Insallah olmazsin cnm5 gün kaldı bata ama sanki agrilarim başlıyor gbi.inş olmam
Amin canım hepimiz olmayız inş.Insallah olmazsin cnm
İnşallah kırmızılar gelmez sende bize teyzelik müjdesi verirsin canımAmin canım hepimiz olmayız inş.
Renksiz gbi bu ara yaaKuzum benimde belim kasigin agriyor seninde bat 31 diii kuzummmmm hamissizdir INŞALLAH ❤ kuzu idrar ne renk
Bende su kuşuyumm çok içerim ondan herhalidrar rengi hamilelik belirtisi olabildiği gibi kış aylarında çok su tüketilmediindende oluyor canım onuda göz ardı etmemek lazım çok su içmeyince idrar daha koyu renkli ve kokulu olur su içince seyrelttiğinden renk azalır koku gider
ben yaz kış günlük en az 2 lt su içtiğimden idrarımın renki sarı ve kokulu olmaz hamileliğimdede olmadı idrar tükettiğin suyla alakalıdır çoğunluk evet gebeliktede bi belirti olabiliyorBende su kuşuyumm çok içerim ondan herhal
Aminnnn aminnnnİnşallah kırmızılar gelmez sende bize teyzelik müjdesi verirsin canım
Aynen canım bende eskiden hiç su icmezdim ama 3 yıldır alışkanlık yaptım 2 lt mutlaka içerim.idrarda ne koku nede sararma oluyor.ayrica nede enfeksiyon hiç yaşamadım.ben yaz kış günlük en az 2 lt su içtiğimden idrarımın renki sarı ve kokulu olmaz hamileliğimdede olmadı idrar tükettiğin suyla alakalıdır çoğunluk evet gebeliktede bi belirti olabiliyor
çok şükür bende öyle canımAynen canım bende eskiden hiç su icmezdim ama 3 yıldır alışkanlık yaptım 2 lt mutlaka içerim.idrarda ne koku nede sararma oluyor.ayrica nede enfeksiyon hiç yaşamadım.
Sonuc 238 kizlarKuzumm haberdar et bizi dualarim seninle kardesim❤
Hoş geldin canım. Bizde batları bekliyoruz (inş hiiiiicccc gelmesin) hamisleriimiz var destek oluyoruz birbirmizeBizde geldik bebisimle. ☺
Cok sukur iyi cikti cancannnHayırlı haberlerini bekliyoruz kuşumm
Insallaaaah kuzucannummm benimmmmmKuzum dünde bende uayndigimda adet oldum sandim kuzu kosa kosa wcye gtm korkarak yok bisi kuzu saridan koyu idrar ve koku var kuzum belimde cok agriyor acaba hamismiyiz ya❤❤❤❤
Amin cansin. Sanada allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsinKızlar hamiş olmak isteyen herkese Rabbim yeni yılda nasip eylesin müjdeli mucizelerini şu mübarek günler hatrına(hamiş duası size)
Maşallah cnm inşallah böyle sorunsuz devam eder. Cnm senmi yazmıştın. Meryem suresini okudum diye kaçıncı ayetlerdi. Sonrada başka bi sure denmişti kimdiCok sukur iyi cikti cancannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?