Bende benden bisey anladim ki kuzummm :)Ozaman bende 7.nci haftamn içindemiyim ozaman gebeliğin haftası bebeğin gelişimiyle belirleniyo öylemi canımm. Ama ben sadece kasımın 27 sini değerlendirdm nasl bişy anlamadm
Gercekten mi aynen benimde bel agrım oldu 10 gun varken suan daha normal durumdayım Allahım inş hamişimdir Sagol tatlım yanıtladıgın icinCanim benim 10 gun oncesinden sadece bel agrim oldu
Aon 3 4 gunde bas agrisi
Ama gogus falan hiiic bisey yoktu
Kuzummmmm insallahhh insallaaahhhhh hamissindirGercekten mi aynen benimde bel agrım oldu 10 gun varken suan daha normal durumdayım Allahım inş hamişimdir Sagol tatlım yanıtladıgın icin
yaptm canım miratech erken gebelik testi esim almış ama maalesef negatifCa im hemen gebelik teati yap bugun ovulasyonla ogrenen bende duydum ama en iyisi gebelik testi yapmak INŞALLAH hamissindir❤❤❤
Bende de var kasik agrisi doktora sordum bugun normaldir dedi olacak ara ara agrilar kuzumm
Bende daha çok öyle rahat ediyorm yatarken normal yatyrm uyurken dönüyorm vazgeçsem çok iyi olacakA
Ayy bende esramm yaa
Annem falan kizdii yuz ustu uyuma sakincalidir diyeee(((
Nasil yapacam bilemiyorum
Aynen benimde bunu cozmem lazim amaa yillarin aliskanligi nasil terkedecegizBende daha çok öyle rahat ediyorm yatarken normal yatyrm uyurken dönüyorm vazgeçsem çok iyi olacak
Çok sık değilde kuzum ayağa kalkdkça oluyoBende de var kasik agrisi doktora sordum bugun normaldir dedi olacak ara ara agrilar kuzumm
Valla bilmiyom ama çok tehlikeli kuzum yaaAynen benimde bunu cozmem lazim amaa yillarin aliskanligi nasil terkedecegiz(
Ultrasyonla baktımı kuzum sana yoksa sadece kan mı verdn bide tekrarlıycanmı kanı 2 günde 1Bende de var kasik agrisi doktora sordum bugun normaldir dedi olacak ara ara agrilar kuzumm
Aynen bende de kuzum merak etme gebeliktendirÇok sık değilde kuzum ayağa kalkdkça oluyo
Bakti keseyi goremedi hayatimUltrasyonla baktımı kuzum sana yoksa sadece kan mı verdn bide tekrarlıycanmı kanı 2 günde 1
Aynen hayatim o yuzden en sagliklisi sirt ustu uyumakValla bilmiyom ama çok tehlikeli kuzum yaa
Gitttin mi kuzum dahiliye
Ben hiiiç bişy anlamdım bu durumdan yağmurum yaaBakti keseyi goremedi hayatim
P.tesi tekrar kan verecegim
Aynen canımm denycem artkAynen hayatim o yuzden en sagliklisi sirt ustu uyumak
Bende esoşummm ya sersem gibiyim resmen :)Ben hiiiç bişy anlamdım bu durumdan yağmurum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?