Benimde oluyor canimGaz sancısı çeken var mı kızlar bnm aniden karnıma bir ağrı girdi çok korktum
Yaaa kiyamamkDeli olcm az kaldı ya yanımda sigara içme demekten dilimde tüğ bitti ama hala aynı şeyi yapıyo usandım iyice
Birde bende astim var .(Üffd çok sinirlerim bozukk ve eşimi bi kaşık suda boğabilirim yanlz otryorm kalktm yanından ne hali varsa görsün düşünmiyceği çocuğa ne diye sahip olmaya çalışıyo ozaman
Deme oyle hamilelikten dolayi hassasssin kuzummmÜffd çok sinirlerim bozukk ve eşimi bi kaşık suda boğabilirim yanlz otryorm kalktm yanından ne hali varsa görsün düşünmiyceği çocuğa ne diye sahip olmaya çalışıyo ozaman
BeennGaz sancısı çeken var mı kızlar bnm aniden karnıma bir ağrı girdi çok korktum
Bende cok sinir oluyorummm birgun cok fena patliyacagimmÜffd çok sinirlerim bozukk ve eşimi bi kaşık suda boğabilirim yanlz otryorm kalktm yanından ne hali varsa görsün düşünmiyceği çocuğa ne diye sahip olmaya çalışıyo ozaman
Neden denk gelemiyoruz ki bizz yaa
Geç döllenme zannetmiyorum canım ayın 7sinde ovu testinde çift çizgiyi görmüstüm bugn tam 15. Gün erken gebelik testini dün yapmıstım 14. Günde yani çıkardı bence sen hamişmisin 2 haftalık filan yazıyor :)Geç döllenme olabilir canm moralini boxma Allah nasip etsin
Adet olmadım canım bugn ya da yarın olucaktım bugn olmadım insallah yarın olurum da tedaviye baslıcam bu ay hemen doktora gitmek istiyorumUzme tatli canini kuzum obur aya INŞALLAH adet oldun mu kuzu peki 23ndeydi dimi bat
Oyyyy kiyamam sanaa caniam benim yaa senin daha cok dikkat etmen lazimBirde bende astim var .(
Evet yanindan uzaklasmam lazim ama sigara cok kotu kokuyo icip bitince gecmiyoki yaOyyyy kiyamam sanaa caniam benim yaa senin daha cok dikkat etmen lazim
Kuzum bende cok özledim bal kaymagimNeden denk gelemiyoruz ki bizz yaa(
Ozluyorum
Hakkinda hayirlisi canim benim ❤Geç döllenme zannetmiyorum canım ayın 7sinde ovu testinde çift çizgiyi görmüstüm bugn tam 15. Gün erken gebelik testini dün yapmıstım 14. Günde yani çıkardı bence sen hamişmisin 2 haftalık filan yazıyor :)
Adet olmadım canım bugn ya da yarın olucaktım bugn olmadım insallah yarın olurum da tedaviye baslıcam bu ay hemen doktora gitmek istiyorum
Amin canım hepimizin insallahHakkinda hayirlisi canim benim ❤
20gun icmedi birakmisti sonra geri basladi lanet seye
Benmde canım ama ani agrı bastı korktumBeenn
Is yerinde acayip sesler cikiyor karnimdaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?