Doğrumu diyon yavrmmm ama ben hiç bişy anlamadm bu işten kuzumm betaya göremi belirleniyo hafta. Benm dememe göre 4.ncü haftamn içindeymBirtanemk senin 7. Hafta oluyor
Cook sukur hayatim en guzel sizin basinizaOyyy maşallah değerin çok güzel çıkmış bitanem minik meleğin sana iyi tutunmuş ❤❤❤
eee gidebilirmişsin doktora :) ya 9-10 ha ben kızım doğduğundandır kargalar kahvaltısını yemeden kalkıyom 7:30 da kalkıp zaten okula gidiyo bende işe tabi hatun 6:30 da kalkar zifir karanlıkken başlar muhabbete susturamam yani 3 yıldır gece karanlığında kalkıyom hep .ama erkek çocukları çevremde var çoğu uykuya daha düşkün kızlar konuşmaktan uyumak istemiyoYok kız o saate kadar uyumuyorum da 8 9 da kalkamıyorum 10, 11 gibi anca kalabiliyorum sonra biraz iş biraz yatış :)
Kuzum bende pek anlamadim ama senun verilere gire 7 oluyorDoğrumu diyon yavrmmm ama ben hiç bişy anlamadm bu işten kuzumm betaya göremi belirleniyo hafta. Benm dememe göre 4.ncü haftamn içindeym
Değerinde çok güzel kuzumm rabbm kucağımıza aldığmz günü göstersn inşallahCook sukur hayatim en guzel sizin basiniza
Tamm bakalım kuzumm bn bi pzar olsnda tekrar baktrym beta ona göre gidiym doktoraKuzum bende pek anlamadim ama senun verilere gire 7 oluyor
Aminnn canimin icii amin insallahhhDeğerinde çok güzel kuzumm rabbm kucağımıza aldığmz günü göstersn inşallah
Bende ay sonunda baktirip doktora gidecegim.yineTamm bakalım kuzumm bn bi pzar olsnda tekrar baktrym beta ona göre gidiym doktora
Can'ım evet ediyorum ne kadar Etcem dahaCamelwhite kuzum calismalara devam ediyomusun
Aynen kuzum iyi olurBende ay sonunda baktirip doktora gidecegim.yine
Kızlar bu değerler neye göre anlatır mısınız neye bağlı cidden bilmiyormUmya canmm baksana bi
Bnde anlamıyom ki kuzummm anlasam ahKızlar bu değerler neye göre anlatır mısınız neye bağlı cidden bilmiyorm
Maşallah prensese :) canım bu seneye kadar bizimki de öyleydi çok şükür bu sene rahata erdim. Kuzum 9 10 arası kan vermem gerekiyor poliklinik yakın oraya gidiyorum işte bu aralar gözlerimi açıp oraya yetişmek zor bakalım artık bir şekilde gidicem sonra değerleri yazarım. Bu ara da bugün çok yoktum neler yaptınız herkes iyi mieee gidebilirmişsin doktora :) ya 9-10 ha ben kızım doğduğundandır kargalar kahvaltısını yemeden kalkıyom 7:30 da kalkıp zaten okula gidiyo bende işe tabi hatun 6:30 da kalkar zifir karanlıkken başlar muhabbete susturamam yani 3 yıldır gece karanlığında kalkıyom hep .ama erkek çocukları çevremde var çoğu uykuya daha düşkün kızlar konuşmaktan uyumak istemiyohamileliğimdede yatırmadı zilli hiç
Canim bu verilere gore 5. Haftasin sende ama bana verilen kagitta farkli degerler var dur atayim sanaUmya canmm baksana bi
Kuzum ben kan verdim 238 cikti artis soz konusu bakalim
Maşallah canım artsın artsın ne güzel ya herşey yolunda gitsin inşallahKuzum ben kan verdim 238 cikti artis soz konusu bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?