❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yan etki olmaz kuzu onda bildiiğim kadaryla enfeksiyb yda iltap fln varsa onları döküyodr birazda tiksinerek içdiysrn ondan olmşdur

Tamam öğretmenim tabiki ödevler zamaninda yapılacakaynen balım nasip kısmet işi bu işler çınar paşaya söyledinizmi bebişi:)
Akıllı kızım benimmm
Tatlım çınara söylemedik iyice netleşsin yolunda gitsin söylerim diye kendimi tutuyorum ama çok zoorr. Yalnız çok enteresan bir şekilde onun yanında hiç konuşmadık bu ara da 2 gündür bana anne bence sen hamilesin kardeşim var karnında diyo :) yok şöyle böyle anlattım küçük adam çok bilmiş tamam seni anlıyorum ama bu benim düşüncem dedi resti çekti

Ay inşallah canım bir an önce gelsin zaman senden bol bol haberler alalım güzel güzel

Sarsmadan yavşca olur canm çokda normal yapıyomş gibi yapmayn ama 2 3 hafta kadar daha yapmasanz iyi olur
3 ay riskli dönem ve bebeğin tutunma aşaması dr gitmeden yapma derim çünkü biz yapmamiştık.Yengem yapto ve kanamadı oldu yinede sen bilirsin .Rahim ağzını tıkayan bir mevi çocugun düşmemesi için tıkac gini bir sey var ona zarar gelmemesi ve çocugun tutunmadı için şuan o mervimek tanesi kadar.Hatta 9 ayı aşmış hamilrlete öneriliyolar ilişkiyi çünkü o tıkacı düsürdun diye

Canım oğlun maşallah hem akıllı hemde kardeşi olcağını hissetmiş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…