Canım kan akışından dolayı bebeğe en yararlı şekil sola dönüp bacağının arasına ince bi yastık koyarak uyuman karnın büyüdükçe bel eğimi artacak istesende sırt üstü yatamayacaksın:)Aynen hayatim o yuzden en sagliklisi sirt ustu uyumak
Bana ebe önce 1000 in üzerine 5 haftalık diyorz sennki 6 haftalıktr drdi biraz öncrdr ultrasynla blli olur o dedii bi 2 haftada grçseydide gitsydm doktoraBende esoşummm ya sersem gibiyim resmen :)
Canım kan akışından dolayı bebeğe en yararlı şekil sola dönüp bacağının arasına ince bi yastık koyarak uyuman karnın büyüdükçe bel eğimi artacak istesende sırt üstü yatamayacaksın:)
Ben soluma yatamiyorum hayatimmCanım kan akışından dolayı bebeğe en yararlı şekil sola dönüp bacağının arasına ince bi yastık koyarak uyuman karnın büyüdükçe bel eğimi artacak istesende sırt üstü yatamayacaksın:)
4 aydan sonra :)Anlaşılan uyuyamıycaz bide göbüşlerimix ne zamn belli olmaya başlıycak acaba
Gecer gecer birtanemm gecere az sabirBana ebe önce 1000 in üzerine 5 haftalık diyorz sennki 6 haftalıktr drdi biraz öncrdr ultrasynla blli olur o dedii bi 2 haftada grçseydide gitsydm doktora
:)4 aydan sonra :)
Ben soluma yatamiyorum hayatimm
Kalbim hemen agriyor
Ne yapacagiz bakalim zaman gosterecek :))
Aynen canımmm ya bi geçse işteGecer gecer birtanemm gecere az sabir
Kalbini de duyacaksin cook sukur cancann
Meraklanma
Sersem olacagiz desene :)Sağ dönersin kuzu :) göbüş büyüyünce zaten bir sağ bir sol döne döne uyumaya çalışıyosun :)
Canım benm hesaplama ma göre 4 hafta 4 günlük bugün ama ebe değerime göre 6 dır dedi 2 hafta snra git dedi tam anlamıyla anlamş değilem kii :|Canım 6 haftalıksa haftaya gitsen ya 2 hafta uzun değil mi
Üffd çok sinirlerim bozukk ve eşimi bi kaşık suda boğabilirim yanlz otryorm kalktm yanından ne hali varsa görsün düşünmiyceği çocuğa ne diye sahip olmaya çalışıyo ozamanBenimde esim.yanimda sigara icyor ya:/
Adet olmadım ama erken gebelik testim negatif
Uzme kendini kuzum ya nasip hayirlosyla INŞALLAH bat nezmndi kuzum❤yaptm canım miratech erken gebelik testi esim almış ama maalesef negatif
Geç döllenme olabilir canm moralini boxma Allah nasip etsinAdet olmadım ama erken gebelik testim negatif
Uzme tatli canini kuzum obur aya INŞALLAH adet oldun mu kuzu peki 23ndeydi dimi batAdet olmadım ama erken gebelik testim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?