Corum Iskilip canim :)Merkez canim sen
Insallahhhh insalllaaahhhhhhhhh bacitommmm benimnINŞALLAH kardeşim en buyuk saglikli sihattli bebisli mutlu huzurlu sevdiklerimle bebislii bi aile❤
Git canm sende ihmal etme ecük sabah erken kalkdaBnde öyleyim canım
Tatlı mercimeklerrrEvettt kuzummm yaa
Mercimek koydum adini :)))
Cok sevindim hemserimsin benim ❤Corum Iskilip canim :)
Yerim ben onun tatliligini yaaa :)Git canm sende ihmal etme ecük sabah erken kalkdabende çok uyuyrm ama işim oldğnda kalkıyorm
Tatlı mercimeklerrr
Aynen bitanem sabredip muradimiza ereriz INŞALLLAH bu ay sonu ❤ cok tatlisinInsallahhhh insalllaaahhhhhhhhh bacitommmm benimn
Olacak az daha sabir sadece 8 gun kaldii sabir :)
Erecegizzzz meraklanmaa az kaldiAynen bitanem sabredip muradimiza ereriz INŞALLLAH bu ay sonu ❤ cok tatlisin
Cok cok cok AMIN kuzucanlar cok sagolun seviyorummmm cok siziiiAynen_Masalim_ senide alıcaz aramıza 8 gün sonra
Bende canim hemserim ❤❤❤Cok sevindim hemserimsin benim ❤
Aynen öyle olacak canlarr bende sabh hastane ye gdcm diye çok heycanlandmm yaaaErecegizzzz meraklanmaa az kaldi
Beraber buyutecegiz
Kadinlar kulubjnun altin bebisleri olacak bizimkiler demis hamisler :)
Kizzz heyecan yapma bebisin de etkileniyor sakinn ol sakinnnAynen öyle olacak canlarr bende sabh hastane ye gdcm diye çok heycanlandmm yaaa
Hamiss sultanlar oluruz oh misErecegizzzz meraklanmaa az kaldi
Beraber buyutecegiz
Kadinlar kulubjnun altin bebisleri olacak bizimkiler demis hamisler :)
Kuzum beni etiketle mutlaka aklim sende hadi hayirlisyla bakalim❤Aynen öyle olacak canlarr bende sabh hastane ye gdcm diye çok heycanlandmm yaaa
Doguma gittigimde ilk burdan yazacagimmm:))) Söz :))Hamiss sultanlar oluruz oh missoonrada daha berbaer cinsiyetini ogrenceaz okadar tatli anilarimiz olcak beraber sonrada dogum zamani gelecekk birbzmizie destek olcak sirayla bebeislerimizi kucagimiza sagliklica alcaz INŞALLAH dostlugumuz daim olsun kuzum bi zaman sonrada iknci hamisligide beraber yol aliriz yaaa dostlugumuz daim olsun canlar❤
Doguma gittigimde ilk burdan yazacagimmm:))) Söz :))Hamiss sultanlar oluruz oh missoonrada daha berbaer cinsiyetini ogrenceaz okadar tatli anilarimiz olcak beraber sonrada dogum zamani gelecekk birbzmizie destek olcak sirayla bebeislerimizi kucagimiza sagliklica alcaz INŞALLAH dostlugumuz daim olsun kuzum bi zaman sonrada iknci hamisligide beraber yol aliriz yaaa dostlugumuz daim olsun canlar❤
Memelektimiz ayni batlarimiz ayni hadi bu ay sonu ayni anda hamisde olaim oh misBende canim hemserim ❤❤❤
BendeeeeDoguma gittigimde ilk burdan yazacagimmm:))) Söz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?