❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canlar.ben sabah 6 larda yine yollara dusecegim

Hamilelik belirtisi sadece uyku hali var bende
Oda beni mahvediyor Elhamdulillah yine
Uyuyayim sizi cook seviyorum
Manevi kardeslerin en en ene guzelleri
Iyj geceler kooocaman
Uyu dinlen kuzummm hayırlı geceler biTanecik hamis sultan seviyorum seni

Janow doktor ne dedi peki kuzum❤ kuzum uyku yapıyor hamislik bugun erken yat kuzum benim yarin kan teati ver balisi❤
Kuzum ben zaten tiroid ne vereceğini bildiğimden almıştım ilacı sonra içim rahat etmesi gittim oda aynı ilacı söyledi dedim ok aldım ben :)15 gün sonra birdaha kan da bakıcak sonra ay dan ay A değere göre de ilaç dozu ayarlanır

@_masalim kuzum kavuştum telefonuma şükür yoksa sizden uzak kalacaktim
Hoş geldin canımmm
Bende 10 gün snra gidecm canm artıyomuki değer kuzum ilacın adı ne canımm

Hoş geldin canımmm

Bende 10 gün snra gidecm canm artıyomuki değer kuzum
Bebeğim senin ki düşük ilaçta kullanıyorsun allahın izniyle artmaz inşallah. Bende de hep 16 larda olduğu için her ihtimal var ilk defa bu düşük değeri görünce şaşırdım :)

Bebeğim senin ki düşük ilaçta kullanıyorsun allahın izniyle artmaz inşallah. Bende de hep 16 larda olduğu için her ihtimal var ilk defa bu düşük değeri görünce şaşırdım :)
İnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok az

Şimdi bakmadım kuzu ama belirtilerden şüphelenirken annem falan gözlerinden belli demişti birde daha parlak oluyo sanki tabi kesin hamilelik belirtisi değildir sanırım bir de kirpiklerim biraz karman çorman olmuştu dedim çok öğrendim psikolojik oluyo galiba :)
İnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…