Aynen kuzum INŞALLAH ugurlu gelir bize mujdeyi verirsin❤❤❤❤Aminnn :) bu ayda boyle olsun dedim :) bi umut iste herseyi deniyoruz :)
AMIN INŞALLAH hayirli evlatlarımız olur ❤Günaydın herkese bu ay inşalllah ugurlu gelir hepimize RABBİM en hayırlı olanı versin YOKLIĞUNUDA ÇOK ARATMASIN.
Kuzumm haberdar et bizi dualarim seninle kardesim❤Gunaydin kuzularr bende geldim hastaneyeeee
Kan sirasi bekliyorumm
Dualarinizi bekliyorum cancanlar
Sağolasın bitanemmmSarsmadan yavşca olur canm çokda normal yapıyomş gibi yapmayn ama 2 3 hafta kadar daha yapmasanz iyi olur
Ah kuzum nekadar dusunuyosak ruyamizada giriyor INŞALLAH ruyan habercidir hamissindir❤Gunaydin kuzular dun oyle bir uykum geldi ki erkenden uyudum ruyamda cift cizgiyi gordum bide akrabamizin bebegini seviyordum hayirlisi ins. Gune pozitif baslayalim
Kuzular günaydın@Bejan19Camelwhite @Onyedikasim @fundii @Happyending kuzulae benim batdaslarimmm bizede 8 9 gunn kaldiii nasilsiniz me gibi belirtileriniz var
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuşummGunaydin kuzularr bende geldim hastaneyeeee
Kan sirasi bekliyorumm
Dualarinizi bekliyorum cancanlar
Aminn cnm. İnsAllah hepimiz hamile kaliriz. Saglikli hayirli tontis tontis bebislerimiz olurAynen kuzum INŞALLAH ugurlu gelir bize mujdeyi verirsin❤❤❤❤
Ben hamile kaldıgım ay kola gibi asirli işiyordum içinde hafif kanda vardı ama çoktu idtarım onu gordm rüyamda birde bebek çakiden kaçarken gördüm :)))Ah kuzum nekadar dusunuyosak ruyamizada giriyor INŞALLAH ruyan habercidir hamissindir❤
Bir de azcık Ateş'im var grip mi olcam neKuzular günaydınCan'ım benim adet olucakmış gibi karnım ağrıyor ya ne göğüs Ağrı'm oldu ne başka şey sende var mı belirtiler
Kuzum dünde bende uayndigimda adet oldum sandim kuzu kosa kosa wcye gtm korkarak yok bisi kuzu saridan koyu idrar ve koku var kuzum belimde cok agriyor acaba hamismiyiz ya❤❤❤❤Kuzular günaydınCan'ım benim adet olucakmış gibi karnım ağrıyor ya ne göğüs Ağrı'm oldu ne başka şey sende var mı belirtiler
Benmde adet belirtim vardı canm ben de olucam diye bekledim ama çift çiZgi gordm ümitsiz olmayın dua edin sadece rabbim her şeyi ayarlarKuzular günaydınCan'ım benim adet olucakmış gibi karnım ağrıyor ya ne göğüs Ağrı'm oldu ne başka şey sende var mı belirtiler
Benimde geceleri atesim oluyor kuzum yaaBir de azcık Ateş'im var grip mi olcam ne
İnşallah kuzummmm yaaa hamişsiidrKuzum dünde bende uayndigimda adet oldum sandim kuzu kosa kosa wcye gtm korkarak yok bisi kuzu saridan koyu idrar ve koku var kuzum belimde cok agriyor acaba hamismiyiz ya❤❤❤❤
Günaydın minigimmm❤❤❤❤ hamislikte uyku candir ❤Günaydın meleklerimmmmm uykuya doymıyorum gece uyuyamıyorum
Cok AMIN INŞALLAH kuzum ❤Aminn cnm. İnsAllah hepimiz hamile kaliriz. Saglikli hayirli tontis tontis bebislerimiz olur
Yatio kalkip aklim fikrimde bebiss kuzuuİnşallah kuzummmm yaaa hamişsiidr
Ay hadi inşallah bebeğim ya ben idrara çok dikkat edemiyorum demir ilacı kullanıyorum ben o etkiler diye dikkat etmiyorum onaKuzum dünde bende uayndigimda adet oldum sandim kuzu kosa kosa wcye gtm korkarak yok bisi kuzu saridan koyu idrar ve koku var kuzum belimde cok agriyor acaba hamismiyiz ya❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?