❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Bende su kuşuyumm çok içerim ondan herhal

ilk hamileliği olanlar içinde hamileliğin ilk dönemleriyle alaalı bi kaç dipnot geçeyim ilk bir ay genelde halsizlik uyku kasık ağrısı olur mide bulantları (ki herkeste olmayabilir 2. ay başlıyor genelde) doktorlar bi ton ilaç verir ama siz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz ilk 4 ay bebek sizden besleniyor yok kustum yok bişi yemedim bebeğime bişi olurmu diye düşünmeyin aldığınız takviyeler sizdeki eksikleri tamamlamak için meyvenizi düzenli yiyorsanız etinizi sütünüzü yumurtanızı düzenli tüketiyorsanız çiğ halde cerezleri yerseniz ne kan ilacına ne kalsiyum ilacına ne vitamine ihtiyacınız olmaz tabi ilk başta yapılan testlerde düşüklüğünüz yoksa . gebelikte b12 kullanın benim hamilelik başında değerim tavanın üstündeyken doğum sonrası tabana vurmuştu d vitamini kış ayında alamıyoruz muhtemelen onuda verirler güzel düşünün tadını çıkarın hamileliğinizin .hamilelik bekleyenerde rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
bu arada aklıma gelmişken günde 1 adet maden suyu içebiliyorsanız için mineral ihtiyacı için ve muz tüketin muzda potasyum ve magnezyum var ilerki dönemlerde bacaklarınızda kasılma falan olursa çok iyi geliyor

ben yaz kış günlük en az 2 lt su içtiğimden idrarımın renki sarı ve kokulu olmaz hamileliğimdede olmadı idrar tükettiğin suyla alakalıdır çoğunluk evet gebeliktede bi belirti olabiliyor
Aynen canım bende eskiden hiç su icmezdim ama 3 yıldır alışkanlık yaptım 2 lt mutlaka içerim.idrarda ne koku nede sararma oluyor.ayrica nede enfeksiyon hiç yaşamadım.

Kızlar hamiş olmak isteyen herkese Rabbim yeni yılda nasip eylesin müjdeli mucizelerini şu mübarek günler hatrına (hamiş duası size)
Amin cansin. Sanada allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…