endeValla gerçekden yok 5 yok 6 yok 7 yarn gidim ne kadarlıksa öğreniyim yeter artıkın yaaaa
Merkez canim senOylemi canim neresinden herii ❤❤❤❤
Vallahi az kaldı katil olacamEe tabi gergin olursun vücut hiç alışık olmadığı bi durumla karşı karşıya sen kendine bedenin bebeğe alışmaya çalışıyor kuzu ondan bu gerginlik şu kocişine sinirlenmekden vazgeç en son adamın gırtlağına yapışcan yahu
Ay 7 deme bayılacm heycandan 7 değildir de sanmıyorm kuzumm en iyisi gidiyim yarn da bakıyım bebişim napıyo içerdeKuzum ben bende gitmelisin balim hele 7 haftalıksan kalbide duyarsin ❤❤❤
Yok kuzumm daha hiç gidip siftah yapmadk nasipse sabah gidecz erkendenSende hiç gitmedin mi canım
ende
KuzumVallahi az kaldı katil olacam
Ay 7 deme bayılacm heycandan 7 değildir de sanmıyorm kuzumm en iyisi gidiyim yarn da bakıyım bebişim napıyo içerde
Hee git öğrende katil olmakdan kurtulursunn tatlımmm dr.sor mümkünse sana bide sakinleştirici versin korkuyom ya bizede sinirlenicen dyeVallahi az kaldı katil olacam
Ay 7 deme bayılacm heycandan 7 değildir de sanmıyorm kuzumm en iyisi gidiyim yarn da bakıyım bebişim napıyo içerde
Öyle ama o nasl oluyo kuzumm ayın 27 si nde oldu ozamndan buzamana hesaplaynca bu hafta 4.ncü hafta oluyoKuzumUmya ninki 5mis seninki daha fazla haftadir balim cizelge gostermis ya yagmuş balim senin degerin 7i gosteriyo sanirim balim❤
Hee git öğrende katil olmakdan kurtulursunn tatlımmm dr.sor mümkünse sana bide sakinleştirici versin korkuyom ya bizede sinilenicen dye
Kuzum 27sinden once olmadi mi?Öyle ama o nasl oluyo kuzumm ayın 27 si nde oldu ozamndan buzamana hesaplaynca bu hafta 4.ncü hafta oluyo
Hahahaha gerçekden sesli güldüm yaniii harikasınnn bebemm yaaaHee git öğrende katil olmakdan kurtulursunn tatlımmm dr.sor mümkünse sana bide sakinleştirici versin korkuyom ya bizede sinirlenicen dye
Kuzum 27sinden once olmadi mi?
1 kerede mi tuttu balimyok kuzum olmadı
Anaaam güldürdüysem ne mutlu bana sinirini alıyım dedim birazcık da olsa hayatımHahahaha gerçekden sesli güldüm yaniii harikasınnn bebemm yaaa
Sacmalamaaaa esraaaaa sakinn olll lutfeenÇıkdm zatn kuzum başka bi şeye daha kızmşdm ve onu öldürmek üzereyim şuan çok snrlerm bozuk
Öyle oldu balımm1 kerede mi tuttu balim
Sağolll kuzummmAnaaam güldürdüysem ne mutlu bana sinirini alıyım dedim birazcık da olsa hayatım
Geçdi kuzumm geçdii iyiym şuandaSacmalamaaaa esraaaaa sakinn olll lutfeen
Kuzum ben hastane ev hastane ev dengesizlestim
Vay helal olsin kuzumÖyle oldu balımm
Sağolll kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?