❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kızlar hamiş olmak isteyen herkese Rabbim yeni yılda nasip eylesin müjdeli mucizelerini şu mübarek günler hatrına (hamiş duası size)
Amin aminnn inşallah Rabbim sana da hayrlı sağlıklı mutlu hamişlik nasip etsin hayrlısı ile sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin cancan

Maşallah cnm inşallah böyle sorunsuz devam eder. Cnm senmi yazmıştın. Meryem suresini okudum diye kaçıncı ayetlerdi. Sonrada başka bi sure denmişti kimdi
Ben dedim canım meryem suresi 40 gün 40 defa okunacak 1 bardak suya bakara suresi 128 al-i imran suresi 8-38'den 41-129-147-193 araf suresi 189 ibrahim suresi 40 hicr suresi 86 nuh suresi 12 hud suresi 69'dan 76 enbia suresi 89 meryem suresi 6'dan 9 şura suresi 9-49-50 furkan suresi 74 saffat suresi 83'den 113 ayetleri okunuyor canım hayrlı nesil evlat istemek için

Kuzum bakk senin deger araligin 7.haftayi baz aliyor 84zmr benim sonucum

INŞALLAH Bitanem eksik olma teşekkür ederim cumlemiz❤

Kuzum faydasi varmi bilmiyorum ama bence olabilir guzel oneri kuzum cok tesekkurler❤ sifa olur zeytin yag zaten cok faydali incirde cok faydali birlesince guzel olur gibi geldi bana❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…