❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım geçmiş olsun salgın var ortalıkta bitanem bende sıcak duş alarak atlatmaya çalışıyorum ki çok şükür daha iyiyim sende dene bitanem
Salginmi var balim dökülüyorum kuzum dus aldim yataga grdm simdi elimi oynatamiyorum sagol bitanem se jn daha ii olmana sevindim balim❤

Ayyy sabah ben erken kalkıyımda bi doktora gidiyim heri rahat durmayıp anca araştrma yapıyrm kafam allak bullak oluyo iyice @Umya _Masalim_ @Esr02 @Ebrarr60 @min123 Seskes
Kuzum bu kadar araştırma balım kafa karşıklığından başka bişeye yaramıyor sonra sinirlerin harap oluyor tatlım biraz daha sakin ol bitanem dr. git kafandaki soruları sor dahada rahat edersin canımcım anca kendini strese sokuyorsun böyle yaparak

Valla gerçekden yok 5 yok 6 yok 7 yarn gidim ne kadarlıksa öğreniyim yeter artıkın yaaaa

28 aralik canm bilmiyrm cok silik bi cizgi var gibi esimde gordu ben ilk andan beri gordum ama goz yanilmasi sandim bilmiyrm bekliycm 1 hafta resim cekmeye calistm buraya atmak icin ama resimde gozukmuyr
Yaaa kuzu hadi hayirlisi cok murlu oldum bat 28se balim 26snda test et cikar bu sefer hadi INŞALLAH hamissindir❤

Eveett canımmm

Aynen yaa çok gerginimmm patlıycam balon gibi
Ee tabi gergin olursun vücut hiç alışık olmadığı bi durumla karşı karşıya sen kendine bedenin bebeğe alışmaya çalışıyor kuzu ondan bu gerginlik şu kocişine sinirlenmekden vazgeç en son adamın gırtlağına yapışcan yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…