vetGeç döllenme zannetmiyorum canım ayın 7sinde ovu testinde çift çizgiyi görmüstüm bugn tam 15. Gün erken gebelik testini dün yapmıstım 14. Günde yani çıkardı bence sen hamişmisin 2 haftalık filan yazıyor :)
Adet olmadım canım bugn ya da yarın olucaktım bugn olmadım insallah yarın olurum da tedaviye baslıcam bu ay hemen doktora gitmek istiyorum
Aynen zaten sonraki kokusu igrencccEvet yanindan uzaklasmam lazim ama sigara cok kotu kokuyo icip bitince gecmiyoki ya
İnsallah canım insallh sağlıcakla sende kucağına al 2 haftalık görünce acaba kendini motivemi ediyo die düsündüm farklı bi taktik gibi geldideEvet canım Allah nasip ederse hamişim şu an Allah her isteyene nasip etsin canımm
vet
Yaa hememn zencefil bal yap iccKuzum bende cok özledim bal kaymagimkuuzm ben sanirim hastayim bas agriyo icim titiriyor gözlerim kapaniyor sifayi kaptim balimmm kolumu oynatamiyorum balim
Korkma kuzu kendini sıkma sal gitsin :)Benmde canım ama ani agrı bastı korktum
Evet napacagm yaAynen zaten sonraki kokusu igrenccc
Çıkdm zatn kuzum başka bi şeye daha kızmşdm ve onu öldürmek üzereyim şuan çok snrlerm bozukYaaa kiyamamk(
O icince sen cik ordan kuzu
anımİnsallah canım insallh sağlıcakla sende kucağına al 2 haftalık görünce acaba kendini motivemi ediyo die düsündüm farklı bi taktik gibi geldidee
Kuzum simdi yaptım ictim kulaklarıma vuruyor agri vallaYaa hememn zencefil bal yap icc
Yada zencefili cezveye al
Icine iki dis sarimsak at kaynat iyici ic kuzumm
Geçmiş olsun canım neyin varKuzum simdi yaptım ictim kulaklarıma vuruyor agri vallacok sagol balim
Geçmiş olsunn balımm neyin var dikkat et kendineKuzum simdi yaptım ictim kulaklarıma vuruyor agri vallacok sagol balim
Burdayım şekerim çay keyfisi yapıyordum da nasılsın kuzum
Canım geçmiş olsun salgın var ortalıkta bitanem bende sıcak duş alarak atlatmaya çalışıyorum ki çok şükür daha iyiyim sende dene bitanemKuzum simdi yaptım ictim kulaklarıma vuruyor agri vallacok sagol balim
Sinirliyimmm Sen naslsn canımmBurdayım şekerim çay keyfisi yapıyordum da nasılsın kuzum
Kuzum sanirim usuttumGeçmiş olsun canım neyin var
28 aralik canm bilmiyrm cok silik bi cizgi var gibi esimde gordu ben ilk andan beri gordum ama goz yanilmasi sandim bilmiyrm bekliycm 1 hafta resim cekmeye calistm buraya atmak icin ama resimde gozukmuyrUzme kendini kuzum ya nasip hayirlosyla INŞALLAH bat nezmndi kuzum❤
Heri miii ki corumun unlu lafi heriii tokattadami deniliyor❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?