benim düşüncem dedi resti çekti
Evet canım maşallahı var çok bilmiş o ablası :) hissetmiş kardeşini inşallah kucağına da alır hayırlısıyla:)Canım oğlun maşallah hem akıllı hemde kardeşi olcağını hissetmiş tatlım
Aminnn canım inşallah hayırla sağlıkla alın kucağınıza miniğiniziEvet canım maşallahı var çok bilmiş o ablası :) hissetmiş kardeşini inşallah kucağına da alır hayırlısıyla:)
Amin canım rabbim bizlere, isteyenlere nasip etsin inşallah :)Aminnn canım inşallah hayırla sağlıkla alın kucağınıza miniğinizi
AMİNNNAmin canım rabbim bizlere, isteyenlere nasip etsin inşallah :)
INŞALLAH canim❤ anteo fistigi aseryosundur balim benimde canim çekiyooo bi tabak yedim simdi oh misEvet canim insAllah hamileyzdr ya .) Benim belim agrimiyor ama ya yarim saat once felam midem bulandi sonra gecti antep fistigi yiyip duryorum
Kuzum benimde belimagriyor kuzum bu ay sonu hayirli haberler alalim INŞALLAH ❤Canımmmm.. kasıklarım agrıyor belimde fena eğilip kalkarken bile agrıyor ama acaba kistten mi bebekten mi bilemedim kiii.? Sende ne var ne yok tatlımmmm ?
Üzüldüm kuzum_Masalim_ Işyerinde düşmüştü bi aydır sıkıntılıydı zaten bugün hepten gitti içi kirilmis off çok canim sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?