Cansinnn bal kaymak
Canim gercekten mi gidiyosunGunaydinnnn internetim bitmis bulunuyor bi muddet aranizda yokumsizi seviyorummm iki aydir faturaya giriyorum bu ayda girersem yandik demekdir .d opuyorum sizleri
Gitmene üzüldüm hemserim ama tabi haklisin bisey diyemem INŞALLAH hersey gönlünce olur musait oldugun zamanlarda buraya gel olurmu özleriz senii hoscakal❤❤Gunaydinnnn internetim bitmis bulunuyor bi muddet aranizda yokumsizi seviyorummm iki aydir faturaya giriyorum bu ayda girersem yandik demekdir .d opuyorum sizleri
Aynen oyle oldu yavruum :)Darbelerin gelini yağmuuur ❤❤❤
Geldimm bebegimmm simdi hastanedeyim kan verecegimUmya neredesin kuzucum çok ozledim seni
Yaa cnmm hamis olsam mujdelemezmiyim sizdenmi saklarim :) hamile degilim ugur getirsin diye yaptim. Zaten hamilelik takviminde tahimi dogum tarihi bile benim kendi dogum tarihim :) benim batim 11 ocak cnm:]Runkli canim sen hamismisinnn bi yerde gördüm yazinin altinda bebek takvimi vardiiii senin adina cok mutlu oldum bana bat 12 Ocak demiştin hamis olarak degistrymmm nasil gec dollenme mi kuzum neden bize mujdeyi vermedin
Ah kuzum ya bende nasil mutlu olmustumYaa cnmm hamis olsam mujdelemezmiyim sizdenmi saklarim :) hamile degilim ugur getirsin diye yaptim. Zaten hamilelik takviminde tahimi dogum tarihi bile benim kendi dogum tarihim :) benim batim 11 ocak cnm:]
Aminnn :) bu ayda boyle olsun dedim :) bi umut iste herseyi deniyoruz :)@
Ah kuzum ya bende nasil mutlu olmustumINŞALLAH uğurlu gelir kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?