Canım anlamadım ben idrar testi mi yaptınilk doktgmde yoktu bes dk sonra baktgmda cok cok silikti halada oyle esimde gorebiliyo ama ben bu markayada pek guvenmiyrm mecbur bekliycm resimde ciksa hemen atcam buraya ama belki 50 kez cektm cikmiyo bide su ovu testinin gebelik gostrerbilr mi diye arkadasa sordm kendisi ebe evet dedi gosteriyoms adete yakin pozitif veriyosa supheli dedi gebelik olablr dedi bekleyip kan testi yaptirmami soledi
ilk doktgmde yoktu bes dk sonra baktgmda cok cok silikti halada oyle esimde gorebiliyo ama ben bu markayada pek guvenmiyrm mecbur bekliycm resimde ciksa hemen atcam buraya ama belki 50 kez cektm cikmiyo bide su ovu testinin gebelik gostrerbilr mi diye arkadasa sordm kendisi ebe evet dedi gosteriyoms adete yakin pozitif veriyosa supheli dedi gebelik olablr dedi bekleyip kan testi yaptirmami soledi
ilk once ovu testi yaptim daha oncede paylasmtm bugun yani regle 5 gun varken pzitif verdi ikiside kipkirmizi sonra erken gebelik testi yaptim ondada coookkk silik bi cizgi cikti canim markasi miratech burdada guvenilir degil yaziyodu bu marka icin muallakta kaldik yani regli bekliycz belirtlerm var iki gundr adet sancisi cekiyrm olcak gibi ama yok bakin cektm resmini burda gozukmuyo ama hayalet cizgiyi esimde gördüCanım anlamadım ben idrar testi mi yaptın
burda yapmiyolar maalesef acilde canm hastane yeni yapiliyo edirnenin bi kasabasinda oturuyorz biz ben bekliycm ya icim icimi yicek ama varsada allahtan yoksada allahtan kismet artikHemen bi acile gitde kan versene kuzum yaa
ilk once ovu testi yaptim daha oncede paylasmtm bugun yani regle 5 gun varken pzitif verdi ikiside kipkirmizi sonra erken gebelik testi yaptim ondada coookkk silik bi cizgi cikti canim markasi miratech burdada guvenilir degil yaziyodu bu marka icin muallakta kaldik yani regli bekliycz belirtlerm var iki gundr adet sancisi cekiyrm olcak gibi ama yok bakin cektm resmini burda gozukmuyo ama hayalet cizgiyi esimde gördü
1 içmiyo 2 içmiyo 3 içiyo deliriyorm düşünmycğin çocuğa niçin sahip olmak istedn ozamn dyrm84zmr haklısın kuzu yanında sigara icmemesi lazim
Canım ben hiç.markaya bakmadım yani heveslendirmek istemem ama hep o ucuz testlerle yaptım bende adetine daha var o yüzden 2ilk once ovu testi yaptim daha oncede paylasmtm bugun yani regle 5 gun varken pzitif verdi ikiside kipkirmizi sonra erken gebelik testi yaptim ondada coookkk silik bi cizgi cikti canim markasi miratech burdada guvenilir degil yaziyodu bu marka icin muallakta kaldik yani regli bekliycz belirtlerm var iki gundr adet sancisi cekiyrm olcak gibi ama yok bakin cektm resmini burda gozukmuyo ama hayalet cizgiyi esimde gördü
ilkinin kalbi durdu canm iki bucuk aylikken bu ikinci tabi varsa ki insallah vardr ikinci evliligm bu benm ilk diyeblrz yani.sen gorebildn dimi esimde gordu hatta elimde testle dolasiyrm esimde kizdi surekli gosteryrm die kormuym ben diyo gorunuyo cok silik diyo heycan yapmayalm bekleyelm diyo bekliycz artikGörğnüyo kuzumm yeri bellirgin çizginin ilk bebek mi olcak kuzum nasipse
Canım sakin sakin anlat eşine sonuçta bebiş olacak ve yanında içemeyecek oralara da sinmesin kokusu dumanı artık balkonda mı.içer. Tuvalette mi yer bulun :)1 içmiyo 2 içmiyo 3 içiyo deliriyorm düşünmycğin çocuğa niçin sahip olmak istedn ozamn dyrm
oyle yapcam canm ama biraz daha bekliycm keske onlardan aldrsaydm 25 lira vermis buna ama ben tutturdm erken gebelik testi olsun dedim oda bunu almis isteCanım ben hiç.markaya bakmadım yani heveslendirmek istemem ama hep o ucuz testlerle yaptım bende adetine daha var o yüzden 2
Çizgi silik çıkmıştır e idrar da çıktığına göre kanda da çıkabilir sağlık ocağına aile hekiminde falan kan verebilirsin
Evimiz giriş kat ve balkonumuz yok kuzum malesef yaaCanım sakin sakin anlat eşine sonuçta bebiş olacak ve yanında içemeyecek oralara da sinmesin kokusu dumanı artık balkonda mı.içer. Tuvalette mi yer bulun :)
Daha yenidir kuzummm erken gebelik testide olsa silik çıkaroyle yapcam canm ama biraz daha bekliycm keske onlardan aldrsaydm 25 lira vermis buna ama ben tutturdm erken gebelik testi olsun dedim oda bunu almis iste
esim bi daha almiycm diyo test cok stress yapiyomsm 1 hafta bekliylm diyo canm tutcam kendimi bekliycm2 g0nde bir test yap bari kuzum 2 gün snra biraz daha belirginleşir
Kuzum hayalet bi cizgi var yaa adetine daha oldugu icin adet yaklasinca koyulasir kuzummm ya cok mutlu oldum INŞALLAH hamissindir❤oyle yapcam canm ama biraz daha bekliycm keske onlardan aldrsaydm 25 lira vermis buna ama ben tutturdm erken gebelik testi olsun dedim oda bunu almis iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?