Sağol tatlım çok şükür rabbime bugün daha iyiyim hamişlik seni bayağı bir geriyor anlaşılan balım hormonlardan kaynaklanıyor işte kuzuuSinirliyimmm Sen naslsn canımm
Balim usuttum her yerim dökülüyorGeçmiş olsunn balımm neyin var dikkat et kendine
Dikkat et canımmm ya geçmiş olsun hamişlik belirtisi olmasn bnde grip oldm sanmştmKuzum sanirim usuttumteşekkür ederim bal❤
Gözükür kuzummm atsana heycanlandımm28 aralik canm bilmiyrm cok silik bi cizgi var gibi esimde gordu ben ilk andan beri gordum ama goz yanilmasi sandim bilmiyrm bekliycm 1 hafta resim cekmeye calistm buraya atmak icin ama resimde gozukmuyr
Heri corumun lafi canim corumluyumHeri miii ki coumun unlu lafi heriii tokattadami deniliyor❤
Salginmi var balim dökülüyorum kuzum dus aldim yataga grdm simdi elimi oynatamiyorumCanım geçmiş olsun salgın var ortalıkta bitanem bende sıcak duş alarak atlatmaya çalışıyorum ki çok şükür daha iyiyim sende dene bitanem
Bende nezle olmşdm öğrenmeden önce dikkat et kuzum bitki çayına giren bişy de içme fazla bebiş varsa zarar olmasnBalim usuttum her yerim dökülüyorcok sagol bal❤
Kuzum bu kadar araştırma balım kafa karşıklığından başka bişeye yaramıyor sonra sinirlerin harap oluyor tatlım biraz daha sakin ol bitanem dr. git kafandaki soruları sor dahada rahat edersin canımcım anca kendini strese sokuyorsun böyle yaparak
Eveett canımmmHeri miii ki corumun unlu lafi heriii tokattadami deniliyor❤
Aynen yaa çok gerginimmm patlıycam balon gibiSağol tatlım çok şükür rabbime bugün daha iyiyim hamişlik seni bayağı bir geriyor anlaşılan balım hormonlardan kaynaklanıyor işte kuzuu
Evet canım herkes hasta kiminle konuşsam grip boğaz ağrısı vücut ağrısı var diyorSalginmi var balim dökülüyorum kuzum dus aldim yataga grdm simdi elimi oynatamiyorumsagol bitanem se jn daha ii olmana sevindim balim❤
Valla gerçekden yok 5 yok 6 yok 7 yarn gidim ne kadarlıksa öğreniyim yeter artıkın yaaaaKuzum bu kadar araştırma balım kafa karşıklığından başka bişeye yaramıyor sonra sinirlerin harap oluyor tatlım biraz daha sakin ol bitanem dr. git kafandaki soruları sor dahada rahat edersin canımcım anca kendini strese sokuyorsun böyle yaparak
Yaaa kuzu hadi hayirlisi cok murlu oldum bat 28se balim 26snda test et cikar bu sefer hadi INŞALLAH hamissindir❤28 aralik canm bilmiyrm cok silik bi cizgi var gibi esimde gordu ben ilk andan beri gordum ama goz yanilmasi sandim bilmiyrm bekliycm 1 hafta resim cekmeye calistm buraya atmak icin ama resimde gozukmuyr
Ah keske bal kaymagim❤❤❤Dikkat et canımmm ya geçmiş olsun hamişlik belirtisi olmasn bnde grip oldm sanmştm
Bende çorumluyum ❤Heri corumun lafi canim corumluyum
Yerim seniii heriii❤❤❤Eveett canımmm
Aynen yaa çok gerginimmm patlıycam balon gibi
Ee tabi gergin olursun vücut hiç alışık olmadığı bi durumla karşı karşıya sen kendine bedenin bebeğe alışmaya çalışıyor kuzu ondan bu gerginlik şu kocişine sinirlenmekden vazgeç en son adamın gırtlağına yapışcan yahuEveett canımmm
Aynen yaa çok gerginimmm patlıycam balon gibi
Kuzum ben bende gitmelisin balim hele 7 haftalıksan kalbide duyarsin ❤❤❤Valla gerçekden yok 5 yok 6 yok 7 yarn gidim ne kadarlıksa öğreniyim yeter artıkın yaaaa
Ah kuzum demekki ALLAHIM herkese acil sifalar versin INŞALLAH ❤Evet canım herkes hasta kiminle konuşsam grip boğaz ağrısı vücut ağrısı var diyor
Oylemi canim neresinden herii ❤❤❤❤Bende çorumluyum ❤
Aynen kuzum hapta icmiyorum bende balli sut icicem simdi uzandim en iyisi dinlenmek❤Bende nezle olmşdm öğrenmeden önce dikkat et kuzum bitki çayına giren bişy de içme fazla bebiş varsa zarar olmasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?