Evet ayni anda hamis olalim oh mis canim insAllah hamileyizdir ❤❤❤Memelektimiz ayni batlarimiz ayni hadi bu ay sonu ayni anda hamisde olaim oh mis
Uyu dinlen kuzummm hayırlı geceler biTanecik hamis sultan seviyorum seniCanlar.ben sabah 6 larda yine yollara dusecegim
Hamilelik belirtisi sadece uyku hali var bende
Oda beni mahvediyor Elhamdulillah yine
Uyuyayim sizi cook seviyorum
Manevi kardeslerin en en ene guzelleri
Iyj geceler kooocaman
INŞALLAH hamileyizdir kuzum yaa haftata bugun test yapicam sende yap benimle ❤Evet ayni anda hamis olalim oh mis canim insAllah hamileyizdir ❤❤❤
Bendd seni cok seviyorum balimmUyu dinlen kuzummm hayırlı geceler biTanecik hamis sultan seviyorum seni
Tamam tamam yapmıyorm balımKizzz heyecan yapma bebisin de etkileniyor sakinn ol sakinnn
Etiketkerm kuzummm hayırlı haberler inşallah yarn değerim kaç çıkacak bakalımKuzum beni etiketle mutlaka aklim sende hadi hayirlisyla bakalim❤
Tamam canim olur yapalim birlikte ❤INŞALLAH hamileyizdir kuzum yaa haftata bugun test yapicam sende yap benimle ❤
Balım bende de gaz çok var ilk hamileligimde de böyleydi :)Gaz sancısı çeken var mı kızlar bnm aniden karnıma bir ağrı girdi çok korktum
Bnmde ilk haftalarda çok vardı canımmBalım bende de gaz çok var ilk hamileligimde de böyleydi :)
Kuzum ben zaten tiroid ne vereceğini bildiğimden almıştım ilacı sonra içim rahat etmesi gittim oda aynı ilacı söyledi dedim ok aldım ben :)15 gün sonra birdaha kan da bakıcak sonra ay dan ay A değere göre de ilaç dozu ayarlanırJanow doktor ne dedi peki kuzum❤ kuzum uyku yapıyor hamislik bugun erken yat kuzum benim yarin kan teati ver balisi❤
Evde gazman ggibi dolaşıyorum çıkmayınca kötü amaaBnmde ilk haftalarda çok vardı canımm
Hoş geldin canımmm@_masalim kuzum kavuştum telefonuma şükür yoksa sizden uzak kalacaktim
Bende 10 gün snra gidecm canm artıyomuki değer kuzum ilacın adı ne canımmKuzum ben zaten tiroid ne vereceğini bildiğimden almıştım ilacı sonra içim rahat etmesi gittim oda aynı ilacı söyledi dedim ok aldım ben :)15 gün sonra birdaha kan da bakıcak sonra ay dan ay A değere göre de ilaç dozu ayarlanır
cok denedim canm hic cikmiyo 1 hafta bekliycem bakalm kasiklarmda cok agri var adet olcam gibi yaniyo bekliycz mecburenGözükür kuzummm atsana heycanlandımm
Bebeğim senin ki düşük ilaçta kullanıyorsun allahın izniyle artmaz inşallah. Bende de hep 16 larda olduğu için her ihtimal var ilk defa bu düşük değeri görünce şaşırdım :)Hoş geldin canımmm
Bende 10 gün snra gidecm canm artıyomuki değer kuzum
insallah canim yaa hepimiz hamile olalim nufus patlaması olsunYaaa kuzu hadi hayirlisi cok murlu oldum bat 28se balim 26snda test et cikar bu sefer hadi INŞALLAH hamissindir❤
Yanıyosa bence bebektndr kuzum inşallahcok denedim canm hic cikmiyo 1 hafta bekliycem bakalm kasiklarmda cok agri var adet olcam gibi yaniyo bekliycz mecburen
İnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok azBebeğim senin ki düşük ilaçta kullanıyorsun allahın izniyle artmaz inşallah. Bende de hep 16 larda olduğu için her ihtimal var ilk defa bu düşük değeri görünce şaşırdım :)
İnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?