Şimdi bakmadım kuzu ama belirtilerden şüphelenirken annem falan gözlerinden belli demişti birde daha parlak oluyo sanki tabi kesin hamilelik belirtisi değildir sanırım bir de kirpiklerim biraz karman çorman olmuştu dedim çok öğrendim psikolojik oluyo galiba :)
İnşallah artmaz bebem içim de rahat sanki bu sefer güzel olucak herşey rabbim tekrar yaşatmasın kaybınıİnşallah artmaz kuzum sennde. Bitanem bide göz bebeklerine baktnmı hiç büyüme varmı benm geçen haftalarm öyleydi ama şmdi çok az
İnşallahh bitanemmm benm korkularımıda biliyosun ilk haftalarmda nasl korkuyodm ama şimdi iyiym dularm içimi rahatlattıİnşallah artmaz bebem içim de rahat sanki bu sefer güzel olucak herşey rabbim tekrar yaşatmasın kaybını
Hehehe test ettik aynen :)ama karbonat köpürmedi hiçç o testten kaldı
Kuzum bence değerlerin çok güzel gidiyo maşallah. Ultrasonda ne mi.görcen bak neyi hayal ettiysek yarın hepsini göreceksin bence haftası iyi çünkü hemen bize haber ver etiketle beni mutlaka timam mı:)Benm yarn değerim kaç çıkacak acep bide ultrasynda ne görecez çok merak ediyormJanow
Hehehe test ettik aynen :)ama karbonat köpürmedi hiçç o testten kaldı
Kuzum bence değerlerin çok güzel gidiyo maşallah. Ultrasonda ne mi.görcen bak neyi hayal ettiysek yarın hepsini göreceksin bence haftası iyi çünkü hemen bize haber ver etiketle beni mutlaka timam mı:)
Bak heyecanlandım şimdiiiiTamammm kuzumm mutlaka haber vericm vermemmi can kardeşlerimmm
insallah canim ya insallahYanıyosa bence bebektndr kuzum inşallah
Var kuzummm ama Kaynana pazartesine kadar sormadı pek mutlu olmadıydı hralde84zmr bütün ailenin haberi var mı bebişten
İnşallah kuzumm test nasıldı kuzum hemenmi çıkdı silik çizgi bide hala görünüyomuinsallah canim ya insallah
Bende vallahi sabaha kadar uyuyamycamBak heyecanlandım şimdiiii
Güzel kuzum bin şükür ama arada beni bi balon misali geriyo sataşıyorm eşime aslnda oda azck hakediyo ama sigara içme diyorm içiyo84zmr hosbulduk balim nasilsin bakalim hamilelik nasıl geciyor
Benim kaynanam da öyle kuzum sevinip sevilmediğini anlayamıyorum ama tanıdığım.için korktuğundan tepki veremiyo oğlu da öyle çünküVar kuzummm ama Kaynana pazartesine kadar sormadı pek mutlu olmadıydı hralde
ilk doktgmde yoktu bes dk sonra baktgmda cok cok silikti halada oyle esimde gorebiliyo ama ben bu markayada pek guvenmiyrm mecbur bekliycm resimde ciksa hemen atcam buraya ama belki 50 kez cektm cikmiyo bide su ovu testinin gebelik gostrerbilr mi diye arkadasa sordm kendisi ebe evet dedi gosteriyoms adete yakin pozitif veriyosa supheli dedi gebelik olablr dedi bekleyip kan testi yaptirmami solediİnşallah kuzumm test nasıldı kuzum hemenmi çıkdı silik çizgi bide hala görünüyomu
Kuzu ultrason zamanında çişini tutmayı unutmaaaBende vallahi sabaha kadar uyuyamycam
Benm kocada aynıydı geçen haftalardaBenim kaynanam da öyle kuzum sevinip sevilmediğini anlayamıyorum ama tanıdığım.için korktuğundan tepki veremiyo oğlu da öyle çünkü
Kuzum ya çok merak etttm çıkdıysa vardır flaşla çek resmi belli olur belkiilk doktgmde yoktu bes dk sonra baktgmda cok cok silikti halada oyle esimde gorebiliyo ama ben bu markayada pek guvenmiyrm mecbur bekliycm resimde ciksa hemen atcam buraya ama belki 50 kez cektm cikmiyo bide su ovu testinin gebelik gostrerbilr mi diye arkadasa sordm kendisi ebe evet dedi gosteriyoms adete yakin pozitif veriyosa supheli dedi gebelik olablr dedi bekleyip kan testi yaptirmami soledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?