Kuzum benimki 15 gunluk o zaman :)Umya tatlımmm burdanda bakablirsin
Bende acaba ne yesem faydali olur onu dusunuyorum arastiriyorm
Ozamanda olmadı kuzum korunuyrdk inkansızzz olamaz nayırrrVay helal olsin kuzumkuzum acaba sen ustunemi gordun doger adetinden beri hamile olablmsin
Aynen bebemm 15 günlükKuzum benimki 15 gunluk o zaman :)
Kuzum ozman senin bu degere ikizin olabilirOzamanda olmadı kuzum korunuyrdk inkansızzz olamaz nayırrr
Haklsın kuzum hastane insanı perişan ediyo bende dayanamayıp gidcm sabahKuzum ben hastane ev hastane ev dengesizlestim
Muz abartmadankuzum cok faydaliBende acaba ne yesem faydali olur onu dusunuyorum arastiriyorm
Hahahha ne güzel olurr çokmu yüksek ki değerim balımmmKuzum ozman senin bu degere ikizin olabilir
Geldim kuzucanimmmm benimmmmUmya bal kopugum nerdesinnn ❤
Heyyy maşallah hatun tek geceden tutturmuş helal vallahi biz yapıyoz yapıyoz ne gelen var ne gidenÖyle oldu balımm
Sağolll kuzummm
Biz esrayla delirecegiz ne oldugunu ogrenmek icin cancan :)KuzumUmya ninki 5mis seninki daha fazla haftadir balim cizelge gostermis ya yagmuş balim senin degerin 7i gosteriyo sanirim balim❤ bide sen daha ekren ogre din gebeligini kuzum se in 7dir kuzu
Kuzum daha birliktelik 1 ay olmamış oluyor 28de birliktelik olmus kuzum degerin gayet yuksek kuzum kuzum sen en iyisi gorun doktora bak bakalim kac haftalikmis merakla bekliyorum ❤❤Hahahha ne güzel olurr çokmu yüksek ki değerim balımmm
Mercimek o mercimek ya :)Aynen bebemm 15 günlük
Cool gerginim yorgunum cook :)Haklsın kuzum hastane insanı perişan ediyo bende dayanamayıp gidcm sabah
Ay kuzum valla bende pek analmiyorum bal en sagliklisi doktora görünmek tabi❤Biz esrayla delirecegiz ne oldugunu ogrenmek icin cancan :)
Cok severimmm muzu balimmm :))Muz abartmadankuzum cok faydali
Yaaa benimde ikizim olsunHahahha ne güzel olurr çokmu yüksek ki değerim balımmm
Kuzum uzerinede bal dok ohmisCok severimmm muzu balimmm :))
Oooo nasil severk yerom simdii
Abartmadan tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?