Oyyy maşallah değerin çok güzel çıkmış bitanem minik meleğin sana iyi tutunmuş ❤❤❤Sonuc 238 kizlar
5 haftanin icindeyim :)
Bi ara ben yazmıştım canım 41 gün meryem suresi okunuyor hergüne bir tane bir de al-i imran suresi 38.ayeti okuyorum tatlımMaşallah cnm inşallah böyle sorunsuz devam eder. Cnm senmi yazmıştın. Meryem suresini okudum diye kaçıncı ayetlerdi. Sonrada başka bi sure denmişti kimdi
ilk ay normal halsizlik uyku oğlun kreşe gidiyo herhalde senin dimi??Kızlar nasılsınızzz yine erken uyanıp kan vermeye gidemedim nasıl bir halsizlik anlatamam bugün dahiliye randevum var artık onu kaçırmim gidip ilacımı alayım. Umarım yarın erken kalkabilirim ay uykum olmasa da yatmak istiyorum
Yok canım gitmiyor seneye düşünüyoruz:)ilk ay normal halsizlik uyku oğlun kreşe gidiyo herhalde senin dimi??
e gitmiyosa nasıl gündüz uyuyon bu saate kadar gıııYok canım gitmiyor seneye düşünüyoruz:)
Aminnn :) Afiyet bal seker olsun bebisimizeeINŞALLAH canim❤ anteo fistigi aseryosundur balim benimde canim çekiyooo bi tabak yedim simdi oh mis
Cnm insallah hamissindir boyle olupta hamis olan duydum ama kendm hc yasamadgm icin bilmiyrum insallah hamissindirkizlar resim yukledim bilmiyrm gozukuyomu ama adet dongumin 25. gunundeym birda yazdgi gibi bat 28 aralik ve 30 gunde bir adet oluyorm yumurtlama donemimi biliurm yakaldik degerlndrdk ben yumurtlama gunumden sonra eczaneden ovu testi aldim hatta denemistm yumirtlama gecti diye silik cizgi cikmisti simdi yaotim meraktan dayanamadim iki cizgide kirmizi ayni renkteler fotoda ne kdar belli tam bilmyrm ama.hamilelgni bu sekilde ogrenen oldu mu bi kac yerde okudum burda ikinciye yumurtluyoda olablr miyim bakin bi cok merak ediyrm gebelik testide alip tek cizgiyi gorursemde husran ay yardim edin
bilmiyorm vallah bende burda okudum bide nette bi sitede doktora soru cevap bolumu oluyo ya orda bi dr da bu ovu testlerinin gebelik testi gibi kullanolablrligini yazmış olabilrmis ama ne bilim insallah vardr yaCnm insallah hamissindir boyle olupta hamis olan duydum ama kendm hc yasamadgm icin bilmiyrum insallah hamissindir
Bence normal test yapmalisinbilmiyorm vallah bende burda okudum bide nette bi sitede doktora soru cevap bolumu oluyo ya orda bi dr da bu ovu testlerinin gebelik testi gibi kullanolablrligini yazmış olabilrmis ama ne bilim insallah vardr ya
husrana ugramamak icin yapamayada cekiniyrom bilmiyrm bekliycem reglimi sanirimBence normal test yapmalisin
Çok teşekkür ederim cnm. Geçmişe baktım ama bulamadım sayfalar öyle kabarmışkiBi ara ben yazmıştım canım 41 gün meryem suresi okunuyor hergüne bir tane bir de al-i imran suresi 38.ayeti okuyorum tatlım
e gitmiyosa nasıl gündüz uyuyon bu saate kadar gııı
Iyi seyler duyacagiz gorecegiz insallahh canimmm benimmm❤Haftaya bugun test yapicamm ya
heyecan doluyum❤
5 haftalıkmıymış kuzumm bnmki 3856 ydı en son ben kaç haftalk ozamanSonuc 238 kizlar
5 haftanin icindeyim :)
Birtanemk senin 7. Hafta oluyor5 haftalıkmıymış kuzumm bnmki 3856 ydı en son ben kaç haftalk ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?