Aynen kuzuuummmm p.tesi gorunurummAy kuzum valla bende pek analmiyorum bal en sagliklisi doktora görünmek tabi❤
Ara vermek iyi geliyo kuzum 1 buçuk sene ara verdmHeyyy maşallah hatun tek geceden tutturmuş helal vallahi biz yapıyoz yapıyoz ne gelen var ne giden
Aynen valla yaaaBiz esrayla delirecegiz ne oldugunu ogrenmek icin cancan :)
26 sı sabah oldu ben 27 diyrm kuzum doğru 1 ay olmadı henüz bnm bebek de benm gibi sabırsız normale göre 3 er 5 er atlıycak hrlde haftalarıKuzum daha birliktelik 1 ay olmamış oluyor 28de birliktelik olmus kuzum degerin gayet yuksek kuzum kuzum sen en iyisi gorun doktora bak bakalim kac haftalikmis merakla bekliyorum ❤❤
Ooo seni de yesem ustune tamm olacak :)Kuzum uzerinede bal dok ohmisafiyet olsun bal❤
Hadi hayirlisyla bitanem guzdl haberler al INŞALLAH ❤Aynen kuzuuummmm p.tesi gorunurumm
Findik sabırsız dunyaya gelmek icin yerim ben onuuAra vermek iyi geliyo kuzum 1 buçuk sene ara verdm
Aynen valla yaaa
26 sı sabah oldu ben 27 diyrm kuzum doğru 1 ay olmadı henüz bnm bebek de benm gibi sabırsız normale göre 3 er 5 er atlıycak hrlde haftaları
Ne yesem acabalardayimHadi hayirlisyla bitanem guzdl haberler al INŞALLAH ❤
Benide ye oh mis Afiyet olsun findikparemOoo seni de yesem ustune tamm olacak :)
Bebisimmmm benimmmm sevgi pitircigimmmBenide ye oh mis Afiyet olsun findikparem
INŞALLAH gönlüne gore olsun hersey can kardesYaaa benimde ikizim olsun
Bnde öyleyim canımYok kuzumm daha hiç gidip siftah yapmadk nasipse sabah gidecz erkenden
Hayiiirrr balimmmmmKuzummm bu değerimn yüksek olması kötü bişymidir ki_Masalim_
Hayir kuzum tabiki degil bitanem herkeste farkli oluyor❤Kuzummm bu değerimn yüksek olması kötü bişymidir ki_Masalim_
Aynenn artmamasi yavas ilerlemesi sorunnnHayir kuzum tabiki degil bitanem herkeste farkli oluyor❤
Şimdiden bile çok seviliyo demi kuzucummBebisimmmm benimmmm sevgi pitircigimmm
Evettt kuzummm yaaŞimdiden bile çok seviliyo demi kuzucumm
Rabbim tum isteyenlere icinde sana da nasip etsin birer mercimekkk :)Bal köpüğüm
INŞALLAH kardeşim en buyuk saglikli sihattli bebisli mutlu huzurlu sevdiklerimle bebislii bi aile❤Rabbim tum isteyenlere icinde sana da nasip etsin birer mercimekkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?