❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yok yok doğru kuzum hamilelik belirtisi bunuda kanıtlamş olduk

İnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok az
İnşallah artmaz bebem içim de rahat sanki bu sefer güzel olucak herşey rabbim tekrar yaşatmasın kaybını

İnşallah artmaz bebem içim de rahat sanki bu sefer güzel olucak herşey rabbim tekrar yaşatmasın kaybını
İnşallahh bitanemmm benm korkularımıda biliyosun ilk haftalarmda nasl korkuyodm ama şimdi iyiym dularm içimi rahatlattı

Hehehe test ettik aynen :)ama karbonat köpürmedi hiçç o testten kaldı

Hehehe test ettik aynen :)ama karbonat köpürmedi hiçç o testten kaldı
Benm yarn değerim kaç çıkacak acep bide ultrasynda ne görecez çok merak ediyorm Janow
Kuzum bence değerlerin çok güzel gidiyo maşallah. Ultrasonda ne mi.görcen bak neyi hayal ettiysek yarın hepsini göreceksin bence haftası iyi çünkü hemen bize haber ver etiketle beni mutlaka timam mı:)​

Tamammm kuzumm mutlaka haber vericm vermemmi can kardeşlerimmm

Var kuzummm ama Kaynana pazartesine kadar sormadı pek mutlu olmadıydı hralde
Benim kaynanam da öyle kuzum sevinip sevilmediğini anlayamıyorum ama tanıdığım.için korktuğundan tepki veremiyo oğlu da öyle çünkü

İnşallah kuzumm test nasıldı kuzum hemenmi çıkdı silik çizgi bide hala görünüyomu
ilk doktgmde yoktu bes dk sonra baktgmda cok cok silikti halada oyle esimde gorebiliyo ama ben bu markayada pek guvenmiyrm mecbur bekliycm resimde ciksa hemen atcam buraya ama belki 50 kez cektm cikmiyo bide su ovu testinin gebelik gostrerbilr mi diye arkadasa sordm kendisi ebe evet dedi gosteriyoms adete yakin pozitif veriyosa supheli dedi gebelik olablr dedi bekleyip kan testi yaptirmami soledi

Benim kaynanam da öyle kuzum sevinip sevilmediğini anlayamıyorum ama tanıdığım.için korktuğundan tepki veremiyo oğlu da öyle çünkü
Benm kocada aynıydı geçen haftalarda
Kuzum ya çok merak etttm çıkdıysa vardır flaşla çek resmi belli olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…