Hadi hayirli ugurlu olsun bitanem artis gostermis ya cok sevindimmm hamis sultan❤❤Sonuc 238 kizlar
5 haftanin icindeyim :)
Canim benim 10 gun oncesinden sadece bel agrim olduBata kaldi 6gun goguslerimdeki sanci dindi ama gercekten koyulasti ve buyuduler. Adet agrim falan yok yahu hamileler sizin adet olcakmis gibi olan agri ne zaman basladi acep
Sagol canim benim cok tesekkur ederiz benim bat 31 aralik yeni yila girmeden alayim bu mujdeyi INŞALLAH ❤Kızlar hamiş olmak isteyen herkese Rabbim yeni yılda nasip eylesin müjdeli mucizelerini şu mübarek günler hatrına(hamiş duası size)
Evet hayatimmBalımm sana net 5 haftalık mı dedi.
Gitttin mi kuzum dahiliyeKızlar nasılsınızzz yine erken uyanıp kan vermeye gidemedim nasıl bir halsizlik anlatamam bugün dahiliye randevum var artık onu kaçırmim gidip ilacımı alayım. Umarım yarın erken kalkabilirim ay uykum olmasa da yatmak istiyorum
Ca im hemen gebelik teati yap bugun ovulasyonla ogrenen bende duydum ama en iyisi gebelik testi yapmak INŞALLAH hamissindir❤❤❤kizlar resim yukledim bilmiyrm gozukuyomu ama adet dongumin 25. gunundeym birda yazdgi gibi bat 28 aralik ve 30 gunde bir adet oluyorm yumurtlama donemimi biliurm yakaldik degerlndrdk ben yumurtlama gunumden sonra eczaneden ovu testi aldim hatta denemistm yumirtlama gecti diye silik cizgi cikmisti simdi yaotim meraktan dayanamadim iki cizgide kirmizi ayni renkteler fotoda ne kdar belli tam bilmyrm ama.hamilelgni bu sekilde ogrenen oldu mu bi kac yerde okudum burda ikinciye yumurtluyoda olablr miyim bakin bi cok merak ediyrm gebelik testide alip tek cizgiyi gorursemde husran ay yardim edin
Artik gelsinnn som1 hafta heyecan dorukta ❤❤❤❤Aminnn :) Afiyet bal seker olsun bebisimizeeay bi 30aralik gelsede ogrensek artik ya :)
❤INŞALLAH sagol bitanem ❤Iyi seyler duyacagiz gorecegiz insallahh canimmm benimmm
Ozaman bende 7.nci haftamn içindemiyim ozaman gebeliğin haftası bebeğin gelişimiyle belirleniyo öylemi canımm. Ama ben sadece kasımın 27 sini değerlendirdm nasl bişy anlamadmEvet hayatimm
İnşllah canm hayırlı haberler bekliyoruz :)1 haftam kalıyor bugünden sonra inşallah gelmez kuzum :)
Evet 1haftacik kaldii cok heycanliyimm ❤❤❤❤Artik gelsinnn som1 hafta heyecan dorukta ❤❤❤❤
Evet kyzum havalr cok soguk ya kalin kalin patiklrr giy bitanem ❤
Giyiyrmda bitanemm dışardaydm dün arabada da sıkntı çıkdı o sıra çok dondummEvet kyzum havalr cok soguk ya kalin kalin patiklrr giy bitanem ❤
benimde islerim vardi cok bakamadim canim yaMaşallah prensese :) canım bu seneye kadar bizimki de öyleydi çok şükür bu sene rahata erdim. Kuzum 9 10 arası kan vermem gerekiyor poliklinik yakın oraya gidiyorum işte bu aralar gözlerimi açıp oraya yetişmek zor bakalım artık bir şekilde gidicem sonra değerleri yazarım. Bu ara da bugün çok yoktum neler yaptınız herkes iyi mi
hamilelik biyunca bebek icin en saglikli uyku pozisyonu sola donerek yatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?