❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok kız o saate kadar uyumuyorum da 8 9 da kalkamıyorum 10, 11 gibi anca kalabiliyorum sonra biraz iş biraz yatış :)
eee gidebilirmişsin doktora :) ya 9-10 ha ben kızım doğduğundandır kargalar kahvaltısını yemeden kalkıyom 7:30 da kalkıp zaten okula gidiyo bende işe tabi hatun 6:30 da kalkar zifir karanlıkken başlar muhabbete susturamam yani 3 yıldır gece karanlığında kalkıyom hep .ama erkek çocukları çevremde var çoğu uykuya daha düşkün kızlar konuşmaktan uyumak istemiyo hamileliğimdede yatırmadı zilli hiç

Maşallah prensese :) canım bu seneye kadar bizimki de öyleydi çok şükür bu sene rahata erdim. Kuzum 9 10 arası kan vermem gerekiyor poliklinik yakın oraya gidiyorum işte bu aralar gözlerimi açıp oraya yetişmek zor bakalım artık bir şekilde gidicem sonra değerleri yazarım. Bu ara da bugün çok yoktum neler yaptınız herkes iyi mi

kızlar ben bugün sürekli adet olcakmış gibi dolanıyorum aynı öyle bir sancım ve akıntım var geldi gelcek hissi. erken değil miydi ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…