❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum benimde suan limonata gibi bu bi belirti mi acaba kuzum hatrladim senin pet bardaktaydi dimi

küçük çocuklara 7-8 aylık olduktan sonra söyleyin diyorlar canım erken vakitte birşey dememekte fayda varmış

Cankuşlar bir bilginiz var mı bilmiyorum nette zeytinin faydalarını araştırıyordum geçen bir gazete sitesinde zeytin kadın yumurtasına benzer diye yazı okumuştum ne gibi faydası olur kadına üreme de diye araştırdım bir site de ömer coşkunun kürünü okudum baya heyecanlandım zeytin yağı ve incir kürü ömer coşkun diyor ki Zeytin tek çekirdeklidir kadının yumurtasına işaret eder, incir içindeki küçük çekirdeklerle yapı itibariyle erkeğin husyesine benzer sperme işaret eder, erkek üreme hücresine işaret eder kürün tarifi de şu
Benim çocuk sahibi olmak isteyen erkeklere ve kadınlara çok önemli bir tavsiyem var. Bir bardak sızma zeytinyağının içine bir inciri koysunlar kuru incir veya yaş incir fark etmez. İnciri dört beş parçaya ayırırlarsa zeytinyağı incirin içine daha fazla nüfuz eder ve böylece erkeğin kadının ihtiyaç duyduğu mineraller ortaya çıkar. Bir insanın yiyeceği en güzel sebze zeytindir, yiyebileceği en güzel meyve incirdir. 15 günde bir zeytin yağını değiştirsinler 3 ay devam etsinler bu kürü duyan ya da yapan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…