- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Amin kuzum inşallah dualarını esirgeme hamiş anneBenmde adet belirtim vardı canm ben de olucam diye bekledim ama çift çiZgi gordm ümitsiz olmayın dua edin sadece rabbim her şeyi ayarlar
Kuuzu sakin beni birakmaaa 29sunde test yapicam kuzum seninle batlarimiz ayniii berbaer yol alalim❤Ay hadi inşallah bebeğim ya ben idrara çok dikkat edemiyorum demir ilacı kullanıyorum ben o etkiler diye dikkat etmiyorum ona
Amin canım benimmmYatio kalkip aklim fikrimde bebiss kuzuuALLAHIM once gobusumuze sonra kucagimiza INŞALLAH nasip olsun
Dualarım sizinle canlarım rabbim her isteyene versinAmin kuzum inşallah dualarını esirgeme hamiş anne
Kuzum benimde belim kasigin agriyor seninde bat 31 diii kuzummmmm hamissizdir INŞALLAH ❤ kuzu idrar ne renkKızlar dünden beri belim ve kasıgım cok agrıyor ya. Bugun sabhtan beri şeyimde acıyor
Yok kızım merak etme haftaya cuma yapıyoz dimi ay mübarek gün yapalım inşallah kavuşuruz tontişlereKuuzu sakin beni birakmaaa 29sunde test yapicam kuzum seninle batlarimiz ayniii berbaer yol alalim❤
Kuzum benim kadin doğumcuya gitmeden birliktelk olmasa daha iyi kuzum zaten kadin dogumcu ilişki olsun yada yasak diyor bitanem ❤Sağolasın bitanemmm
Bende de sarılık var ama ben ilaçtan diye düşünüyorum dur bir dahakine dikkat EtcemKuzum benimde belim kasigin agriyor seninde bat 31 diii kuzummmmm hamissizdir INŞALLAH ❤ kuzu idrar ne renk
Kuzum persembe yapalim sonucta 1 gun kaliyorr nediyosun ❤❤❤❤Yok kızım merak etme haftaya cuma yapıyoz dimi ay mübarek gün yapalım inşallah kavuşuruz tontişlere
Et kuzum benide haberdar edersinBende de sarılık var ama ben ilaçtan diye düşünüyorum dur bir dahakine dikkat Etcem
amamKuzum benim kadin doğumcuya gitmeden birliktelk olmasa daha iyi kuzum zaten kadin dogumcu ilişki olsun yada yasak diyor bitanem ❤
Yerim seniii❤Amin canım benimmm
Aynen kuzummTamam canımmm benim sağolasın baba olmak kolay değil o da anlasn hem :)))
amam
İdrar sap sarı oluyor kızlar eşim limonata gibi sağ sarı demişti pet bardakta ben yaptm mı oyle yaparm demiştim ilk batta koluda oyleydı sonra hap içmişim gibiydiBende de sarılık var ama ben ilaçtan diye düşünüyorum dur bir dahakine dikkat Etcem
Kuzum bildigin sapsari ya benimde senin nezmn sarydi balim peki bata kac vardiİdrar sap sarı oluyor kızlar eşim limonata gibi sağ sarı demişti pet bardakta ben yaptm mı oyle yaparm demiştim ilk batta koluda oyleydı sonra hap içmişim gibiydi
Tamam bebeğim olur yapalımKuzum persembe yapalim sonucta 1 gun kaliyorr nediyosun ❤❤❤❤
Kuzum INŞALLAH persembe sabah idrar yapalim cift cizgiyi gorup hemen hastaneye gdp kan veririz ❤❤❤❤❤Tamam bebeğim olur yapalım
Canım ben rengi hiç dikkat etmedim bata kadar siz tortu falan oluyor demiştiniz ayın 20 de yaptım sapsarıydı limonata gibi bu demiştim hatta ama renk değiştini bilmiyordm bat günü farkettim canım cidden beyaz parçacıklar yüzüyordu ona dikkat etmiştimKuzum bildigin sapsari ya benimde senin nezmn sarydi balim peki bata kac vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?