Insallah kuzumm benimmmMaşallah canım artsın artsın ne güzel ya herşey yolunda gitsin inşallah
Bana da oyle olmustu bekle biraz canimkızlar ben bugün sürekli adet olcakmış gibi dolanıyorum aynı öyle bir sancım ve akıntım var geldi gelcek hissi. erken değil miydi ama ya
ay hadi inşallah olmam canım ya.Bana da oyle olmustu bekle biraz canim
ay hadi inşallah olmam canım ya.
Günüm vardı oraya gittim geldim şimdi akşama ne yemek yapayım düşüncesi sardı canımm sen ne yaptnn
1 haftam kalıyor bugünden sonra inşallah gelmez kuzum :)Benimde canım oyle oldu adet belirtilerim başlamıstı
Bende dahiliyeye gittim geldim yine gözlerim kapanıyoO
Günüm vardı oraya gittim geldim şimdi akşama ne yemek yapayım düşüncesi sardı canımm sen ne yaptnn
Amin aminnn inşallah Rabbim sana da hayrlı sağlıklı mutlu hamişlik nasip etsin hayrlısı ile sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin cancanKızlar hamiş olmak isteyen herkese Rabbim yeni yılda nasip eylesin müjdeli mucizelerini şu mübarek günler hatrına(hamiş duası size)
Canımm bu aralar yoğun geçiyor günlerim giremedim bi türlü. Ne var ne yok sizdeSiinms kuzumm nerelerdesin❤
Ben dedim canım meryem suresi 40 gün 40 defa okunacak 1 bardak suya bakara suresi 128 al-i imran suresi 8-38'den 41-129-147-193 araf suresi 189 ibrahim suresi 40 hicr suresi 86 nuh suresi 12 hud suresi 69'dan 76 enbia suresi 89 meryem suresi 6'dan 9 şura suresi 9-49-50 furkan suresi 74 saffat suresi 83'den 113 ayetleri okunuyor canım hayrlı nesil evlat istemek içinMaşallah cnm inşallah böyle sorunsuz devam eder. Cnm senmi yazmıştın. Meryem suresini okudum diye kaçıncı ayetlerdi. Sonrada başka bi sure denmişti kimdi
Aldınmı ilacını canımmBende dahiliyeye gittim geldim yine gözlerim kapanıyo
AynenYemek yqpcm ama bende aynıyım canm hiç bişy yapmak istemiyo hep otursam yatsam başka hiç bişy yapmasamJanow
INŞALLAH Bitanem eksik olma teşekkür ederim cumlemiz❤Günaydın topiğimizin güzel anne adayları ve inşallah müjdeli haberleri teker teker verecek olan şekerliklerinşallah hep güzel haberler alırız
Afiyet olsum_Masalim_ inşallah sende haftaya müjdeyi verirsin
Kuzum faydasi varmi bilmiyorum ama bence olabilir guzel oneri kuzum cok tesekkurler❤ sifa olur zeytin yag zaten cok faydali incirde cok faydali birlesince guzel olur gibi geldi bana❤Cankuşlar bir bilginiz var mı bilmiyorum nette zeytinin faydalarını araştırıyordum geçen bir gazete sitesinde zeytin kadın yumurtasına benzer diye yazı okumuştum ne gibi faydası olur kadına üreme de diye araştırdım bir site de ömer coşkunun kürünü okudum baya heyecanlandım zeytin yağı ve incir kürü ömer coşkun diyor ki Zeytin tek çekirdeklidir kadının yumurtasına işaret eder, incir içindeki küçük çekirdeklerle yapı itibariyle erkeğin husyesine benzer sperme işaret eder, erkek üreme hücresine işaret eder kürün tarifi de şu
Benim çocuk sahibi olmak isteyen erkeklere ve kadınlara çok önemli bir tavsiyem var. Bir bardak sızma zeytinyağının içine bir inciri koysunlar kuru incir veya yaş incir fark etmez. İnciri dört beş parçaya ayırırlarsa zeytinyağı incirin içine daha fazla nüfuz eder ve böylece erkeğin kadının ihtiyaç duyduğu mineraller ortaya çıkar. Bir insanın yiyeceği en güzel sebze zeytindir, yiyebileceği en güzel meyve incirdir. 15 günde bir zeytin yağını değiştirsinler 3 ay devam etsinler bu kürü duyan ya da yapan var mı
Balımm sana net 5 haftalık mı dedi.
Oyy hosgeldiniz balimmm yerim ben o findigi ALLAH bagislasin ❤Bizde geldik bebisimle. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?