Kuzum benimde suan limonata gibi bu bi belirti mi acaba kuzum hatrladim senin pet bardaktaydi dimiCanım ben rengi hiç dikkat etmedim bata kadar siz tortu falan oluyor demiştiniz ayın 20 de yaptım sapsarıydı limonata gibi bu demiştim hatta ama renk değiştini bilmiyordm bat günü farkettim canım cidden beyaz parçacıklar yüzüyordu ona dikkat etmiştim
Aynen kuzum sap sarıydıninşallah belirtidir hamilesindir kuzummmm pet bardaktaydıKuzum benimde suan limonata gibi bu bi belirti mi acaba kuzum hatrladim senin pet bardaktaydi dimi
Hayırlı haberlerle gel tatlım benim❤Haftaya bugun test yapicamm ya
heyecan doluyum❤
Hatirladim balimmm hadi INŞALLAH bitanem cok sagol yuregine saglik destegin icin❤Aynen kuzum sap sarıydıninşallah belirtidir hamilesindir kuzummmm pet bardaktaydı
Bende dikkat edicem paylastginiz icin saolun sanki bnmde oyle gibi rengiAynen kuzum sap sarıydıninşallah belirtidir hamilesindir kuzummmm pet bardaktaydı
İnşallah canım senden de müjdeyi alırız Rabbim büyükBende dikkat edicem paylastginiz icin saolun sanki bnmde oyle gibi rengi
Rica ederim canım hayırlı haberler bekliyorızBende dikkat edicem paylastginiz icin saolun sanki bnmde oyle gibi rengi
Hamid haberi vereblcgmi hic sanmiyorum bu ay hem tek iliski oldu hemde hic bi belirti yok sadece goguslerm sisti hep olur adettn on gun once okadarRica ederim canım hayırlı haberler bekliyorız
küçük çocuklara 7-8 aylık olduktan sonra söyleyin diyorlar canım erken vakitte birşey dememekte fayda varmışAkıllı kızım benimmm
Tatlım çınara söylemedik iyice netleşsin yolunda gitsin söylerim diye kendimi tutuyorum ama çok zoorr. Yalnız çok enteresan bir şekilde onun yanında hiç konuşmadık bu ara da 2 gündür bana anne bence sen hamilesin kardeşim var karnında diyo :) yok şöyle böyle anlattım küçük adam çok bilmiş tamam seni anlıyorum ama bu benim düşüncem dedi resti çekti
Belli olmaz canım çok ilişki ile de alakası yok o an olan ilişkide döllenmiş olması önmli umutsuz olma canmHamid haberi vereblcgmi hic sanmiyorum bu ay hem tek iliski oldu hemde hic bi belirti yok sadece goguslerm sisti hep olur adettn on gun once okadar
Günaydın canım hoş geldinGünaydın kızlar
Günaydın canım hoş geldinGünaydın kızlar
Hoş buldum canım günler azaldıkça heyecan kaplıyor :)Günaydın canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?