❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Canım anlamadım ben idrar testi mi yaptın

Hemen bi acile gitde kan versene kuzum yaa

Canım anlamadım ben idrar testi mi yaptın
ilk once ovu testi yaptim daha oncede paylasmtm bugun yani regle 5 gun varken pzitif verdi ikiside kipkirmizi sonra erken gebelik testi yaptim ondada coookkk silik bi cizgi cikti canim markasi miratech burdada guvenilir degil yaziyodu bu marka icin muallakta kaldik yani regli bekliycz belirtlerm var iki gundr adet sancisi cekiyrm olcak gibi ama yok bakin cektm resmini burda gozukmuyo ama hayalet cizgiyi esimde gördü

Eklentiler

• 20161222_231244.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 31

Görğnüyo kuzumm yeri bellirgin çizginin ilk bebek mi olcak kuzum nasipse

Canım ben hiç.markaya bakmadım yani heveslendirmek istemem ama hep o ucuz testlerle yaptım bende adetine daha var o yüzden 2
Çizgi silik çıkmıştır e idrar da çıktığına göre kanda da çıkabilir sağlık ocağına aile hekiminde falan kan verebilirsin

Görğnüyo kuzumm yeri bellirgin çizginin ilk bebek mi olcak kuzum nasipse
ilkinin kalbi durdu canm iki bucuk aylikken bu ikinci tabi varsa ki insallah vardr ikinci evliligm bu benm ilk diyeblrz yani.sen gorebildn dimi esimde gordu hatta elimde testle dolasiyrm esimde kizdi surekli gosteryrm die kormuym ben diyo gorunuyo cok silik diyo heycan yapmayalm bekleyelm diyo bekliycz artik

1 içmiyo 2 içmiyo 3 içiyo deliriyorm düşünmycğin çocuğa niçin sahip olmak istedn ozamn dyrm
Canım sakin sakin anlat eşine sonuçta bebiş olacak ve yanında içemeyecek oralara da sinmesin kokusu dumanı artık balkonda mı.içer. Tuvalette mi yer bulun :)

oyle yapcam canm ama biraz daha bekliycm keske onlardan aldrsaydm 25 lira vermis buna ama ben tutturdm erken gebelik testi olsun dedim oda bunu almis iste

oyle yapcam canm ama biraz daha bekliycm keske onlardan aldrsaydm 25 lira vermis buna ama ben tutturdm erken gebelik testi olsun dedim oda bunu almis iste
Kuzum hayalet bi cizgi var yaa adetine daha oldugu icin adet yaklasinca koyulasir kuzummm ya cok mutlu oldum INŞALLAH hamissindir❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…